I huvudet på Aponi

Alla inlägg under maj 2010

Av Marie - 18 maj 2010 22:46

Idag var det riktigt varmt och skönt, gick två rundor idag medan jag lyssnade på Mp3-boken, 22 grader och sol - inte illa. Under den andra turen tog jag och handlade en tidning som jag satt och bläddrade i medan jag satt och njöt i solen efter jag kom tillbaka. Då katten bestämde sig för att bli en planta eller något. Han gick och la sig i rosrabatten, där han nu har legat minst 2 gånger idag. Jag har läst lite idag och funderat lite. Ska nog ta och beställa ett spel och en film i alla fall. Sen får jag se? Det kan hända fler saker lite senare?? Men nu är det dags för CSI:NY. Får se vad som händer imorgon.

Av Marie - 17 maj 2010 22:21

Nu har jag börjat läsa Ängelarösten, den är väldigt spännade och kommer nog att läsas ut fortare än De oskuldsfulla. Annars har jag tröstat katten idag, han låg och sov ute när grässklippan for förbi, han var spänd i kroppen så länge den for förbi men slappanade tillslut av när jag pratade och klappade honom. :P Annars funderar jag vidare, har inte riktigt kommit till skott än. Men det börjar bli på tiden att kolla in och bestämma sig angående Numb3rs, och lite andra saker men som inte äger rum förens nästa månad. Men nu börjar det bli dags för CSI:NY. Jag får se om jag tar och två promenader imorgon och vad som händer mer.

Av Marie - 17 maj 2010 21:34

Idag tog jag en promenad i det fina vädret, medan jag gick och lyssnade på min bok i lurarna. Det var riktigt skönt att promenera i värmen, nästan som man skulle vilja åka utomlands. Lite senare tog jag också och satt och njöt i solen, en stund innan jag gick in igen. Hoppas det blir lika fint och varmt imorgon??

Av Marie - 16 maj 2010 21:33

Idag tog jag en liten kvällspromenad, medan jag lyssnade på Flickans som lekte med elden, jag hade tidigare under dagen nästan läst ut De oskuldsfulla, och har bestämt mig för att läsa Änglarösten av Arnaldur Indridason, en islänsk deckarförfattare och detta är hans tredje bok på svenska. Detta blir min tredje bok av honom, annars har jag spelat lite sims 3, som först sa att skivan kunde vara falsk, vad god kontakta kundtjänst, vilket aldrig kommit upp förut. Men efter att ha dammat av skivan så gick det att spela. Och nu är jag mer än nyfiken på det nya tillägget, Drömjobb. Hoppas att det kommer vara så roligt som det ser ut när man kollar på filmen?? Annars så funderar jag lite, över stort och smått. Men jag ska nog ta och titta på CSI ikväll, sen får jag se...

Av Marie - 16 maj 2010 21:07

Jag var och handlade lite saker igår, en murgröna och en passande kruka till den och så en film. Jag har inte sett filmen ännu, hade kanske tänkt se första filmen först, igen eller så ser jag tvåan som den är? Det var riktigt soligt och skönt och jag satt ute och solade en stund medan jag väntade på att grillen skulle bli varm. Det blev fläskokletter, potatissallad och bulgursallad. Gott, men mättande. Sen tog jag och ställde murgrönan på plats i mitt rum. Och tog och läste lite grann, innan jag tog och tittade på Rosa Pantern på tv, den är rätt rolig tyckte jag.

Av Marie - 16 maj 2010 21:02

   Detta är något jag gärna skulle vilja ha. En tavla över Golden Gate och en skön fotölj att sitta och läsa i. Just nu är det dock inget annat än en dröm, men vem vet en dag kan den slå in??

Av Marie - 13 maj 2010 22:59

Dagen började fin med solsken, men slutade med stört regn. Jag var och grattade min mormor tidigare idag, och träffade på några kusiner. Ätit en del har jag också gjort. Men jag hittade aldrig Numb3rs, får väl leta vidare tror jag... Någon gång kanske det nappar?? Men jag ska nog ta och försöka ta en promenad imorgon, och slippa magvärk. Sen har jag en del att läsa också, jag har kommit mer än halvvägs nu i De oskuldsfulla. Får se vad jag gör mer?? Nu är det snart dags för CSI:NY, en tidigare säsong som jag ännu inte sett, i väntan på annat att se.

Av Marie - 12 maj 2010 20:04

Idag kom jag i alla fall iväg ner till centrum, vilket gick av bara farten. Jag avverkade bland annat:

Apoteket

Synoptik - dags för skystering av bågarna (glasögon + solglasögon)

Lindex

Hemtex - passade på att köpa en present till min mormors 80 års dag

Den lokala bokhandeln - lite inköp av nya pocket böcker

Kicks - hårvårdsprodukter

                             och kanske jag hittar Numb3rs imorgon??


Nu har jag lust att resa utomlands, till Portugal eller Kanarieöarna men med tanke på askmolnet är det en stor osäkerhet inför om man ens kommer iväg/hem. Får se om det blir någon utlandssemester i år?? Annars ska jag nog ta och kolla på efterlyst lite senare och läsa lite i boken, får se när jag ska ta och ladda kameran?? Sen får jag se hur det blir?? Regn eller sol, men läsa ska jag i alla fall göra och träffa några kusiner...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards