I huvudet på Aponi

Alla inlägg under oktober 2012

Av Marie - 19 oktober 2012 23:51

Jag var under några dagar bortrest, dels för att tanka batterier men också för att få lite värme och gå och fotografera lite grann. Jag hade tur med vädret, det var riktigt varmt under tiden som jag var där runt 29-34 grader under hela veckan, men det var så skönt. Det blev ett par bilder, som blev riktigt bra. Och del hade jag tänkt lägga upp, nu blir det några bilder på olika blommor.


Jag var ute och såg en fin bouganvilla, som för mig är en del av Gran Canaria för att den växer nästan överallt på ön i olika färger.



En fin bild på en enkel oliander.


 

Och en papejogblomma som är så ståtliga i sin form och färger.

 

 

Eller varför inte en enkel brudorkidé.

 

 

Och en annan blomma som jag även tog en närbild på.


   

En fläckig orkidé.


 



Av Marie - 18 oktober 2012 16:11

Nu när temperaturen har sjunkigt, bladen har börjat falla och jag har blivit sugen på att besöka IKEA, dels har det kommit in lite nytt men annars så har julen knackat på hos IKEA, och jag vet att ju tidigare man är, desto mer finns kvar innan det tar slut. Annars finns det även några andra saker som jag är sugen på att titta lite närma på, bland annat en vas som jag såg redan förra året. Som det skulle vara snyggt att ha höga snittblommor i.

Av Marie - 7 oktober 2012 23:02

Sitter och kopplar av en stund, hostattackerna gör att man nästan tappar andan - känns det som i alla fall. Sitter i alla fall här och funderar lite, dammat och sorterat in tvätt, men man blir rätt trött i kroppen av alla kraftiga hostanfall. Men när jag har orkat, så har jag sett avsnitt av SATC och läst en del ur Två soldater - som jag började med igår. Hoppas komma in i boken rätt fort, har gillat alla deras tidigare böcker för att det känns som man finns där, bara en sida bort. Man får läsa om deras vardag, hur de smugglar knark till hur det försöker få ett tag över huvudet. De är både spännade, men ger en hemsk samhällsskildring. Men ändå så vill man fortsätta läsa...

Sitter och väntar på att CSI NY ska börja. Jag lyssnar lite på musik, och fundera lite grann. Tror att jag ska ta och börja med en ny hobby, men ännu har jag bara funderat högt men jag har ändå inte vågat men jag hade tänkt testa snart, men inte just nu. Först måste jag ha insperation, nya idéer och veta vad jag ska göra och vill göra.

Av Marie - 5 oktober 2012 23:42

Nästan när jag blivit frisk, fick jag feber igen. Så jag har haft gått om tid att läsa Frukta inte, som både är spännande men också hemsk. Den är en dubbelbottnad, dels om huvudhistorien men också om stickspåren. Hade tänkt läsa Två soldater när jag har läst ut Frukta inte. Annars har jag spelat lite Sherlock Holmes, gillar humorn både i de senaste filmerna men också tv-serien, jag kan skratta gått åt det Sherlock tycker. Nu sitter jag och funderar på vad jag har lust att göra, innan jag tänkte sova. Men nu tänker jag dricka te, och få loss den värsta hostan så att man kan sova snart. Till det hade jag tänkt se ett webb avsnitt Hart of Dixie, som jag missade i början av veckan.

Bsb

Av Marie - 5 oktober 2012 23:22

Just nu har jag en bsb medley, det är ett tag sedan. Kanske på tiden?? När jag upptäckte att en del av låtarna inte fanns i iTunes? Jag satt in en ny hårdisk för lite mer än ett år sedan, och det kan vara så att jag bara klickade på albumet skulle kopieras in igen och glömde att man måste göra det låt för låt också. Kanske ger det sken av hur ofta jag lyssnat på deras tidigare album, då jag nästan bara lyssnat till mina senaste... Men det hindrar som sagt inte att man kan ha en lite bsb medley, en sen fredagskväll....

Av Marie - 2 oktober 2012 23:33

Har gjort en del som jag tänkt idag, men även annat som jag inte hade tänkt göra idag. Men det är skönt att gå en stund efter man har vaknat, men snart blir även det förkallt. När man blir snustorr runt näsan, så att det smärtar. Vet inte riktigt hur man kan lösa det problemet? Men sen gillar jag inte heller när det blir för halt, ska nog ta och promenera en stund på gymmet i slutet av veckan, sen får jag se vilka fler övningar jag gör? Annars så finns det saker som jag bara måste bli av imorgon, får ta och se till att göra dem helt enkelt. Sen får jag se om jag hinner med något annat också? Men jag ska i alla fall ta en promenad och läsa en del också, det är lika trevligt som det är kul. Men nu är jag trött.

Av Marie - 1 oktober 2012 23:28

Idag har jag läst lite, kollat på 6 avsnitt av SATC - i brist på annat. Och tagit en promenad, gillade inte ljuset idag så kameran fick inte följa med. Kanske en annan dag? Imorgon finns det en del att göra, och jag borde göra en del av dem. Får se vad jag har lust med? Kanske ta och skriva lite, om man kan komma på något. Sen ska jag försöka läsa fler sidor per dag, så att jag snart kan börja på en ny. Vad den nu ska handla om? Sen finns det ytterliggare en sak som jag borde göra imorgon, och det är nog lika bra att göra det så får man det överstökat. Men nu tänker jag ta och läsa lite till, så blir boken snart utläst.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards