I huvudet på Aponi

Alla inlägg under mars 2010

Av Marie - 11 mars 2010 20:41

Idag har jag tagit en promenad, får se om jag går en stund på maskinen, då jag fortfarande känner mig stel i höften?? Annars har jag kollat på lite olika webbtv, dels de jag missat i veckan, men också annat från förra veckan. Sen har jag också passat på att läsa lite, men igår hade jag riktigt ont i magen, så jag orkade inte läsa så mycket. Får se om det blir lite mer av det idag? Hade tänkt titta på fuskbyggarna på webbtv, men just nu så vill det inte som jag hade tänkt. Men annars har jag städat lite idag, plockar och dammar, har nog städat klart i helgen tror jag? Böckerna lockar mer än städningen just nu i alla fall. Får se hur det ser ut när det blir klart?? Har kanske lite lust att åka ner till cenrum imorgon, får se om jag faktiskt tar och gör det? Såg lite nya kläder när jag var nere tidigare i veckan. Det är inte mycket som jag har funderat på som jag faktiskt har gjort - än. Jag tog ju aldrig och beställde mina filmer tex, får se vad jag tar och gör i slutet av månaden??

Av Marie - 9 mars 2010 23:27

Det verkar som det blir uppskjutet, mina planer om min moster, får ta och göra dem i nästa vecka istället. Vilket gör mig lite rastlös, för det känns som att jag skulle vilja göra något den här veckan. Jag har inte städat klart min rum än, men det känns inte som att det kommer lösa allt. Får se vad jag kan hitta på, för att bli av med känslan?? Kanske en tripp ner till centrum kan fixa det?? Annars skulle jag titta på Spårlöst som jag missade igår, men de visar ett gammalt avsnitt så jag får istället kolla på Grey´s Anatomy igen, visa av avsnitten får jag inte att fungera, men då har man något att se fram emot när dvd släpps. Sen när de tar slut så finns det alltid några andra serier att kolla upp. Och så kan man alltid läsa. Får se om jag får tid över imorgon och läsa mer än jag gjort idag, då jag läst 200 sidor vardera böckerna nu. Vilket betyder 400 sidor sammanlagt. Imorgon är en annan dag...

Av Marie - 8 mars 2010 23:31

Var och köpte lite städgrejer idag, tror att det fina vädret bidrog lite. Då jag plötsligt fått lust till att vårstäda. Får ta och städa lite imorgon, tvättade dock bara fönstren idag innan Familjen Annorlunda, och sen var det Saltön igen, får ta och kolla på Spårlöst imorgon också på webbtv. Annars har jag lite annat att göra imorgon också, men det kommer nog att gå fint. Och så ska jag ta och läsa lite grann imorgon också, idag tog jag och läste lite på bussen under tiden jag väntade. Atlantis hemlighet har börjat bli riktigt intressant, i början gick det rätt trögt då jag aldrig varit i en ubåt, men nu börjar det faktiskt hända grejer - äntligen. Annars var det kul att se Saltön igen, det var så länge sedan sist och under tiden har jag läst 5 av de 6 böckerna om Saltön. Får se vad som händer sen??

Av Marie - 8 mars 2010 19:46

Jag dansade en segerdans tidigare idag, för jag kan nu se både Grey´s Anatomy och Gossip Girl, innan de släpps på dvd. Gud vad jag älskar webbtv just nu.   Sen har jag på samma sida hittat några andra serier som jag också följer så jag kanske inte ens behöver köpa dem alls, plus att man håller sig uppdaterad när det gäller engelskan, då de saknar svensk text.

Av Marie - 7 mars 2010 21:37

Idag åkte jag iväg och fikade hos min moster och hennes man, samtidigt som min kusin tittade in. Det var trevligt, men när jag kom hem så gick musten ur mig, och jag orkar helt inte städa efter det. Får se om jag tar och gör det imorgon eller på tisdag istället? Nu hade jag istället snart tänkt ta och läsa lite igen, i mina två böcker. Atlantis hemlighet handlar om hur de med moderna hjälpmedel ska försöka räkna ut var Atlantis låg, och vart de flydde till, rätt intressant men ändå vet inte än idag exakt var Atlantis låg. Och den andra boken Släktet handlar om något som får ett helt plan att död, sen väcks 4 st i liv, som senare kommer att spriddas över hela världen. Bägge är rätt spännande på olika vis, får se om jag fortsätter läsa två böcker samtidigt eller om jag går ner (till bara en) i veckan?? Annars hade jag tänkt ta och åka ner imorgon kanske ? till centrum, för att bla handla handkräm, mina händer gillar inte hösten och vintern, fick de bestämma skulle de bo vid medelhavet året runt, där det är mycket fuktigare än här. Sen tänkte jag ta och kolla in en anna sak också, när jag ändå är i krokarna. Sen får jag se om jag tar och åker och hälsar på min moster igen, kanske redan den här veckan??


Nu har jag i alla fall hittat både Gossip Girl och Grey´s Anatomy, får se nu om jag kan se dem också?? Jag vill så gärna, hoppas att det fungerar också, så lovar jag att köpa de också när de släpps på dvdbox.

Av Marie - 6 mars 2010 23:52

Nu har det gått några dagar sedan sist, och jag har nu kollat på Luftslottet som sprängdes, som jag köpte nere på Ica innan jag åkte hem efter att tagit en promenad. Annars har jag suttit eller legat och läst i bägge mina böcker. Har nu läst över 250 sidor i dem sammanslagit, och det verkar gå undan nu när jag läser två böcker, sida vid sida. En dröm vore att äga en läsplatta en vacker dag, tänk att ha möjlighet att gå runt med ett par tusen böcker under armen?? Eller ja, man måste nog älska att läsa för att ens vilja ha möjligheten till att ha tillgång till så många böcker - samtidigt. Men jag älskar verkligen att läsa, och just nu mer än bara en bok samtidigt, kul att motionera hjärnan också emellanåt. Annars har jag några andra drömmar också, och drömma kan man ju göra. Men om det blir av är en annan fråga. Tänker kanske ta och titta förbi farmor i veckan?? Får se om det blir av, men först borde jag nog ta och städa rummet mitt först. För det finns ett par saker som har gett mig ha begär, får väl ta och fundera lite till, tills jag kanske slår till?? Vem vet...

Av Marie - 6 mars 2010 23:30

Dagarna går, och lusten att beställa några nya filmer går upp och ner, men just nu har jag även blivit lite sugen på att även kolla in Private Practice, då jag redan har sett ett avsnitt, då den var en del av Grey´s Anatomy, för det känns som en evighet till Grey´s Anatomy säsong 6 kommer och Gossip Girl säsong 3. Jag skulle gärna vilja ha en nu serie att följa under tiden. Får se hur jag gör?? Om jag beställer eller låter tiden gå.... Annars finns det lite filmer jag aldrig fick i julklapp och kanske något album också, jag vet inte, de är inte lätt att veta när man för stunden inte gör annat än velar och funderar.

Av Marie - 6 mars 2010 23:23

Jag önskar att jag visste när två av mina favorit serie släpps på dvd (Gossip Girl och Grey´s Anatomy) väntan är olidligt lång.... Jag vill så gärna ha ett datum nu, på en gång. Det enda jag vet är att båda serierna är på gång att släppas på dvd, men något datum finns inte i nuläget. Om man bara kunde få önska sig några saker i år.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards