I huvudet på Aponi

Alla inlägg under oktober 2009

Av Marie - 6 oktober 2009 21:37

Nu har jag kollat på säsongens första Äntligen hemma, och jag har verkligen missat programmet sedan uppehållet, man får så bra idéer från programmet. Men nu är hösten här, och då är det äntligen tillbaka. Annars tog jag faktiskt och tog en promenad idag, och det var rätt skönt fast det drog lite kallt ett tag. Får se vad jag gör imorgon, om jag tar och går en sträcka då med, eller om jag tar och stannar inne och dansar lite? Annars ska jag försöka komma iväg ner till centrum och uträtta lite ärenden, kanske även ta och titta på lite skor om jag hinner? Känns som det skulle passa fint att inhandla nya promenad skor nu, sen ska jag också ha en förlängningssladd, någon bok från biblioteket, men sen vet jag inte vad mer jag kan tänkas behöva? Men jag kanske ska försöka få tag i Timmarna, boken med samma namn som filmen som jag såg tidigare i år. Sen kommer ju Bsb album ut imorgon, This is us, det ska bli spännande och höra hur den låter. Får se vad som händer imorgon??

Av Marie - 6 oktober 2009 00:06


Backstreet Boys är ledsna att meddela att de har ställt in dagens NYC PINKTOBER Hard Rock Café singnering pga, Brian Litrell har blivit diagnostiserad med svininfluensan. De tre andra medlemarna, Nick Carter, Howie Dorough and AJ McLean har alla sett en doktor och har inga symtom. Som en säkerhetsåtgärd, så har doktorn skrivit ut Tamiflu till gruppen och deras turnerings sällskap, som just återvänt till Usa från Tokyo.


Undra om man ska vaccineras sig, eller inte????

Av Marie - 5 oktober 2009 23:50

 


PJÄTTERYD Tavla 649 kr
IKEA PS KARLJOHAN Sidobord 599 kr
KARLSTAD 3-sits soffa 7 995 kr
NYHET LEKSVIK Skrivbord 1 695 kr
FORSÅ Arbetslampa 229 kr
NYHET BEAUCARNEA RECURVATA Krukväxt 229 kr
MANDEL Kruka 99 kr
MANDEL Fat 39 kr


Bilder är lånade.

Av Marie - 5 oktober 2009 23:35

Nu är jag helt slut, denna dagen har vart rätt händelsefull, och imorgon ska jag ta och städa undan det sista och även hinna med en sväng ner till centrum hade jag tänkt. Får se om jag får tag i en del då, som kanske en bok om den finns inne? Annars går jag och väntar på lite spel som kommer att släppas, några i år (typ 3 st) de andra (tror också att de är stycken, kommer under nästa år) och en del av dem kan man ju önska sig i julklapp, så det gäller att ha tålamod och vänta, och vänta lite till, men väntan är i alla fall snart över om man väntar på Bsb This is us, nu är det knappt om ens lite mindre än 48 timmar kvar. Och det ska bli skönt att få höra en del av låtarna för första gången, även om det skulle vara kul och höra låtarna som inte kom med, också. Sen får jag se vad som händer, snart kommer väl höststormarna också?

Av Marie - 4 oktober 2009 20:38

Tänk att det är bara 2 månader eller 60 dagar kvar till konserten, kan knappt vänta fast det är en hel del som kommer att hända tills dess, som det nya albumet som kommer om några dagar, nu på onsdag och jag hoppas att jag kommer gilla flertalet av de nya låtarna så man lär sig dem fort och kan sjunga med i allsången om 60 dagar. Igår hade jag ingen lust att skriva några rader fast jag visste att Kevin Richarsson fyllde 38 år igår, får se om jag tar och bättra på mig och även tar och ger några inredningstips i veckan som kommer?


Jag vet i alla fall om att jag ska gå och se Kommisarien och havet: I denna ljuva sommar tid snart, och inte för att den är bra, det är det inte på långa vägar bla för att den är dubbad, utan för att jag inte har något bättre för mig. Men om ni är intresserad av vilka låtar som Bsb ska öppna This is us touren med så är det:

Backstreet´s Back

We´ve got it goning on

PDA

Quit playing games (with my heart)

As long as you love me


PDA är en ny låt från det kommande albumet, och resten av låtarna är skrivna här i sverige av svenska låtskrivare.

Av Marie - 2 oktober 2009 20:29

Nu är det bara fem dagar kvar tills This is us med Bsb släpps, kan knappt vänta tills albumet och konserten är här, igen. Det är så kul varje gång de kommer hit, och man får sådan energi av att dansa och sjunga på arenan. Fast dansa är kanske mycket att ta i, men man sjunger med tills man är helt slut och showen är slut. Men annars är det som vanligt, jag ska om en stund återvända till att titta på några Förhäxad avsnitt, sen får jag se vad som händer i helgen. Kanske kommer jag ner till centrum innan biblioteket stänger för veckan? Annars får jag skjuta upp besöket till nästa vecka. Sen får jag se vad som mer händer??

Av Marie - 1 oktober 2009 20:54

Nu är jag nästan klar med städningen, det känns rätt skönt att snart vara klar. Får se när det sista är klart också, sen kanske jag ska ta och försöka börja underhålla städningen mer regelbundet, så blir det nog inte så stort och jobbigt varje gång det måste göras. Ska se vad jag kan ta och göra lite mer om en stund? Sen ska jag nog ta och fika lite se något Förhäxad avsnitt, kanske läsa en stund och så får jag se om jag tar och åker ner till biblioteket imorgon?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards