I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 10 mars 2013

Av Marie - 10 mars 2013 22:34

 

Lånade bilder från Kappahl, och dessa fastnade jag för. Jag behöver inte två jackor, men jag gillade båda färgerna, och är osäker på vilka av färgerna som finns kvar? Men jag hoppas på att den del av detta finns kvar i alla fall. Syns det att jag gillar blått? Det är inte min favoritfärg för jag har några till. Men det är en av mina favoritfärger när det kommer till kläder, och jag äger inte så mycket svart eller vit i min garderob.


Nu är jag snart färdig med Smärtans hus, tänker jag läsa vidare med nästa bok i serien, nämligen Djävulsstjärnan. Undrar om den är lika underhållande som den bok som snart är till ända har varit? Får se om jag läser ut denna bok fortare än den förra. Är också snart sett klart av säsong 2 av Criminal Minds och jag hade tänkt fortsätta med den 3 säsongen. Men innan dess så sitter jag kollar på lite webbtv, jag har lite som jag inte har sett innan de försvinner men jag har även sett Hamilton 2: Men inte om det gäller din dotter. Den var okej, undrar om det kommer en uppföljare till den någon gång i framtiden??


Nu när våren är på intåg så börjar det klia lite i fingrarna. Av flera olika orsaker, men en av dem är vackra vårkläder i olika fina färger. Tror att jag ska gå och titta in, för det finns en del som jag skulle vilja ha i min graderob. Har även tänkt handla ett par nya vårskor, hade tänkt handla converse men det är inga sköna för fötterna så jag får ta och handla ett par som påminner av dem men som är skönare att gå i. Sen har jag hittat ytterliggare ett par saker på nätet som jag nog tar och beställer i slutet av månaden, tror jag. En annan sak som jag har lust att göra, men det får vänta till nästa månad, för det grejerna som jag sett har inte kommit ut än. Men jag länktar tills jag får åka till Ikea, och titta runt för det är ett par saker som jag bara vill ha. Det finns mer saker som jag är sugen på, men det tar jag lite senare.



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards