I huvudet på Aponi

Alla inlägg under november 2013

Av Marie - 13 november 2013 23:27

Backstreet Boys har landat idag och jag sitter och tittar på Två på resa. Sitter och funderar över hur länge det stannar, men det flyger nog vidare snart. Men det skulle vara kul om de snart har några datum att presentera inför när turnen kommer hit. Annars sitter jag och bläddrar in min live som kommer från Ikea, med artiklar, insperation och tankar. Och jag har även redigerat några av mina sidor, snart är jag klar med det för den här gången då jag snart börjar om från början med texten eller i alla fall börja lägga in saker som jag redan har skrivit men som inte finns i digital form ännu. Jag tycker att det är avkopplande och avstressande att låta min fantasier få liv på pappret. Det är en av mina hobbies, men jag har ett par till andra också. Sen har jag läst lite i Gengångaren, och jag har nu läst mer än halva boken. En liten bedrift.


 

Från Nick respektive Kevins twitter, på ett Stockholm i solnedgång.


Av bilderna att döma så bor dem på Sheraton, där de bodde under mitten till slutet av 90-talet alla gånger som de var här. Tror jag ska ta och skriva ett mejl till deras mangerment och fråga var mitt album är, om de ens är iväg skickat för jag har inte fått något signerat album. Får se vad som händer.

Av Marie - 11 november 2013 21:45

Jag har idag sett förra veckans elementry, det blev nästan på håret då det bara var 3 timmar kvar av programmet som vissas gratis. Nu håller jag på att gå igenom de avsnitten som jag ännu inte har sett. Och jag har lite att kolla på innan jag kan återgå till att kolla på Numb3rs, ännu är jag bara på första skivan av säsong 3 men det är bara början. Sen har jag läst klart den första delen ur Gengångare, får se vad som kommer att hända under nästa del? Det har redan hänt en hel del i första, med mord och försök till mord + möjligen ett hot. Får väl helt enkelt läsa och se hur den slutar? Men tills dess finns det andra saker som också ska hinnas med, som att jag tänkt ta och skriva/rätta några sidor ikväll. Kommer nog inte så långt men en sida är mer än ingen. Annars tog jag tidigare i dag en promenad i det vackra vädret, och lyssnade till You and Me. Den växer lite för varje lyssning och man får lust att dansa. Men nu ska jag ta och skriva lite, läsa några rader och förmodligen se på lite Numb3rs.

Av Marie - 11 november 2013 19:51

 


Julen börjar närma sig med stormsteg, och jag tänkte här visa en mer julinspererat vardagsrum. Detta tycker jag är fint, och jag skulle vilja ha flera saker av dessa. Jag tänker enkla möbler, rena linje och vinter/jul färger. Den övre rader plus de röda julgranskulorna kommer från ikea och resten från mio.

Av Marie - 10 november 2013 17:56

Sitter och kollar på lite webbtv, igår såg jag filmen Kärlek på menyn. Det är inte första gången, men den är rätt bra och det var ett par år sedan sist. Men den var lika bra som den var senast jag såg den. Annars har jag nu börjat att se säsong 3 av Numb3rs, än har jag inte hittat något fel som är så skönt. Nu kan man luta sig tillbaka och bara njuta. Jag ska nog se något till avsnitt ikväll, men innan dess har jag ett par avsnitt kvar att titta på webbtv. Men jag ska även försöka göra lite annat också, som ett kollage som kom jag fick upp bilder till för några timmar sedan. Men annars har jag precis sett men framförallt lyssnat till Show me what you made of med Bsb, live. Det är tydligen på väg hit inom några dagar men tills dess får man njuta med att höra dem sjunga akustikt. Tycker nästan att de ska göra ett helt album som går i den här stilen.


Av Marie - 10 november 2013 16:11

I slutet på veckan så laddade jag ner Shane Filans nya album, förstår mig inte på cdons priser ibland. När det kan vara mer än dubbelt så dyrt att beställa albumet i fysisk form än att ladda ner den efter att man köpt den. Jag har ännu inte lyssnat på alla låtar då jag framförallt har lyssnat lite medan jag har försökt somna in till att lyssna på låtarna. Men det finns ett par av låtarna som jag gillar redan nu, det svänger om en hel del av dem. Och jag kan knappt vänta tills det kommer någonting nytt, att lyssna på.

Av Marie - 9 november 2013 23:15

Tog och gjorde det här testet och fick alla rätt. Hur går det för dig??


Om inte annat så är det kul att testa.



Av Marie - 6 november 2013 22:45

Det är ett tag sedan jag var på Ikea, då var det riktigt varmt och det var sommar. Men nu när hösten har kommit och den nya katologen som aldrig dök upp så har jag blivit sugen på vad som har kommit in, och på hur julsortimentet ser ut. Det finns ett par intressanta saker att kolla in. Tog just och kollade in julbordet, men det fanns inget som man hoppade högt för så det gör inget om man inte är där när deras julbord börjar serveras. Utan desto mer bland det andra som de säljer, någon blomma, juldekorationer plus något som jag hade tänkt mig för mer än en månad sedan. Får se vad som kommer hem, men innan dess kanske jag gör ett kollage??


 

Av Marie - 6 november 2013 22:15

Jag har under ett par dagar varit rätt upptagen. Det har kommit annat emellan, helt enkelt. Jag har dels läst ett antal kapitel ur Gengångare men jag tänker nog snart börja med boken Laglös land, men den är mycket lättare att ta med läsa när man åker kommunalt än en tyngre inbunden som Gengångare är. Därför är det skönt med båda typer av böcker. Det är också pocketböcker som man packar ner i resväskan för att de är så mycket mindre och lättare än inbundna. Jag äger ingen typ av läsplatta än om jag nog någonsin kommer att göra det. Men jag gillar Gengångaren, det är ett par månader sedan jag läste om Harry Hole och jag känner att jag har saknat honom. Det känns tryggt att läsa om honom, han löser allt som kommer i hans väg men det går inte riktigt lika bra för honom privat. Det är som en hand med en för liten handske, allt kan bara sluta på ett sätt. Men tills dess har jag 400 sidor kvar...


Sen började jag spela simcity 5, igen något jag gjorde en del i våras innan jag tröttnade på att man var tvungen att ha en internetuppkoppling för att kunna spela. Då vårat inte lever upp till vad det står på räkningen att vi betalar för. Den ligger på runt 3 Mbit/sec och vi ska ha 8 Mbit/sec fast det har vi aldrig haft. Så lite då och då kan man tex inte titta på webbtv för att det går för sakta, något som jag upplever som sjuk frustrerande att inte få något som man betalar för. Så när man blir för irreterad över internetuppkopplingen eller att man tröttar på att spelet inte svara på hur jag styr staden då kan man alltid ta och spela sims eller titta på Numb3rs.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards