I huvudet på Aponi

Alla inlägg under september 2012

Av Marie - 19 september 2012 23:30

Nu har jag läst ut När barnet lagt sig och den var bra till sista sidan, det var bara tråkigt att den tog slut. Nu sitter jag och funderar på vilken som ska bli min nästa bok? Annars har jag planterat om en stor blomma idag och duschade av alla blommarna jag äger, det var ett tag sedan och de gillar det verkligen har jag märkt. Det växer och frodas när de får som de vill.


Men det märks i luften att det börjar att bli dags att ta fram höstjackan, för nu börjar det verkligen kännas kallare ute. Men luften känns även friskare och behagligare att andas men om något kall. Vilket kan insperera till en och annan höstdikt? Annars börjar det snart bli dags för att ta med sig kameran ut och fotografera lite, men inte riktigt än.


Imorgon hade jag tänkt ta och börja städa, men också lite andra saker. Har även lust att besöka och fotografera ute i naturen. Eller så har jag fått höstkänslor?

Av Marie - 18 september 2012 23:03

Har äntligen sett klart på hela dvdboxen av Förhäxad, alla 179 avsnitt och har nu börjat att se om SATC (Sex and the city) som det också var ett tag sedan jag såg. Annars har jag följt mina vanliga program på webbtv, under veckan som gått och så har jag läst ut Vattenängeln. Den var spännande och bra men riktigt, riktigt läskig i slutet när de dök upp kopplingar till flera pedofilnätverk. Då tappade man nästan lusten att läsa vidare. Nu har jag nästan läst ut Michael Nyqvist självbiografiska bok När barnet lagt sig, och jag tycker den är riktigt bra. Synd bara att den inte var något längre. Snart måste jag hitta en ny bok som jag kan läsa, och jag vet inte vad jag är sugen att läsa om? Man hinner läsa en hel del, när näsan rinner, halsen är hes och en och annan hostattak. Då känns det rätt skönt och krypa upp i fotöljen och se någon bra såpa avsnitt eller bara läsa en stund. För att vila rösten och kroppen en stund.

Av Marie - 10 september 2012 23:11

En del har jag fått gjort idag, som en liten promenad och inspekterat omgivningarna än är det inte höst än ute i naturen så det finns inga vackra löv än som man kan ta och fotografera men det kommer nog snart, jag hoppas bara på att jag ska hinna ta några kort. Helst några löv som går i dem röda tonerna, men det finns till och med lila löv i området fast det är ju redan lila i början av säsongen men jag har ju inte hunnit fotograferat dem, då de inte ramlat ner än. Men snart märks det i luften att det är höst då löven faller ner. Läst lite grann ur Vattenängel, som är något skrämmande handling. Annars hade jag tänkt göra några grejor innan jag kryper i säng, bland annat måste jag testa om jag kan se en hel film utan att något fel inträffar. Men jag ska också bädda sängen hade jag tänkt.

Av Marie - 9 september 2012 21:18

 

bilder från cervera fr 129 - 449:-/st


Här med ljustake i sommarfärger.

Av Marie - 9 september 2012 21:14

 


bilder från cervera 129 - 449:-/st


På hösten är det skönt och fint att tända några ljus. Här med ljuslykta i höstfärger.

Av Marie - 9 september 2012 17:25

Nu har jag gett upp hoppet - att det kommer någon IKEA katalog i år, tror att för många har fått den dubbelt (både fått den i brevlådan och klickat för den om de är IKEA medlemmar som tackat nej till reklam kan ändå få hem den då adresserad) får väl nöja mig med den på hemsidan och live IKEA som kom i veckan med den är inte tillräckligt tjock för att ha med allt. Annars slog jag till och köpte en orkidé idag när jag var och handlade, sen är det en annan fråga om den överlever? Men jag tycker i alla fall att den är fin. Med sina vita blommor och i mitten är den svagt gul med lila små fläckar.

Av Marie - 3 september 2012 23:34

Jag trodde att jag skulle kunna se Vem tror du att du är, för att det finns så mycket andra program som vissas under samma tid, men nu har svtplay tekniska problem, så programmet har inte kommit upp idag. Nu får man istället titta på Nya Landgång istället. Fungerar, men det var inte mitt första handsval. Annars hade jag tänkt ta och läsa lite och kanske göra något mer, funderar i alla fall på vilka pärlor jag ska ta och beställa nu när jag tänker göra några egna armband bland annat.

Av Marie - 2 september 2012 22:28

I helgen har jag varit hundvakt, det ogillades av katten som efter första natten (och sett till att hunden fick en örfil efter bristande respekt) så försökte han sig på att bestämma över vilka som fick passera dörrhållet. Väldrigt kul, klockan 21.00 med en kall blöt hund som har blivit rastad. Annars har jag hunnit med att läsa ut Kommer aldrig mer igen, och den var verkligen väldrigt bra, men också med ett helt  oväntat slut. Har sträckläst den, när jag har haft tid. Nu har jag börjat läsa Vattenängel, får se vad som händer med och kring Maria Fors karaktär. Men nu hade jag tänkt ta och fortsätta titta på Förhäxad, har nu kommit till den sjunde säsongen.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards