I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 12 januari 2014

Av Marie - 12 januari 2014 21:12

 

Här kommer lite insperation till en bas som man sedan kan addera saker och färger till efter hand om man så vill och önskar. Att inreda med få färger som bas gör det senare lättare att lägga dit kuddar, filtar mm i färg. Som att ha ett avlastbord bakom soffan som ger rummet med karakär än att ha den uppryck mot väggen. På bordet kan man sen ställa en bordslampa, någon vas eller varför inte de böcker eller tidningarna som man läs i för stunden. Att sedan ha en bokhylla i närheten gör det både snyggare än att ha allt på golvet men det tillför även rummet karaktär att man har böcker som man läser. Det säger en del om en person om vad man har i en bokhylla. Att sedan addera lite mer sittplats, men framförallt bord gör det både mer ombonad känsla och praktisk att ha saker på ett bord istället för på golvet, det är också lättare att nå. Sen att ha olika typ av belysning bidrar också till känslan, det är lättare att städa med taklampan tänd, men kanske inte något som man alltid vill ha tänd? Skärmväggen kan man tex använda till att följa något som man inte gillar, eller lägga till en vägg om man tycker att man har för få. Tillsist bokhyllan, som även kan användas som rumsavdelare - i den kan man både ha böcker, ställa blommor på och med hjälp av vissa lådor gömma bort en del som man inte vill ha framme jämt. Sakerna finns hos mio och ikea. Vikskärmen, bägge bokhyllorna, avlastningsbordet och bordslampan är från ikea - resten är från mio.

Av Marie - 12 januari 2014 20:36

Nu har jag äntligen läst ut boken och den var riktigt bra och rolig. Han har en åsik genom hela boken fast den mot slutet inte riktigt är mot allt och alla längre. Men han är riktigt envis och det kan jag känna igen mig själv i, att stå fast vid något när man väl har fattat sitt beslut. Den kan jag verkligen rekomendera om man vill ha sig ett par skratt, per dag. Läs den och se vad/hur ni gillar den.

Av Marie - 12 januari 2014 18:54

Sitter och kollar på Fröken Frimans krig, jag kollar inte på den när den gick på tv fast då kan man alltid se den på svtplay. Jag tycker att den är rätt underhållande. Man får sig några goda skratt, lite då och då. Men jag får se om jag tar och kollar på dem alla idag, då jag fick en del att titta på i födelsedagspresent. Nästan en hel serie - Private Practice, som jag ska kolla på när jag har tid för det här hela 5 säsonger som jag nu har hemma, och den stjätte får jag väl köpa i framtiden för jag har ännu inte sett klart på Numb3rs. Kanske att jag börjar titta på den snart, det är ändå mer än en månad sen jag såg klart säsong 4. Så det kanske börjar bli dags att byta lite, men inte riktigt än för först ska jag se klart säsong 1 av Sherlock. Väntar med spänning på säsong 3 då den börjar om man bara några veckor. Men däremellan ska jag nog  ta och se på Numb3rs.


Fick i hem ett par filmer och en serie som jag klickat hem, tidigare i veckan. En av dem är tv-serien Hannibal som till och med har bytt kanal och blivit uppskjutet i höstas pga låga tittar siffror. Jag fick den för nästan halva priset 107:- med rabatt, sen gick den upp i fullpris, men den har jag även tänkt att se. Jag har med andra ord inte tid till någonting längre, det finns så mycket nytt och gammalt att titta på nu mera. Varfrån ska man hitta tid till att kolla på sådant som man verkligen inte vill missa?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards