I huvudet på Aponi

Alla inlägg under december 2009

Av Marie - 20 december 2009 18:36

Nu känns det verkligen som julen är på väg med stormsteg, det är redan 4:e advent och julen är bara 4 dagar bort. Tur att man handlat och slagit in alla julklapparna redan. Nu har jag satt upp två julgranar och en ljusslinga utomhus, nu tycker jag inte dekorera något mer just nu i alla fall. Trappan är dekorerad med julkulor som hänger, och glitter som ramar in.

Av Marie - 18 december 2009 23:10

För alla Bsb fans som inte kunde vara med vid Play to stop Europe climate, har i alla fall Youtube som tröst. Här finns alla klipp http://www.youtube.com/user/domimclean13#p/u/3/yLtEkF5y91w samlade med Bsb på Play to stop Europs climate, perfekt. De sjunger en hel del låtar, ett bra sätt att komma in i julstämning kanske??

Av Marie - 18 december 2009 22:54

Idag har jag hållt min katt sällskap, han var rätt sällskapskelig idag så han hängde med mig när jag tog och började slå in julklappar idag, de sista kom med posten idag. Han var så söt när han tittade på, men tillslut blev han så trött att han somnade. Får se om jag hinner ta och läsa lite innan jag somnar? Snart ska jag ta och dricka lite te, och kolla lite på GG medan jag slår in lite fler paket hade jag tänkt innan jag går och knyter mig för idag. Imorgon får jag se om jag  börjar städa mitt rum eller om det blir något helt annat. Får se när jag vaknar helt enkelt. Annars kanske jag har lite fler paket att slå in? Som inte är mina, förstås.

Av Marie - 16 december 2009 22:45

Imorgon är en annan dag. Idag har det julstädats lite, får se var det behöver städats imorgon? Annars hade jag tänkt ta och fika strax, och kolla på något GG avsnitt. I boken som jag läser för stunden har en av huvudkaraktärernas katt en så skön inställning. Han blev utekatt över en natt, från att i hela sitt liv vart innekatt, man kan inte låta bli att skratta. Annars tycker jag att jag har funderat klar lite idag, får ta och göra något åt det. Nu är det inte många dagar kvar till jul. Men nu ska jag koppla av lite, och kanske plocka undan något innan jag går och lägger mig. Får se vad som mer händer imorgon? Kanske att man hinner förbi Ikea innan jul??

Av Marie - 15 december 2009 23:30

Jag sitter och kollar på julklappar just nu. Ute är det vit, och det ser riktigt fint ut man får verkligen julkänsla nu, fast det är några dagar kvar till jul. Idag har jag både gått en kort promenad och skottat lite, men imorgon så ska jag nog ta och städa lite förutom att jag får se om jag tar promenerar något längre imorgon? Men nu är jag klar med julklappsinköpen för i år, skönt. Nu ska jag bara ta och kolla runt lite, och shoppa det näst sista för i år? Och så kanske jag tar och varvar ner lite med att kolla på något GG avsnitt? God natt.

Av Marie - 14 december 2009 21:47

Igår stupad jag i säng, helt utmatat orkade inte ens lägga upp julklappstips, får se om den kommer senare i vecka, eller inte alls? Annars hade jag kanske tänkt börja julstäda imorgon, och passa på att beställa julklappar. Får se om det infrinner sig lite julkänsla nu med snön som kommer? Får se om den faktisk får ligga kvar den här gången över jul? Men annars kommer det väl att hända fler saker tills dess, året är ju inte slut ännu. Men jag vill helst inte ha tö till jul. Får se vad som blir med det? Annars har jag lite annat att göra, men jag har inte gjort hälften av vad jag tänkt göra, för jag går fortfarande runt och funderar om jag ska göra det. Men jag borde i alla fall ta och handla mina sista julklappar innan det är försent

Av Marie - 12 december 2009 21:37

Jag får nog ta och handla lite julklappar på nätet i år, jag kom inte för mig att handla något idag, för ibland är det lite enklare att handla julklappar när man är själv. Annars har jag kollat lite på GG, och jag hade tänkt återvända dit om ett tag. Annars så funderar jag lite över att handla lite inredning men också lite smycken, får se vad jag gör i veckan som kommer? Får se, snart är det i alla fall Lucia, och jag har en hel del att läsa i boken. Får se om det blir något mer? Men jag ska i alla fall ta och julstäda i veckan som kommer... Sen får jag se vad som händer imorgon?

Av Marie - 11 december 2009 23:56

Det blev inget shoppande av julklappar idag, jag var inte på humör men det kan tänkas att jag åker ner en stund imorgon istället? Jag ska i alla fall fortsätta läsa en del imorgon, det verkar som att den bok jag läser just nu tar vid där den förra slutade, något som jag inte hade en aning om, innan jag började läsa Under ingrodda ärr. Men nu ska jag om en stund ta och återgå till att kolla på Gossip Girl säsong 1, får jag vad som kändes så annorlunda när jag såg 2:an, som jag får ta och kolla på sen. Men först ska jag ta och kolla upp en sak. Layla tov - god natt på hebreiska.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards