I huvudet på Aponi

Alla inlägg under juni 2011

Av Marie - 14 juni 2011 22:15

Sitter och kollar igenom i katalogen på vilka kläder som jag vill ha, hade tänkt ta och äntligen ta och beställa innan fredag, det blev aldrig av i helgen. Då beslutade jag mig för vad jag ville ha, men en del av kläderna finns i olika färger också. Lite beslut ångest, speciellt när jag har blivit riktigt trött nu. Annars är det dags för att beställa hem hårvårdsprudukter igen, börja eka lite tomt i de jag har. Annars hade jag tänkt ta och läsa lite innan jag somnar, den är rätt spännande. Får se om jag tar och skriver lite i min i morgon?? Annars finns det så mycket annat som jag vill göra, men man kan inte genomföra allt på en gång i alla fall. Får se vad jag tar och hittar på imorgon, då jag är shopping sugen. Fast jag kanske ska vänta tills nästa vecka??? Men nu ska jag ta och sova, så man är pigg i morgon när man ska jobba.

Av Marie - 11 juni 2011 16:51

Det finns så mycket som jag har lust att göra, fast istället så väntar jag istället. Jag skulle gärna vilja åka utomlands i sommar, fast som det ser ut nu så blir det inget, och jag har inte ens begärt någon semester än. Några veckor så ska det vara stängt, men jag kan begära mer ledigt, men mamma sa igår att det är bättre att vänta att ta ledigt innan något är bestämt. Annars har vi kläderna som jag nämnt men inget har hänt - än. Ska nog försöka göra något åt det innan dagen är till enda i det här varma vädret. Måste bara bestämma mig för vad jag vill ha först, resten får komma efter det. Annars finns det mycket annat som jag vill ha, men jag ska nog vänta lite till? Måste bla bestämma mig först, och det lär inte vara det lättaste? För att det finns så mycket, men vädret får mig i alla fall att länkta till Kanarieöarna. För där fläktar det i alla fall från havet. Men jag är avundsjuk på alla som vet vad det ska göra i sommar, för jag har ingen aning, och jag avskyr att inte veta. Men jag hoppas ändå att det blir en resa till i år.

Av Marie - 11 juni 2011 16:14

Vi har haft hela veckan, strålande sol över 23 grader varje dag. Åskovädret var inte ens i närheten i sikte, men det skulle den dock vara i helgen, men ännu lyser den med sin frånvaro, men det är varmt så varmt idag. Det är lätt den varmaste hittills i veckan, och jag sitter och lyssnar på the osbourne family soundtrack från serien. Det kanske inte kommer något regn ? fast det skulle behövas, då det är väldigt torrt och het ute. Känner inte för att läsa alls, då det inte finns någon svalka någonstans. Men nu har jag börjat på Gamla stans - morden. Jag har även läst de andra 3 i serien, som är deckare utspelade i varsin stadsdel i Stockholm. Så jag är istället inne och håller på med flera saker, bla så sitter jag och skriver på boken. Den är närsomhelst 50 A4-sidor, mer i bokform. Får se vart den är på väg i handligen idag?? Då jag i egentligen längtar ner till centrum, till ICA som har AC, det skulle vara så skönt att sitta där istället och skriva just nu.

Av Marie - 9 juni 2011 18:22

Detta är bara för gulligt, speciellt då man själv har katt. Och även en gång i tiden haft kattungar och var med och övervakade förlossningen.


Av Marie - 9 juni 2011 18:02

Hu, vad det är kvalmigt. Det har det varit nästan hela veckan nu (och det är vidrigt) svårt att somna då det är för varmt, (har svårt att sova då det är för varmt och hög luftfuktighet) förutom att man klär sig för varmt, så att det känns som man befinner sig i en pool. Så nu tänker jag skrippa jeansen imorgon, det får blir kjol och tunnika. Fick för mig att titta på kläder idag, men hittade inget som passade, fast när kom hem så kom posten med den senaste katalogen så nu sitter jag och väljer bland svalare linnekläder istället. Får se om jag beställer dem innan helgen? Annars så har jag snart läst ut Vårlik, blir klar lite senare idag. Tror att jag ska ta och spela lite och kanske, kanske ta och skriva några rader har inte kunnat göra det på några dagar nu.

Av Marie - 2 juni 2011 23:53

Dagarna går, och just nu sitter jag och lyssnat på lite Bsb på youtube - HWSS och FA har jag nu avverkat. Men nu har det börjat släppas lite nya låtar där, som är rätt bra - så jag undrar med spänning på när hela albumet kommer? I did it for you - I like.



Eller varför inte Best that I can?? Jag är i ett Bsb flow just nu.



Annars har jag läst lite idag och funderat lite på boken, vad som ska hända när jag tar och börjar skriva igen. Var på biblioteket igår och fick följa med bakom kulliserna - var tidningar kommer in och vad som händer, och hur de lägger in böckerna i systemet. Det var riktigt roligt och intressant fast jag vad som kommer att hända av det? För det skulle bli så kul att kunna jobba i ett bibliotek. Där det finns vissa tydliga rutiner men även inslag av något nytt som händer varje dag.


Kanske lite Prisoner av Nick Carter??



Jag håller på att skriva en deckare (jag har även en skönlitterär som ligger på is - för stunden) där jag kommit till Frankrike, och jag kommer snart hoppa till Italien, jag får ta och fylla i det som fattas lite senare, för jag är ivrig att följa historian framåt än att allt ska vara klart. Tanken är bla det ska finnas en hel del saker som man kan lära sig av boken, förutom att det är en deckare, men att jag även måste klura ut dessa saker, vilket leder till att jag inte skriver den från första till sista sidan i ett svep. Jag hade tänk ta och skriva lite imorgon, det är lite lättare att skriva nu, när jag kan göra research från min dator (har nu internet) och behöver inte springa upp och ner så fort jag fått en ny idé som jag måste ta reda på lite mera om. Får se vad jag gör mer???


Rebel - Backstreet Boys ..... Ny låt!!!!!!



Men nu slutar jag till tonerna av Fanny Faces av Bsb.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards