I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 30 januari 2014

Av Marie - 30 januari 2014 23:39

 

Det här är det sista rummet. En plats att sitta på brukar var skönt, kanske med en sittdyna också. En skön säng att ligga i, och ett nattduksbord att lägga boken på, att ha ett glas vatten på och en lampa. Att ställa ett ljus eller en liten vas med snittblommor på. Samt att ha en tavla att vila ögonen på efter en stressig dag. Det kan alltid var skönt med fler lampor. Sängen är från mio resten är från ikea.

Av Marie - 30 januari 2014 22:34

Sen har jag äntligen läst ut Mörka Platser, boken som jag inte gillade i början. Den blev något bättre i slutet, men nu känns det skönt att ha kommit igenom den. För några timmar sedan satt jag och kollade liten över vilken bok som jag skulle ta och låna, men jag kunde inte hitta någon så jag la ner projektet för stunden. Får ta upp det igen när jag vet vad det är som jag vill läsa. Och under tiden så ska jag läsa Om gud, som jag lånade ner för mer än en vecka sedan, jag har redan läst lite i den men det är en del kvar innan den är slut. Då hoppas jag att jag vet vilken som ska bli min fjärde e-bok. Får se vilken det blir? Men under tiden som jag nu har läst ut två e-böcker så håller jag fortfarande på och läser Den förlorade synbolen, och den gillar jag. Men det går fortare att läsa en e-bok. Den är inte lika tung, går att ta med sig lättare och har en egen lampa när man inte vill störa andra.

Av Marie - 30 januari 2014 21:09

Jag har varit borta i ett par dagar, i måndags så ramlade Beyond two souls in. Jag har gått och väntat i ett par månader på att priset skulle sjunka på den special edition, för att jag inte visste om jag skulle gilla spelet och då ville jag inte betala fullpris. Men efter ha spelat igenom det 1 gång så måste jag bara säger att jag älskar den. Just det, jag trodde att det skulle vara ett skrämmande spel efter att ha sett trailen. Men det är inte alls så pass skrämmande som den såg ut, och efter vart handlingen går så ställs man i olika vägskäl och man bestämmer hur spelet ska sluta.



Jag gillar som sagt det här spelet och kommer spela det snart igen.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards