I huvudet på Aponi

Alla inlägg under juli 2013

Av Marie - 10 juli 2013 09:15

Av Marie - 9 juli 2013 23:38

Det var verklig varmt idag och jag passade på att sola lite, fick lite färg innan jag kassade in handduken och gick in och lyssnade på lite musik istället. Fick även hem ett packet med smycken, fundera kanske på att handla lite fler lite senare i sommar. Förutom att jag varit ute, så har jag även tittat på några Numb3rs avsnitt, de är rätt bra men tyvärr så blev ju serien nerlagd så efter 3 säsonger till så får man börja om från början igen. Får se om jag tar och skriver lite grann imorgon i brist på sol, det var några dagar sedan. Får se vad som händer då? Både i boken och resten av dagen, kanske att jag tar och spelar lite sims 3? Sen kan man alltid läsa en bok medan det regnar...


Nu hade jag tänkt kolla in lite fler Numb3rs avsnitt i värmen, innan man somnar gott.







Av Marie - 8 juli 2013 17:19

Det märks att det går mycket enklare att somna och sova nu när rummet är helt mörkt. Jag tog och passade på att inhandla en mörkläggnings rullgardin på ikea sist och nu sedan den kom upp så vaknar man inte alls lika lätt. Nu är det mer problem att komma upp, då man inte vaknar så lätt för att det är för mörkt. Eller så ligger jag efter med sömnen? Hur som helst tänkte jag ta en promenad lite senare, när det är lite svalare än nu. Det går nog lättre att somna då? Men annars hade jag tänkt titta på Numb3rs innan jag somnar, igår blev det ett för mycket då det var så spännande avsnitt att man inte kunde låta bli att sluta titta. Får se om det blir liknande ikväll??

Av Marie - 7 juli 2013 23:18

Satt och tittade på några bilder från januari, tänk att det är ett halvår sedan.  

Dels var jag och såg Magnus Uggla och fotografera en bit av Stockholm innan vi sprang iväg mot tåget.

 

Min goda mat.

 

Men sedan min älskade busiga katt, som tyvärr inte finns kvar. Allt som finns kvar är en hel del minnen, fotografier men jag vet att jag vill ha fler katter i framtiden men jag får nog ta och vänta lite tills dess. Men han älskade att dricka vatten i glas. Han var för söt.

   

Jag avslutar med några bilder från hur det såg ut då, innan snön kom tillbaka igen. Snötäcket som inte riktigt ville släppa taget om Sverige som såg till att våren först kom till Stockholm i slutet av april.

     

Av Marie - 7 juli 2013 21:54

Jag har lust att göra två saker. Ta en riktigt kall dusch och kolla på några Numb3rs avsnitt, är inne i början av säsong 3 nu. Men det får vänta en stund, dels blir det skönare när det är lite svalare ute och jag har inte riktigt tid men sen håller jag även på att ställa tillbaka ett par saker för rummet är nästan klart nu. Det är ett par tavlor som ska upp på väggen. Men det är skönt att det börjar bli klart. Annars har jag tagit en promenad i det här vädret, och det var varm men det fläkta i alla fall för nu står det ju bara still - inne känns det som en ugn nu eller kanske en bastu. Och jag sitter och kollar på Hemliga svenska rum på svt, och smälter bort lite grann.... Sen har jag även läst några sidor idag men det gör trögt vet inte riktigt vad det är jag stör mig på om det är sättet som boken är skriven på? Men den känns inte riktigt färdig - jag skulle inte skriva på det sätt som den är skriven på. Det är som om man gör läraren riktigt dum, eller det är den känslan som jag får när jag läser boken. Eller så är det jag som är vann vid en speciell typ av författare och sätt att skriva. Annars kanske jag har blivit för kräsen? Det är bara ett vis typ som jag orkar läsa och när det blir för övertydligt så, nej tack.

Av Marie - 7 juli 2013 21:39

Skrev ju för några dagar sedan om att Bsb förekommer i Millennuim serien, som jag kollade på för några månader sedan då jag började min renoverings projekt av mitt rum. Men de finns inte med i den vanliga versionen av Män som hatar kvinnor (har för övrigt spolat igenom alla biofilmerna idag utan någonsin få ser posten med Bsb) utan den finns bara med i Stieg Larsson - The Complete Millennium Triology och det kan se ut så här, för jag tog fram kameran.


Här kan ni se Bsb, detta är i extra scenerna i filmen som togs bort i bioversionen.

 

Lisbeth står och väntar på Mikael. Men då kommer...

   

Erika ut, detta är precis innan Mikael ser vad Lisbeth har gjort mot Wennerström på sin dator.

Av Marie - 7 juli 2013 17:27

Den här låten gillar jag, Riot. Den lyssnar jag på en del nu i början av den varma sommaren.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards