I huvudet på Aponi

Alla inlägg under oktober 2013

Av Marie - 22 oktober 2013 22:56

Jag riktigt tokhostar hela dagarna, dem är riktigt jobbiga och kvar blir slem i halsen. Jätteroligt, men snart tror jag att hela stan har hört dem för det är inte direkt tysta de här hostattackerna. Men ack så jobbiga, man orkar inte mycket mer än att vila, läsa och titta på tv. Men jag ska försöka ägna mig åt en annan av mina hobbies, jag känner ett behov av att få vara kreativ ibland och ska se om det går att kombinera med mina hostattacker? Får se om jag tar tag i det? Det skulle i alla fall vara rätt skönt att få syssla med något annat att få tiden att gå. Annars så har jag som sagt läst så mycket som jag orkat, och det börjar flytta på bra, fast jag nu har upptäckt ett hopp på två år i handlingen. Något som tog runt 30 sidor att lista ut, fast med tanke på hur förra slutade så hade det nog även kunnat ta ännu längre tid innan en av personerna kommer tillbaka. Men nu får jag väl ta och återgå till mitt hostande, det är nog på väg nu...

Av Marie - 21 oktober 2013 19:30

Idag är inte min dag. Först vaknade jag av världens jobbigaste hostattack som bestod av slem, och var så jobbigt att få loss, så har jag varit öm i hela överkroppen. Men jag har ändå tömt en diskmaskin, fast jag var tvungen att dela upp den med en paus emellan då det tar emot att böja sig efter att hostan nu har blivit värre. Eller ja, jag är hes också vilket inte underlättar alls. Men sen tog jag och tvättade en maskin, vilket också var jobbit av lite samma sätt som med diskmaskinen men måttet var rågat när borrmaskinbatteriet ramlade ner på min fot. Och den kändes krossad, för en stund. Det kommer nog bli ett blåmärke imorgon - kanske? Men det var så det kändes då, när den låg på min fot. Så efter ha börjat ladda på en ny omgång i diskmaskin så tar jag kväller, jag orkar inte mer motgångar idag.


 


Men jag har i alla fall läst ut Blot och börjat på en ny bok Inkräktaren, sätt klart förra veckans elementry. Så jag är rätt så nöjd, men det finns ett par saker till som jag ska försöka hinna med innan jag tänker på refrängen. Det kommer nog bli lite webbtv, och kanske också lite Numb3rs, vem vet? Nu blir det Vem tror du att du är?

Av Marie - 20 oktober 2013 21:53

Sitter och försöker kolla på Allt för Sverige, men det buffrar lite väl mycket just nu. Har även tänkt titta på Elementry ikväll. Det blir en del webbtv ikväll. Men jag har även snart läst ut Blot, det är inte många sidor kvar. Det är nästan fler kapitel än sidor kvar i boken. Och jag hoppas att jag läst ut den innan kvällen är slut. Idag har jag tvättat skitiga tygkassar och gjort smulpaj. Det lilla var tillräckligt ansträngande, då vet man att man är sjuk. Kom just på att jag har sett en snutt av ett annat program i veckan, så det är kanske dags att se hela programet? Om inte annat innan den försvinner...


Får se vad jag orkar göra imorgon? Det finns ju ett par saker som borde göras något åt, om jag nu orkar. Annars kan man ju fortsätta att göra lite i taget istället tills det blir klart, innan man börjar med något nytt. Hade i alla fall tänkt forsätta med ett nytt rum imorgon, sovrummet. Det ser verkligen väldigt välkomnande ut, om jag får säga det själv.


 

Av Marie - 19 oktober 2013 23:40

Idag har jag bland annat läst ur Blot, men det går trögt när man är sjuk. Jag trodde jag skulle ha kommit längre idag än min tre kapitel som jag har läst. Får se om jag läser lite mer innan jag somnar? Men imorgon kanske jag tar och på börjar städningen, om jag orkar. Just nu ägnar man mer tid åt att vila än att orka göra jättemycket under en dag. Funderar i alla fall på om jag börja titta på en film eller en serie? Får se vad jag orkar med? Och vad jag vill titta på? Får se vad som händer mer imorgon, om man orkar sig på en liten promenad?


 

Av Marie - 17 oktober 2013 23:25

Jag börjar bli sjuk. Jag har gått runt hela dagen och känt mig småkrasslig sedan jag passerade vårdcentralen i ett annat ärende. Och jag som hatar att vara sjuk, det är jobbigt att sova, halsen värker och man orkar nästan ingenting. Samt att det fanns ett par saker som jag tänkt göra inför helgen som jag nu inte vet om jag orkar med? Får se hur det känns imorgon? Det finns ett par saker som jag funderar på att göra, och jag hoppas att jag orkar med dem. Annars har jag planer på att läsa ut boken Blot och skriva lite i min egen.


 

Snart faller den första blötsnön, så snart efter det så faller alla löven ner till marken. Tur att jag hann fotografera lite innan den kom. Och det är i dessa tider som infuensan cirkulerar, och halsen gör ont. Får se hur det här går...

Av Marie - 15 oktober 2013 21:58

Jag började redigera i texten inatt, men efter några A4 sidor så orkade jag inte hålla ihop historien längre så jag tog en paus från den. Nu håller jag på att redigera och fylla på med nytt matrial, samtidigt som jag försöker titta lite på Bron. Det går så där, att få allt gjort samtidigt. Man får ta små pauser emellan för att hinna med en del. Men ibland går det bättre om man spenderar kort tid vid varje grej än att stirra på ett papper i timtal utan att få något gjort. Då kan det ibland bli riktigt effektivt men jag har även tittar på andra webb-tv och läst lite också. I helgen kollade jag även på några Numb3rs avsnitt men det är som om jag vill dra ut på säsongerna, få dem att inte ta slut för fort.


 

Här är en bild från i helgen. Får se vad som händer imorgon...

Av Marie - 13 oktober 2013 23:15

 
  

Ett kök ska se inbjudande ut. Man ska både vilja spendera tid i köket och laga mat men även att äta den. Detta är saker som både är praktiska och fina, med en högre kvalitet i sakerna. Som kommer från Mio och Ikea. Köket kräver både förvaring som städar bort alla intyck men också skapa ett inspirande matlagning. Och satsa gärna på att ett porslin som komplettera dina färgval, det inbjuder till en härlig frukoststund, trevlig middag och rolig fest.


Mer info

Av Marie - 13 oktober 2013 23:00

Tog och ladda upp ett par nya bilder, och det tog sin lilla tid. Har spelat sims 3 ikväll efter att inte haft något annat att göra. Helgen var fin med varmt väder och sol. Kändes inte som oktober alls. Tog och städade gården idag, och var ute och fotograferade igår. Jag har även läst en del och kollat igenom inredningskatalog men jag har ännu inte skrivit en enda rad i boken. En riktig trög start med andra ord. Först kom det inte igång att skriva fritt då jag vill skriva om där jag är just nu och redigerar, och kom därför inte på något. Men jag har även inte öppnat programmet än och satt igång att skriva på datorn heller. Den här veckan har varit mycket på flera sätt.


 

Så här vackert såg det ut igår. Kanske att jag får igång skrivandet i veckan, visa dagar är det lättare än andra. Men då finns det andra saker man kan göra eller måste göra. Och jag kanske hinner göra en ny header också?? Lite mer höstinsperad än hur den ser ut nu. Då var det mycket varmare än nu, och fler soltimmar. Men snart så kommer julen, så det är flera månader tills nästa sommar.


 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards