I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 2 juni 2011

Av Marie - 2 juni 2011 23:53

Dagarna går, och just nu sitter jag och lyssnat på lite Bsb på youtube - HWSS och FA har jag nu avverkat. Men nu har det börjat släppas lite nya låtar där, som är rätt bra - så jag undrar med spänning på när hela albumet kommer? I did it for you - I like.



Eller varför inte Best that I can?? Jag är i ett Bsb flow just nu.



Annars har jag läst lite idag och funderat lite på boken, vad som ska hända när jag tar och börjar skriva igen. Var på biblioteket igår och fick följa med bakom kulliserna - var tidningar kommer in och vad som händer, och hur de lägger in böckerna i systemet. Det var riktigt roligt och intressant fast jag vad som kommer att hända av det? För det skulle bli så kul att kunna jobba i ett bibliotek. Där det finns vissa tydliga rutiner men även inslag av något nytt som händer varje dag.


Kanske lite Prisoner av Nick Carter??



Jag håller på att skriva en deckare (jag har även en skönlitterär som ligger på is - för stunden) där jag kommit till Frankrike, och jag kommer snart hoppa till Italien, jag får ta och fylla i det som fattas lite senare, för jag är ivrig att följa historian framåt än att allt ska vara klart. Tanken är bla det ska finnas en hel del saker som man kan lära sig av boken, förutom att det är en deckare, men att jag även måste klura ut dessa saker, vilket leder till att jag inte skriver den från första till sista sidan i ett svep. Jag hade tänk ta och skriva lite imorgon, det är lite lättare att skriva nu, när jag kan göra research från min dator (har nu internet) och behöver inte springa upp och ner så fort jag fått en ny idé som jag måste ta reda på lite mera om. Får se vad jag gör mer???


Rebel - Backstreet Boys ..... Ny låt!!!!!!



Men nu slutar jag till tonerna av Fanny Faces av Bsb.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards