I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 2 juni 2013

Av Marie - 2 juni 2013 23:51

Här är några av bilderna som jag tog i slutet av veckan, jag tog en liten paus från målandet plus att jag behövde införskaffa en ny roller och lite mer färg. Jag kom hem med både lite nya bilder och mer färg.

 


Jag lyckades ta ett par bilder som blev bättre än vad jag trodde att de skull bli när jag tog dem. Som den här gräsanden som ville vara med på bild, hon följde efter mig och var även med på en helt annan bild som är den som jag funderar på att förstora och hänga upp på väggen som en av mina marina bilder.

 


En varm dag, och även den här gräsanden var lite tröstig, men det var ju en varm dag.

 


Har precis tagit ett litet dopp.


 


Här är den bild, som jag tänkt framkalla. Jag tänkte ta en bättre och närmare bild på gräsanden när hon följde efter mig men istället så blev bilden så här. Och jag vet inte vad jag gjorde? Jag försökte bara få henne på bild. Däremot så gillar jag den mer och mer ju fler gånger som jag tittar på den. Det finns även ytterliggare en bild på samma fågel då man tydligt kan se vattendropparna på fjädrarna.

Av Marie - 2 juni 2013 23:21

Jag har inte uppdaterat på ett par dagar pga att jag har satt igång med att måla om hela mitt rum. Vilket visade sig vara mer ansträngande och utmattande än vad jag först trodde då jag började måla den första väggen. Nu börjar jag äntligen se slutet av tunneln, och rummet är snart grå istället för blå. Innan nationaldagen ska jag vara klar med mitt rum har jag tänkt, sen ska jag fortsätta göra om lite. Ta in lite marint tema i form av färger (blått/vitt och marint kanske även lite mer grått i en annan nyans?) Men även framkalla en bild som jag tog i förra veckan ihop med två bilder som jag tänkt handla som jag tycker är fina. Sen hade jag även tänkt göra lite mer saker innan jag är nöjd, men snart så blir allt klart och då är jag nöjd. Över att allt är klart och fint. Tror även att jag ska ta och möblera om lite grann också. Nu händer det grejer...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards