I huvudet på Aponi

Alla inlägg under december 2009

Av Marie - 10 december 2009 23:31

Jag har spenderat dagen med att titta på nobelfesten och dekorera julgranen, nu är den uppe, och det ser så fint ut, där den nu står i förrut så mörkt hörn. Jag fick både plocka och sätta ihop den (plastgran) och klä den själv, och passade på när det inte hände så mycket på tv. Men nu är den äntligen klar, något annat som jag också är klar med eller har läst klart är Sjöjungrun sjön sin sång, den var riktigt spännande, och synd att jag nu har läst den, då jag gärna velat läsa den igen. Nu har jag börjat på Under ingrodda ärr. Får se om den är lika spännande?

Annars hade jag tänkt göra någonting mer innan jag tar och läser några rader ur boken. Får se vad det kan tänkas bli? Annars tror jag att jag ska handla det sista av min julklappar imorgon, får se vad jag gör då? Annars kanske det händer något mer? Jag har ju promenerat idag, och får se om jag går till och med lite mer imorgon?

Av Marie - 9 december 2009 21:41

Nu är det nästan ingenting kvar av boken, och nu är den riktigt spännande då en av bokens karaktärer har blivit kidnappad, får se hur det här ska sluta? Får även se vad den första boken i serien handlar om? Jag såg tidigare idag att det här är min andra bok av Val McDermid, då jag läste en av hans böcker när jag gick på gymnasiumet, Ett fjärran eko. Får se när jag tar och beställer lite saker till inredningen? Kanske i nästa vecka, vet inte hur den veckan ser ut, så då är det nog smartast att vänta lite. Annars hade jag tänk fika om en stund och se klart på filmen jag tittar på för närvarande, Pink-ponkkingen, vet inte vad jag tycker om den? Då den är både seg, och hemsk. Byn verkar gilla att mobba kingen. Får se vad jag tar och gör imorgon??

Av Marie - 8 december 2009 23:14


Den här får ta och avsluta kvällen. En ytterliggare låt från hovet i fredags.

Av Marie - 8 december 2009 20:45

Idag har jag gått och funderat och nu har jag bestämmt mig för att beställa lite inredningsgrejer, det kommer att bli så fint i mitt rum och senare också när jag flyttar hemifrån. Jag är redan lite inne på vilka färger jag vill ha på väggarna, jag skulle kunna tänka mig gråblått i sovrummet, en sval färg utan att man får huvudvärk av den. Får nog ta och fundera vidare när det gäller annat också.   Vidare kollade jag in Livet i Fagervik idag, den var rätt så bra, men nu är det bara 2 avsnitt kvar innan säsong avslutningen, så om ni inte vill missa något så är det brådis för den försvinner innan nyår, tror jag. En annan program jag försökte se på spåret, fick jag inte se klar pga det uppståt ett fel, jag som gärna vill se det programmet för att jag missade den pga Bsb konsten. Men annars hade jag tänkt ta och försöka läsa ut Sjöjungrun sjöng sin sång, för så mycket som jag har njutit läsa boken, och fått följa en kriminolpsykolog så vill jag gärna gå vidare till en ny bok som faktiskt är samma författare och personer. Får se vad den kommer handla om? Fast först måste jag läsa ut den jag håller på med.

Av Marie - 7 december 2009 23:48


Ibland länktar man tillbaka, till i fredags. Hade kanske velat haft mer allsång.

Av Marie - 7 december 2009 23:45


En dansant fågel, så här på småtimmarna. Synd att han inte kan gå på någon konsert.

Av Marie - 6 december 2009 22:34

Det är märkligt. Nu har jag läst om Bsb spelning i både afonbladet och expressen, och det har äntligen hittat något som de är överens om eller som de har koperat av varandra rakt av, det känns ju nästan som samma recension som inte får många poäng av recensenterna. Undra hur de alltid lyckas skicka en recensent som aldrig gillar att gå på en Bsb konsert och då skriver ner den, eller när det släpper ett nytt album. För de verkar gilla Britney, fast hon knappt dansar själv eller sjunger live så får hon alltid bättre recensioner än Bsb. Men det kanske säljer mer att skriva om en halvt avklädd tjej som dansar utmanande på scen, än andra som inte gör det? Vad gör det då om man sjunger singback, och mimar till sig själv?? Eller så finns det inte så många killar som rencenserar som gillar Bsb, medan Britney går an för att hon är tjej? Det väcker ändå en hel del frågor hur ett band som sjunger live, är tydligen sämre än en som inte sjunger alls. Det rimmar riktigt illa.

Av Marie - 6 december 2009 22:13

Ont om tid eller plats, eller kanske inte hittar den perfekta presenten? Nu kan man dela sin julklapp med så många fler. Man hjälper en människa med toalett, ett djur eller varför inte en del i vattenbrunn, man kan till och med köpa träd som hjälper en människa som har det svårt i afrika eller indien. Man har bidragit med något fast det inte tar plats hemma. Det finns en hel del som man kan köpa och hjälpa en människa med. Det kostar allt från 50 - 75000 eller en valfri summa. Intresserad?

Gå då till http://www.webaidshop.se/

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards