I huvudet på Aponi

Alla inlägg under september 2013

Av Marie - 19 september 2013 23:56

För en tid sedan så upptäckte jag några fel med Numb3rs och lätt skicka tillbaka den, det var bla gröna partier som var riktigt irreterande då man inte såg hela bilden utan bara delar av den. Nu ligger ett packet och väntar med en ny box av Numb3rs, hoppas det inte är något fel med den. För jag gillar serien och vill helst inte behöva skicka tillbaka något, för det tar så lång tid att gå runt och vänta på en ny version. Jag vill ju bara kunna titta.


Sen går jag och väntar på In a world like this - Backstreet boys signerad. Snart tänker jag skicka ett mejl, för jag undrar om de har skickat den eller om den har försvunnit?? Annars har jag drömt om att jag får den när de kommer hit på turnén att de ringer på dörren och så står dem där med albumet i handen... 


Annars så har jag nästan läst ut Vargsommar och får snart börja leta efter en ny bok i hyllan. Får se hur det blir? Det finns ett par saker som händer imorgon, jag har även gjort mina beställningar idag. När jag äntligen tog och bestämde mig, så gick det rätt fort att bli klar. Får se när de dyker upp?? Det finns ett par andra saker som jag också vill ha men som jag tänker göra lite senare i höst. Måste bara spara lite till först...

Av Marie - 19 september 2013 22:55

Jag sitter och raderar gamla mejl. En av funktionerna med windows 8 är att man snabbt kan komma åt mejlen utan att behöva logga in enkom för att komma åt mejlen. Men det går inte att skicka iväg mejl via appen och jag kan nu se alla mejl som jag har slängt i papperskorgen som är flera hundra plus att min skräpkorg är på mer än 1000 mejl men när man loggar in så är det nästan tomma. Detta måste innebära att mejlen som har"dykt" upp är mejl som jag redan har raderat tidigare men istället för att radera dem en och en, så raderar jag nu dem på än gång.


Nu är i alla fall allt borta för den här gången...

Av Marie - 18 september 2013 18:17

Tankarna snurrar, svårt att koppla av. Ger snart upp och går och läser en stund. Sakta och försiktigt tar jag igenom mig det första kapitlen ur Vargsommar och kan behjäpligt följa med i boken som utspelar sig i Norrtälje kommun. Överraskande så kan jag följa med i handligen, då jag kan flera av adresserna redan och kan på så sätt få fram en inre bild då jag vet hur det ser ut där boken utspelar sig kring. Det ska finnas två till böcker som också utspelar sig kring Norrtälje och det skulle nog vara intressant att läsa hela serien. Om inte annat så har det varit intressant och följa handlingen för att se om man kan mer om Norrtälje än vad man själv känner till. Oftast så säger adresserna inte mig så mycket, utan jag går på andra saker när jag orienterar mig fram i stan - men att jag ändå kunde så mycket förvånar mig fortfarande...


Och så har jag satt upp Pansarhjärta i bokhyllan, ska om ett tag fortsätta med den serien om Harry Hole men just nu så vill jag vänta lite. Det skulle bli tråkigt att inte har något att se fram emot i läsväg för att man redan har läst ut alla. Den som spar han har, eller vad stod det annars i KP som man fick i skolan?

Av Marie - 17 september 2013 08:15

Dimman ligger tät kring mark och sjö

Morgondaggen dallrar i gräset som lätt vajas med i vinden

Små ljud studsar runt

Fåglarna sitter och iaktar i träden

Solljuset antar en silvrig ton genom dimman


Dimslöjan lättar sakta

Ett ensamt löv flytter sakta längs älven

Vid foten av sjön tornar en gammal ek

Med vridna grenar mot skyn

Glöder solen så varm - som den gör genom ett lövtäcke

I varma toner av koppar, brons, rosé- och guld


Av Marie - 16 september 2013 23:13

Har snart dammat klart, boken är snart utläst men kan ana slutet... Jag har klippt mig för det 3 kvartalet i år, och jag sitter och funderar på vad jag ska ta och göra i veckan. Om jag ska hitta på något extra eller ta den någon annan veckan? Annars finns det lite nya webbtv avsnitt att gå igenom. Och sortera upp ett par saker, sen känns det som att hösten har gjort sitt intåg - det regnar. Och då kommer det på sin plats att krypa upp i soffan och tar fram en bra bok medan regnet slår mot fönsterrutan. Och lämnar efter sig en kylligare luft som sänker sig över landskapet i form av dimslöja.


Min nästa läsning kommer att bli Vargsommar, kort och gott. Men snart är jag nog klar med ett par saker som jag har se till att få gjort och iväg innan slutet av veckan, det har irreterande nog skjutits upp alldeles för länge.

Av Marie - 15 september 2013 23:34

Nu är det inte många sidor kvar i Pansarhjärta och temperaturen i boken har skruvats upp. Och det är riktigt spännande på hur boken slutar, speciellt nu när det är i händerna på mördaren. Får se om jag snart har läst ut den, då det är svårt att lägga den i från sig. Annars har jag sett filmerna Taken och Taken 2 i helgen och fick därigenom senare lägga min städning, får ta och sätta igång med den i morgon istället. Men då hoppas jag bli klar med allt. Men det finns ett par saker som ska göras innan dess, som att damma och plocka undan och återvinna tidningar innan jag är klar med förberedelserna inför städningen. Det finns även ett par saker till som jag ska försöka hinna med, innan jag tar kväller.

Av Marie - 13 september 2013 23:07

Jag har snart läst ut Pansarhjärta och den har en lite tvist i boken, sådant gillar jag. Har blivit mer kräsen när det gäller vilken typ av böcker som jag gillar att läsa, det ska vara en bra historia, en genom arbetad tråd bla för att jag inte ska ge upp och tycka att den inte längre är intressant att läsa. Kanske för att en del böcker är lätt att räkna ut handlingen och gissa vem tex mördaren är, innan den är slut. Annars har jag spenderat lite tid med att gå igenom lite webbtv som jag missat under den gångna veckan. Det verkar ha hänt en hel del den här veckan om man ser till vad som finns att titta på. Har tänkt göra ett par saker i helgen, som att läsa ut boken, städa men även ett par andra saker som jag tänkt göra tidigare i veckan men som jag inte ens orkade börja med. Som att beställa lite kläder och kanske något mer? Såg att hösten är på ingång den här veckan då det är dimma både på morgonen och kvällen. Men det kan vara väldigt fint med dimma om solen lyser igenom lite mystiskt bakom dimman - och få det på bild. Det skulle kunna bli ett väldigt fin bild.

Av Marie - 9 september 2013 18:37

 

bonaparte


Jag har inte känt mig inspirerad till att skriva här på några dagar, vilket kanske har märks av mina brist på inlägg. Först så hittade en lägenhet, som tillsist inte blev någonting av men man kan ju alltid hålla upp ögonen för andra lägenheter nu när jag vet mer om vilken typ av lägenhet som jag är intresserad av, sen har jag också blivit mer intresserad av inredning som jag verkligen får använing för när jag spelar Sims 3. Men det är något som jag inte tyckte var så roligt för bara några veckor sedan, då fick det bara bli något men nu kan man nästan "se" framför sig hur resultatet kommer att bli vilket gör det hela mycket roligare än innan. Sen blir man även inspirerad av att kolla i en tidning, söka runt på nätet eller genom att kolla på en film - följa en serie hur de valt sin inredning...


Så jag gick tillbaka till något som nästan är lika roligt - fylla på höstgarderoben. Håller på att gå igenom det jag gillar och plockar sedan ut det jag ska ha efter det. Det är ju lite att bestämma sig för, och det blev lite lidande speciellt under de två veckor som jag ägnade mig åt helt andra saker, men nu är jag nästan helt klar. Åtminstånde av en del av kläderna då de inte kommer från samma affär.


    

ellos

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards