I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 17 mars 2013

Av Marie - 17 mars 2013 21:39

Jag har tittat på några avsnitt av CM idag medan jag också har skrivit lite under tiden, så fort som jag fått tillfälle till det. Och just nu har jag efter Mästarnas mästare förflyttat mig från fåtöljen till datorn för att föra in det jag har skrivit under dagen. Vilket inte är så mycket, men det går ändå frammåt. Har även plockat undan och slängt saker idag, och även hunnit läsa lite. Men jag ska nog fortsätta att plocka undan och slänga saker, det gör att städningen går så mycket fortare, när man väl börjar. Sen har jag betalat lite räkningar, och jag tror att jag ska ta och återgå till att titta på mer CM om ett tag. Och vem vet, kanske tar jag och fortsätter och skriver?

Av Marie - 17 mars 2013 15:30

Tog och hjälpte pappa med spisen. Spisplattorna var nästan helt utbrända och behövdes byttas mot nya orginal plattor som hade beställts via ett lokal elektrolux återförsäljare, dock är man tvungen att nästan skruva bort halva spisen för att komma åt att bytta 4st spisplattor och skitig blir man också då man inte kommer åt att städa mellan skarvarna på spisen vilket nog är rätt bra för den är rätt känslig när man har skruvat upp den. Och alla strömsladdar är blottade - det är lätt att man förstör sladdarna om man lyfter och vrider för mycket.


När man står och håller i själva plåtskyddet den övre fronten som spisplattorna sitter fast i och som också skär in i fingrarna så att man förlorar känseln i dem, så är det inte så roligt att behöva stå där. Inte heller när ställningen inte heller är så ergonominskt så att man rätt snart har ont i fötterna, ländryggen, rumpan, baklåren, skuldrorna mm och där får man stå i över 1,5 timme. Det är då man upptäcker om man är uthållig eller inte, när man skulle vilja göra vad som helst för att få sitta och läsa en bok utan av var och varan muskel börjar krampa för att alla energi och väska är slut. Man kommer på sig själv med att man känner av var enda muskel i hela kroppen när var enda lite små muskel börjar krampa.


När spisprojektet var klart för min del, så tog det ett bra tag innan musklerna hade slutat krampa och att det inte gjorde ont någonstans. Vet ännu inte om jag kommer att få träningsverk idag (hjälpte till igår) men tillslut kunde jag återgå till att skriva i min bok. Men det känns värre än att stå i gymmet för den värken går över rätt snabbt, när man inte orkar lyfta längre så byter man vikter men när man inte kan det utan måste stanna kvar för att spisen blir obrukbar om sladdarna kommer ikläm och går av slår vilken övning som helst på gymmet. När man inte kan bestämma själv när man vill byta aktivitet och gå vidare med träningen.


Jag tror nog inte att jag någonsin vill utföra den här övningen igen, för den var verkligen utmattande och jobbig att stå i en obekväm ställning i 90 minuter oavbrutet.

Av Marie - 17 mars 2013 09:15

Jag har haft att göra, om jag inte har tittat på webbtv så har jag skrivit några rader och nu har jag skrivit 3st A4 sidor på bara 3,5 dag så det flytter verkligen på bra. Börjar snart bli dags för att skriva om mordfallen igen känner jag, man kan ju alltid hoppa emellan som jag har gjort nu då jag tog en tillfällig paus från mordet som jag för tillfället skriver om. Ibland kliar det nästan i fingrarna när man inte har fått skrivit på ett tag. Det är som om man bara måste skriva, så att inte fingrarna blir rastlösa också. Men när jag inte har skrivit och lyssnat på musik samtidigt så har jag också hunnit med att läsa några kapitel. Och jag har även också sett på några CM avsnitt, är snart halvvägs in i säsong 3, och jag väntar med spänning på säsong 4 - det är ett tag sedan jag såg den säsongen och snart men inte jättesnart blir det dags för de säsongerna som jag har men som fortfarande är inplastade. Den som spar han har, förmodligen lite spänning kvar.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards