I huvudet på Aponi

Alla inlägg under april 2013

Av Marie - 15 april 2013 18:22

Jag har nu spelat nästan varje dag, sedan jag köpte spelet i torsdag och det är rätt så tråkigt att vänta på att de ska gå på lektionerna och läsa sina kurser så att man tillslut får bra betyg och fortare och lättare sedan kan klättra i sina karriärer. Men jag har löst mitt lilla problem, jag sitter och läser under tiden som jag väntar på att mina personer ska göra framsteg. Jag skapade en tjej som började att läsa teknik (hon har som livstidsönskan att jobba inom polisen) så mötte hon en kille som hon blev tillsammans med, men efter en termin som de läste ihop så ringde hon honom och de förlovade sig och gifte sig innan de åtvände till skolan för i min tro vara klar med studierna. Då finns det ingenstans att han faktiskt läste någonting? I alla fall så vill han jobba inom sjukvården så han studerar vetenskap just nu. Och jag hoppas att det snart är slut och de kan ta och skaffa några ungar innan jag dör av tristess över att vänta. Då kanske man kan få uppleva fördelarna som man suttit och väntat på...

Av Marie - 10 april 2013 23:06

Jag hade tänkt göra ett helt annat inlägg, ett till om insperation till hur jag vill inreda mitt hem till - fast jag orkar inte göra klart det ikväll. Dock känns det som att förkyldningen har blivit lite, lite sämre. Det har tillkommit en tryck över huvudet som gör att man känner sig trött, ofta. Men man får tid över att läsa och kolla på film. Snart börjar det kännas som att jag vill ta ett break i CM, för att jag har blivit sugen att titta på bl a Män som hatar kvinnor men jag vet inte om jag vill se video versionen eller tv versionen? Svårt val om man har bägge. Fast tv versionen har jag ännu bara sett när den gick på tv. Men annars har jag blivit sugen på att köpa ett nytt spel, som släpptes förra månaden. Jag har blivit sugen på att spela Sims 3 igen. Men sen har även ett av mina artister som jag ibland brukar lyssna på när jag är ute och går, släppt nytt matrial men det får vänta lite. Idag är första gången som jag hör det nya albumet och jag vet ännu inte vilken version som jag vill ha av albumet som jag i såna fall skulle vilja ha? Men jag gillar Onerepublic, ibland. Varje album eller artist som man äger har sina stunder som de passar som bäst till. Men jag tror att jag gillar det som jag hittills hört, får se hur det blir med den saken?


Nu tar jag natten.

Av Marie - 10 april 2013 09:45

 

bilder lånade från Ikea

 

I förra veckan så släpptes äntligen serien Stockholm på Ikea, och som jag har längtat. Jag har tidigare bara gillat några grejor men då har heller inte serien varit så stor som den är nu. Jag har satt ihop olika rum som av saker som jag gillade i serien.

 

Stockholm ljusstake i set av 3 149:-, Stockholm byrå 2995:-, Stockholm matta 2795:-, Stockholm matbord 5995:-, Stockholm stol 1985:-, Stockholm vitrinskåp 3495:-

Av Marie - 9 april 2013 23:24

Här kommer några bilder på rio påskriset. Jag upptäckte en ny funktion på kameran lagom till påsk. Som jag bara var tvungen att testa. Nu är allt undan plockat och väntar på nästa påsk igen, eller ja inte detta påskris som snart åker ut efter det blommat klart.


         

Av Marie - 9 april 2013 19:02

Först kände jag mig allmänt stel i kroppen i början av helgen, sedan någonstans när vinter kom på besök och förkylningen bröt ut så orkade jag inte uppdatera här - alls. Nu hostar man upp slem, eller så börjar man hosta för att den är för torr vilket gör det väldigt svårt att sova när/om den börjar bråka när man lägger sig ner. Funderar om det var därför som de satt och sov för några hundra år sedan? Det börjar bli tröttsamt att nästan ständigt vara sjuk. Nämde jag att jag även har ont i halsen? Då är det i alla fall skönt att ha ett par böcker hemma som man kan plöga igenom under tiden man blir frisk eller ja, jag ska inte så något i böckerna bara läsa ut dem. Och ibland så får man ett ryck att skriva några rader, om inte annat när man tröttnar på att sträckläsa. Men jag hade tänk att fortsätta skriva lite senare, kanske att det till och med blir lite mer än jag skrev igår, sen ska jag även titta på lite webbtv förutom CM. Snart börjar det bli dags att leta fram säsong 6, som fortfarande är inplastad.

Av Marie - 5 april 2013 20:02

Tog en promenad i det fina vädret, fast det ser ut som att det kan komma lite snö till helgen - så var det varmt och skönt nu. Hoppas att våren kommer snart, så att man kan gå och fotografera lite blommor ute i naturen. Annars kan man även fördriva tiden genom att läsa, och jag har just precis på börjat en ny bok - Frälsaren. Får se vad den handlar om? I förra boken så fick en person som jag aldrig gilla se sig besegrad en gång för alla. Men sen har jag spelat en hel del internetspel idag, som går fort att vinna. Som går ut på att befria fångande fjärilar. Annars har jag mest funderat idag, på både stort och smått. Vet ännu inte vad jag ska göra?


Men snart blir det nog dags att sätta in en film eller kolla på lite CM för jag har långtråkigt.

Av Marie - 4 april 2013 12:00

 

bilderna lånade från Ikea


Nu när det första vårstrålarna bryter igenom isen, kanske det känns kul att bädda med ett nytt påslakan? Och det finns många fina att välja mellan.

 

Fastnade för lite fina påslakan i fina vårfärger, ni får gärna inspireras... Det finns flera stycken som jag själv skulle vilja ha, för att jag tycker att de är så pass snygga.

 

Linblomma fr. 449:-, Emmie Spets fr. 299:-, Emmie Land fr. 99:-,

Alvine kvist 199:-, Färgklav 249:-, Eivor ord 99:-,


Vinranka 399:-, Björnloka 249:-, Palmlilja fr. 249:-,

Av Marie - 3 april 2013 22:42

Nu är det ett par dagar sedan jag senaste hade inspiration till att göra något annat än läsa, kolla in CM eller skriva i mitt skrivprojekt. En hel ny månad har börjat, och snart kan man få komma ut och fotografera vårbilder men än så länge om man inte fryser om fingrarna så kan ta de sista vinterbilderna. Tror att jag ska ta och göra en ny header med ett par av de nya bilderna. Men jag har skrivit mer än ett A4 ark sedan sist, läst klart boken som alltid blir så fruktansvärt spännande just på slutet och avslutat ännu en säsong av CM. Nu börjar jag komma in i en säsong som jag bara sett 2 gånger så jag minns inte allt som händer i den och då kan man slappna av på ett annat sätt, eller så är det bara jag som blir för rastlös ibland när jag gör såndat som jag ändå oftas brukar göra. Annars håller jag på med lite inlägg som jag tänkt släppa lite i framtiden, jag har bilder till dem men jag har ännu inte orkat fixa texten. Sen har jag även spelat lite grann, men det går även upp och ner i det med. Men det var skönt att det inte längre blåser kallt, det får det gärna fortsätta med och så att solen är framme en stund.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards