I huvudet på Aponi

Alla inlägg under maj 2011

Av Marie - 13 maj 2011 21:10

Vilken vecka det har varit. Med en hel del solchanser, det var skönt så länge det varade, fick en att faktiskt längta efter sommaren och kanske en resa till.    Vilket lett till att jag kollat in en hel del resmålsbilder, och rest i fantasin. Det hela inleddes med en dröm, då jag befann mig utomland i Spanien - i alla fall tills jag vaknade, och undrade vad jag gjorde där.   Annars har jag spenderat veckan med att motionera, har gått 8,5-9 km den här veckan, mycket från att knappt ha gått alls. Eller jag har i alla fall dubblat mina km från förut, fast jag har funderat på att lägga till zumba efter, fast just nu dansar jag då jag inte är ute och går. Får se om jag just nu orkar göra både zumba och att promenera, det känns en hel del av båda just nu i benen. Annars håller jag på att läsa Ormens tecken, det går frammåt, dock inte så fort då jag håller på med min bok som tar lite tid. Skulle gärna vilja ha någon som kunde granska texten, men får väl göra det själv också. Men ibland är det jobbit att göra båda posterna samtidigt. Fast det annars rätt kul, när det flytter på.

Av Marie - 9 maj 2011 23:38

Idag tog jag min vanliga promenad medan jag passade på att handla tidningen, det var verkligen skönt att promenera idag - varmt och soligt. Annars har jag läst lite i omgångar idag, och spelat lite dator-spel också, men även planterat blommorna från igår. Det gick åt 210 liter jord att fylla kistan som vi målade med träolja igår, sedan var det dags för att plantera blommorna 4 st Fresia (gula rosor) och 6 st Lavendelar (vi har en annan träkista som står vid våra utemöbler, men den innehåller 6 st Queen Elisabeth (rosa rosor) och stepsaliva. Men nu håller jag på med att spela lite på spelet som kom idag, samt att skriva några rader på boken. Det går så där. Får se vad som händer imorgon??

Av Marie - 9 maj 2011 23:30

Nu är jag ännu mer avundsjuk på tyskland. För nu har Nick passat på att spela in en ny musikvideo, mellans hans sista två konserter. Tyskland tillhör nu med Japan (bigger) exlusiv grupp fått vara med i deras musikvideor - utanför USA. Varför kan de inte komma hit och spela in någon musikvideo? De tycker ju att det är så fint här?? I alla fall får man väl snart glädjas åt den nya videon när den kommer.

8/5

Av Marie - 8 maj 2011 23:01

Idag har solat ett par minuter, men huvuddelen av dagen var jag på plantagen och inhandlade blommor och jord. Gula rosor och lavendel, sen tog jag och köpte någon grön växt, som jag inte vet var den heter? Fast den var väldigt fin, liten grön buske. Annars har jag målat en storträkista som vi imorgon ska plantera rosorna och lavendeln i. Och det blev en hel del målande med träolja. Lyckades måla lite på mig själv också, så det var tur att det var oömma kläder.    Hade tänkt ta och beställa lite kläder i veckan, bla en sådans om jag målade i, idag. Annars hade jag tänkt ta och skriva lite på min bok, som jag ännu inte gjort på hela helgen och så förstås läsa Ormens tecken, annars kan jag förstås börja läsa en annan bok vid sidan om. Jag får se vad jag gör??

Av Marie - 8 maj 2011 22:36

Nu har jag nästan kommit igång, med att gå en sväng varje dag. Dock har jag inte gjort det nu i helgen, igår körde jag lite Zumba, fast jag ska nog ta och byta program, till ett som varar i 20 minuter istället. Så man inte kör slut på sig själv. Jag har i alla fall börjat att promenera när jag ska jobba, så att jag går en bit innan jag går på bussen. Jag skulle kunna komma igång och träna Zumba samt att jag promener, kontinuerligt så ska jag se om det händer något med min vikt, och om jag kommer börja orka mer? Sen får jag ta och hitta på någon annan träningsform för svanken, för jag känner att jag inte är så starkt där som jag nog måste vara.

Av Marie - 4 maj 2011 21:34

Idag tog jag och gick en riktigt lång promenad, ca 2,5 km och det känns i kroppen - framför allt i vaderna och fötterna men inte lika mycket som imorse. Fast det var riktigt skönt att promenera en stund och sedan ta bussen resten av sträckan till jobbet. Som idag gick ut på ingenting, så vi satt och pratade om både det ena och det andra, bla om min bok. Som jag håller på att skriva just nu. Jag gick ned för något som jag skulle kolla upp, fast vänta nu kom jag på vad det var. En känd gata i Paris. Men nu har jag skrivit upp den, då kanske det är dags att återgå till skrivandet?? Jag kan i alla fall ta och göra ett försök, imorgon vet jag att jag ska fortsätta skriva, men borde även ta och promenera lite grann - kanske lika långt som idag? Men annars har jag några andra saker som ska göras, sen händer väl det en del andra saker också.

3/5

Av Marie - 3 maj 2011 22:18

Idag har jag gått en sväng, och dammat lite - får nog ta och dammsuga imorgon och plocka undan det sista. Annars har jag läst lite i två olika böcker idag, en på svenska (deckaren) och en annan på engelska. Sen tänkte jag skriva några rader innan jag ska sova i boken, nu har jag börjat att skriva om mördaren, lite trevligt med omväxling hoppas att den snart ska kännas mer ihop skriven. Sen ska jag sova, imorgon väntas det jobb efter det kan man ju alltid ta och skriva lite till, samt läsa om man vill det.


Jag skrev i min blogg på engelska (nicksfanclub) om att jag var avundsjuk på Tyskland, för att han är där nu. Då svarade en del att det fortfarande går att få tag på biljetter till konserten, men det är för dyrt. Både resan, uppehälle och biljetter är mycket dyrare än det är att gå här. 700 + frakt för ståbiljetter, förutom det andra har inte jag råd med. Fast det vore ha varit kul att få se en konsert med bara honom. Fast den som lever får se, hit kommer det nog inte att hända. Sorgligt men sant.

Av Marie - 2 maj 2011 22:15

Det har varit en lugn helg (som nästan alltid) med en del som jag hann påbörja med inte avsluta. Dock hade jag tänkt göra det den här veckan, det börjar bli på tiden att det blir gjort. Jag heller inte läst så mycket i Ormens tecken, jag har inte ens kommit halvvägs men jag får ta och göra något åt det snart. Men jag försöker hitta på material till boken, men det känns som att jag får ta och skriva om lite gran, eller en hel del för det saknas information som jag inte orkar skriva eller fundera kring. Dock borde den bli en hel del sidor tjockare när det är gjort. Men den dagen den sorgen, jag försökte göra något åt det igår, men gav upp. Får nog ta och brytta ner det, i kapitel först och sedan skriva om dem. Får se vad som händer imorgon??

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards