I huvudet på Aponi

Alla inlägg under februari 2011

Av Marie - 4 februari 2011 23:16

Nu befinner sig I'm taking off på Tokyos internationella flygplats, och frågan är om den kommer att lämna flygplatsen i helgen ? eller om jag måste vänta tills nästa arbetsdag. Jag vet inte, för när jag senast kollade så var det midnatt i Japan, så det är jätteroligt att man kan spåra packet. Först hände inget, sen har det stått stilla på flygplatsen så det jobbar inte dygnet runt som i västvärlden när det kommer till postservice. Där du kan få en vara från USA, Kentucky till Sverige på 2 dagar, för att det jobbas på nätterna, verkar inte gälla i Japan, där packet stått still sedan 4 februari 19.48 Japansk tid men nu är det morgon igen. Men jag får väl den någon gång den här veckan??


Hade tänkt ta och läsa lite om en stund, får se om jag skriver lite idag?? Igår fick jag inte ner något alls. Kanske går det bättre om jag kollar på något tv-serie avsnitt? Annars kan man alltid vänta tills imorgon, förhoppningvis kommer tavlan upp då. Måste fästa den rätt och få in krokarna, så att den inte ramlan ner igen, så det är lika bra att vara två som gör det. Sen hade jag tänkt städa efter det, så städning får vänta tills tavlan är uppe, då det ska borras i väggen. Annars kan man under tiden drömma sig bort till södra breddgrader, i brist på annat.

Av Marie - 4 februari 2011 22:41

Detta är bland det roligaste jag sett, jag både skrattar åt det roliga han säger och hans roliga iaktagelser. Synd att han inte reser runt till fler platser. Han blir iväg skickad till att se och uppleva de 7 underverken, och hur han stiftar bekantsakap med andra kulturer och seder.



svt.se/enidiotparesa


Det finns förnärvarande bara 3 avsnitt på svtplay, men det är alla sevärda, och roliga. Så kolla in En idiot på resa. Och gör det innan den 19 februari, för en chans att se världen på ett annorlunda sett.

Av Marie - 3 februari 2011 23:57

Nu börjar jag bli riktigt trött, men jag kunde inte låta bli att skriva lite. Lyssnade på en intervju tidigare idag, där de har intervjuat Nick Carter angående hans nya album. Där talar han om att han kommer till Europa i maj för göra en solotour och albumet kommer att släppas här i maj, jag kan knappt vänta.


http://www.mixphiladelphia.com/cc-common/mediaplayer/player.html?redir=yes&mps=T2.php&mid=http://a1135.g.akamai.net/f/1135/28923/1h/cchannel.download.akamai.com/28923/3944/richmedia/NickCarter_MIX.mp3?CCOMRRMID=20832797&CPROG=RICHMEDIA&MARKET=PHILADELPHIA-PA&NG_FORMAT=&NG_ID=&OR_NEWSFORMAT=&OWNER=3944&SERVER_NAME=www.mixphiladelphia.com&SITE_ID=3944&STATION_ID=WISX-FM&TRACK=


Fast under tiden kan jag lyssna på den Japanska I'm taking off har en extra låt, mot den europerska, för den är äntligen på väg, kommer någon gång i nästa vecka. Men nu tänker jag ta och läsa lite. Imorgon finns det en del som ska göra, jag ska städa klart, och tavlan ska upp.

Av Marie - 2 februari 2011 22:43

Snart så är Nicks album på väg, kan knappt vänta att få höra den. Undra hur annorlunda det kommer att vara sen hans första? Den som väntar får se, antar jag. Annars sitter jag och kollar in Sherlock på webbtv, den är ganska bra tycker jag fast de har modarniserad, med mobiltelefoner, internet och blogg, fast den är rätt kul också. Andra avsnittet kommer på söndag av tre, är nog värt att kolla in. Sen har jag även börjat på en annan bok, mer för att jag inte hittade den första tillräckligt snabbt, men den är spännade om inte ännu spännande än den som jag först läste. Sen får jag se vad som händer i min roman, annars hade jag tänkt ta och fortsätta städa upp. Är snart helt klar, det är några små saker som ska bort, och andra som ska städas undan innan jag är nöjd. Men nu ska jag forsätta med serien, kolla på något SATC avsnitt läsa någon sida. Har några funderingar kring morgondagen, men jag får se.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards