I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 13 februari 2014

Av Marie - 13 februari 2014 23:05

Sitter och kollar utbudet av årets bokrea, jag har gått igenom Adlibris där såg jag ett par stycken som var kanske, ska även gå igenom CDON hade jag tänkt för nu sitter jag och kollar vad som finns hos min lokala bokhandlare. Där fanns det en hel del fler, men frågan är vilka man ska välja? Ljudbok, roman och deckare eller kan det finnas något annat spännande att hitta? Men först ska jag nog ta och göra en lista över det böcker som jag är intresserad av, det är bara det att de tar plats och väger en hel del så det får inte heller bli för många. Annars så har jag läst ut en bok som jag började med i måndags, Saker min son behöver veta om världen en riktigt rolig bok. Passade även på att låna en ny bok när jag återlämnade denna. Det blev en bok från en författare som jag har läst av tidigre men jag minns nu inte var boken hette. Men jag ska nog ta och återgå till den och ytterliggare ett avsnitt av Cityakuten innan jag ska sova.

Av Marie - 13 februari 2014 22:53

I förra veckan så hade jag en sådan konstig dröm. Jag hade en dröm om BsB vilket inte är konstigt i sig, för jag har haft många drömmar med dem i, men den här var annorlunda. Väldigt annarlunda.

De som inte hann komma till konserterna av olika orsaker fick komma till en reserv arena i Örebro. Nå det ska vara två olika konserter i vårat av långa land nästa månad och om en hel del från bägge arenorna skulle dyka upp på ett ställa i Örebro, så kan man rätt snart räcka ut att det inte finns plats för alla. Så de som inte kom in och fick se konserten jag hann inte fick stå i kö för att få handla saker i deras affär som fanns inne på arenan. Staffet för att man kom för sent var att man fick lyssna under tiden som man handlade men när man var klar så var man tvungen att gå.


Jag kommer aldrig försent i verkliga livet, så det var inte kul alls att missa allt för att man kom försent i drömmen.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards