I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 11 augusti 2011

Av Marie - 11 augusti 2011 23:49

Jag var även i Las Palmas (eller Las Palmas de Gran Canaria) mer om det senare, men på vägen hem så passade jag på att fota lite från bussen.

  Ikea, finns nästan överallt. Både på Kanarieöarna och Mallorca. Blev rätt bra, fast jag åkte 100 km/t under tiden.


Då fick jag en sådan lust att åka hit, inte bara för att hotellsängarna gjorde ont att ligga på. Utan för att jag vill ha nya saker att förändra mitt rum med så jag väntar med spänning på katalogen. Men om du inte kan vänta??? Så finns den här, USAs version.


Annars när jag var ute och promenerade runt orten, på väg ner till havet så sprang jag på den här bilden utanför en tatto shop, och när jag var på väg hem så kunde jag inte låta bli att ta en bild. Vem det är?

  Nick Carter, så klart.
 

Av Marie - 11 augusti 2011 23:30

Här har vi Kanarieöarna. Som består av 7 huvudöar, men även 5 mindre öar. Den som är rundast och störst är Gran Canaria, den enda ö för närvanade som jag varit på.

  Från ett av husen från vårt hotell.


Efter en flygresa på 5,30 timmar (för bara något år sedan tog den nästan 6 timmar) så var man allt annat än mör och led av väskebrist. Men efter ett antal glas senare och även lite mer sömn i kroppen, får nästan vem som helst lust att upptäcka saker och fotografera dem. Så även jag.

  Som hotellet som är med i första sällskapsresan, när alla går ut på balkongen samtidigt.


Annars försökte jag jaga havet, jag har varit här nere flera gånger men jag har ännu nästan ingen bild på havet fast jag varit i närheten, varje gång. Hade tänkt visa en, och fler kommer nog så småning om...

  Maspalomas - öken, hav, horisont och en massa fotsteg.


Det ser nästan ut som vilket vykort som helst, förutom att det är jag som har tagit bilden och det är inget vykort. Detta är min favorit för idag, som är en av de renaste bilderna som jag tog under hela resan. Fotade inte mycket, men jag blev rätt nöjd med dem jag tog.   Dessa väntade på rummet, tillsammans med en flaska vatten.

Av Marie - 11 augusti 2011 22:58

Det bästa med att vara borta är att man får göra lite vad man vill. Man går inte efter tiden, utan låter andra känslor styra istället. Vilket ibland kan vara skönt, så denna veckan då jag provade på att äta fisk mer än 1 ggr.


Onsdag: Pasta Carbonara

Torsdag:Grillad Svärdfisk

Fredag: Grillad Kummel

Lördag: Snitsel och veckans enda pomme frits

Söndag: Grillad lax. En riktig favorit

Måndag: Pizza Hawaii. Italiensk

Tisdag: Grillad Svärdfisk

Det var rätt skönt att få äta så pass mycket fisk, hade även kunnat ätit mer lax än jag gjorde, bara för att den är så god. Dock gjorde jag det aldrig, men jag valde faktiskt mellan lax och svärdfisk sista kvällen.

Av Marie - 11 augusti 2011 22:51

Veckan gick undan tillslut, en hel del varma dagar, underbart väder och strålande sol - och så hem till kallare Sverige. I alla fall känns det så, när man vant sig vid mellan 28-32 grader i skuggan. Mer om det senare.

Annars hade jag tänkt kolla in programen som jag missat, och som fortfarande ligger ut en stund till. Jag har redan kollat på förra veckans Angels in America, jag gillar den väldigt mycket, men jag hade även tänkt kolla på OTH, får se om jag hinner bara? Hade tänk göra lite saker också...

Men lite ska väl kunna hinnas med idag? Resten kan man alltid ta i morgon.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards