I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 7 juli 2014

Av Marie - 7 juli 2014 23:44

Jag sitter och funderar över vad jag ska göra nu. Jag ska i alla fall försöka att inte gå och lägga mig lika sent som igår/idag, så kanske jag kan sola några fler minuter imorgon fast med fler pauser. Det kommer ut ett par spel i höst som jag är intresserad av:

  • Crimes & Punishments ett Sherlock Holmes spel som jag väntat på sedan i vintras

    • Sims 4 som det känns som en evighet sedan de släppte bomben om

    Sims släpps i början av september...



    Sen får jag inte glömma mina serier:

    • Grey´s Anatomy
    • Scandal
    • Criminal Minds


Får se om jag börjar följa ytterligare en serie som finns som en tv-box? Men det är dessa som jag snart ska börja boka i alla fall, sen är en del av hösten räddad från regn och stormar.


Av Marie - 7 juli 2014 23:06

 


Idag har det verkligen varit varmt. Jag har passat på att sola 40 minuter, för att fylla på d-vitaminet i kroppen samt tagit en 2,6 km kvällspromenad i området där jag såg två älgar i lördags. De är det första älgar som jag sett vilda, jag såg avföring när jag var uppe i Hälsingland men det är en annan femma när man får se dessa stora djur själv. Efteråt gick jag in och gjorde annat och jag har inte sett älgarna sedan dess så de gick väl i väg efter att ståt en stund och tittat på solnedgången jag såg dem stå i dikeskanten. Sen gick jag in och kollade på lite PP, har snart sett klart på hela säsong 4 vilket är lite tråkigt då det inte finns så många säsonger kvar att se för första gången. Annars sitter jag och funderar på lite saker, vissa saker har jag bestämt mig för men inte riktigt bestämt mig för när jag ska beställa det rent fysiskt. Annat är det ett par saker som jag hittat till först igår som jag också vill ha. Får se vad jag gör innan jag blir rastlös av all inre konflikter. Vill ha, vill ha - men när?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards