I huvudet på Aponi

Alla inlägg under december 2010

Av Marie - 12 december 2010 23:00

Den här dagen blev inte som jag tänkt mig, men nu sitter jag och kollar på Gossip Girl och bokar julklappar. Får ta och göra det jag skulle gjort idag, imorgon istället. Nu är i alla fall julpyntingen klar, men inte i mitt rum än. Hade tänk göra klart det när jag julstädat. Hade även tänkt bädda rent i med något påslakan som går i rött. Annars så fortsätter att läsa i De ensamma, det är inte så långt kvar i den nu. Tar nog och skickar beställning imorgon, det finns lite annat som jag också vill ha. Men sen är det till att komma på vad man ska ge bort. *suck* Att det ska vara så svårt i år... Just nu skulle det gärna få vara november - med mer tid att fundera kring julklappar, fast tyvärr så är det bara 12 dar till jul. Ingen höjdare, då man inget vet? 


Jag sitter och väntar på veckans CM avsnitt. 

Av Marie - 11 december 2010 23:36

Nu har snart halva december gått, och jag har ännu inte handlat en enda julklapp. Var iväg igår men jag hittade ingenting, så nu funderar jag på att beställa några stycken istället? Annars håller jag på med min julklappslista / önskelista, som jag hoppas blir klar med imorgon hade jag tänkt. Det är ju snart jul. Jag var hos farmor lite tidigare idag, och fick bla låna en ny bok, jag var och lämnade av två som jag lånade av henne tidigare i höstas. Men jag har tänkt göra lite grejer imorgon som jag ännu inte har hunnit med tidigare i veckan. Annars får jag se, det finns en del som jag skulle vilja göra. Och om jag skulle ta och skriva några rader i min "hobbybok"?? Sen händer det väl en del andra saker också...

Av Marie - 8 december 2010 23:18

Dagarna går fort nu. Det har redan var andra advent, och jag håller på som bäst med att julpynta. Det är en hel del som ska upp, samt att det ska städas, men hade även tänkt fixa lite i mitt eget rum också. Gjorde klart en korg, tidigare i veckan som lyser, lägger kanske upp en bild senare?? Annars har jag haft riktigt ont i magen, (som vanligt) fast för ett tag sedan så tröttnade jag och gick till doktorn och fick mig en diagnos. Fast det tar inte bort smärtan och tabletterna jag fick, ska bara ätas vid extrema fall, så magont skulle gärna få försvinna. Helst nu. Men jag har i alla fall försökt små städa och läsa lite idag fast jag hade sporadisk smärta. Fast jag hade tänkt både läsa lite mer, försöka städa vidare men även börja med mitt rum också imorgon, får se om något av det blir klart? Annars hade jag tänkt försöka börja köpa julklappar den här veckan. Det är ju inte många dagar kvar nu, och jag gillar inte att vara ute i sista minuten.

Av Marie - 1 december 2010 22:30

Såg igår att Nick Carter album som släpps den andra februari har fått titeln I'm taking off. *kan knappt bärga mig*


Men nu är det kallt så in i norden, och jag är inte vidare imponerad över det kalla vädret. Det är bara i början av december, men jag har redan tröttnat, lite är väl att huden på händerna spricker sönder hela tiden pga kylan. Men imorgon ska jag bla hämta mina kläder och kolla upp lite saker, jag hade tänkt handla några julklappar till mig och sen andra julklappar. Vet bara inte vad jag ska handla?? Bruksföromål eller nöje?? Ibland är det inte roligt att hitta på julklappar, i värsta fall får jag skippa julklappar helt imorgon för att fundera vidare... Men jag har i alla fall kommit igång med mina två böcker som jag läser förnärvarande, och det börjar bli väldigt spännande men än av dem är snart slut, snart tror jag. Jag sitter och kollar på Vem tror du att du är och jag hade tänkt kolla på CM innan jag kryper till sängs. Sen får jag se, vad mer som händer.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards