I huvudet på Aponi

Alla inlägg under maj 2010

Av Marie - 10 maj 2010 23:00

  


Här kommer en bild på mina vita glas föremål. De är de två vita som är nya, den med blått glas snurrad ner för foten handlade jag förra året. Men de två andra fick jag alltså i år. :)


Annars har det varit rätt lugnt, läsningen lunkar på, det känns lite trögt att läsa en sann historia just nu men jag varva den med Flickan som lekte med elden. Annars funderar jag en del nu, men det visade sig att jag inte hade någon lust att shoppa, det var mycket roligare att stanna hemma och läsa istället. Får se vad jag gör imorgon??

Av Marie - 8 maj 2010 23:11

Nu har jag tagit och lagt in lite nya bilder. Som är några dagar gamla, och det märks för det regnar inte. Men jag tycker att de är vackra. Med lite vitsippor i en slutning. Får se när aprilvädret är slut och man kan ta av sig jackan?? och slippa skoskav... 


Tror att jag kanske tar och kollar på en film om en stund?? Får se vilken det blir, eller vilken jag har lust att se?? Vad jag känner för?? Sen är det en ny morgondag imorgon. Förhoppningsvis är jag inte lika rastlös då.


     

Av Marie - 8 maj 2010 21:27

Sitter här och är uttråkad, det har regnat hela dagen och det finns inte mycket att göra. I alla fall enligt mig. Det finns inget på tv, och just nu känner jag inte för att se på några av mina dvd, men jag har lyssnat en hel del på mp3-boken Flickan som lekte med elden, både idag och igår. Får se om jag tar och beställer Numb3rs till veckan? Annars har jag lite lust att åka ner till centrum innan jag ska hämta ut mina kläder i veckan. Annars får jag se om det finns mer att göra imorgon? Just nu skulle jag gärna vilja se nästa del i Det danska kungahuset som är en del i Det kungliga bröllopet. Jag tycker att det är intressant och se hur det klär se, bland annat sen är det kul att få reda på hur vardagen ser ut för en kunglig person. Som aldrig är ledig, allt är planerat månader i förväg. Låter rätt jobbigt, att leva så. Att aldrig kunna vara spontan. Sen får jag se om jag även tar och läser lite? Just nu läser jag en bok som heter De oskuldsfulla: Tre systrars berättelse om sin uppväxt i den reigisösa sekt av bland annat Celeste Jones.

Av Marie - 5 maj 2010 23:35

En av mina favoriter, som aldrig hamnade på This is us, albumet.

Det är synd, för att den är så fin. Och med den säger jag, god natt.

Av Marie - 5 maj 2010 23:19

Nu har det gått några dagar, sedan sist. Jag har under tiden spelat lite Sherlock Holms, som jag nästan har klarat ut, och jag har haft kul på vägen, speciellt av klipp på youtube komenterar sin egen spelstil. Annars har jag nästan läst ut Skendöd nu, och får väl se mig om en ny bok ikväll. Vilket det blir, är en senare fråga?? Sen har jag lust att köpa tv-serien Numb3rs, både för att den är bra och för att den nu har blivit utbytt mot amerikas IDOL, när jag vill se Numb3rs. %"@# Fast jag har ännu varit lite sugen på en ny tv-serie så det är väl inte hela världen. Bara något irreterande, men snart släpps ju den nya säsongen, 5 och jag har ju inte ritktigt sett alla andra heller. Annars får jag se vad jag gör?? Kanske går jag ut och fotar något som jag såg i måndags?? Det var rätt fint med vitsippor runt en buske. Sen kan väl det mesta hända...??

Av Marie - 1 maj 2010 23:04

Idag har jag vårstädat lite i trädgården, och planterat ner några lobelia, det blev väldigt snyggt. Känns lite somrigt ute nu. I veckan blev jag äntligen klar med städningen igen, det som är så tråkigt. När man hittar fler ställen med damm. Sen börjar boken Skendöd börjar lida mot sitt slut, och jag ska snart se om det finns några fler böcker av samma författaren, för jag gillade boken så mycket. Annars är nu vårjackan på väg, och även några klänningar och en skjorta, det är ett par saker som ska kastas. Men det gör jag nog inte idag, imorgon har jag några rosor som ska planteras. Sen får jag se vad mer som händer??

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards