I huvudet på Aponi

Alla inlägg under november 2014

Av Marie - 11 november 2014 23:34

Jag har fått gjort en hel del idag, av det jag tänkt göra. Nu fattas det bara lite till innan jag är helt nöjd, något mer borde jag hinna med. Och jag hade tänkt göra det snart, sen får jag se om jag gör något efter det? Jag skulle vilja det, men vet inte om jag har tid till det? Sen ska jag ta och läsa lite till och bädda rent sängen imorgon nu när rummet äntligen är rent och snyggt. Då finns det alltid andra saker som då tar mer plats, som att läsa mer. Sen hoppas jag även snart avsluta en Numb3rs och kanske börja på en ny serie eller se en film emellan, då det känns som jag inte gjort det på ett tag. Sen börjar det snart bli tid över till lite annat också, som att börja planera önskelistan och julklapps inköp men även lite annat. Får ta och se över det imorgon, tror jag. Det är inte långtid kvar till första advent och jag gillar att ha börjat planera tills dess.

Av Marie - 11 november 2014 09:15

Av Marie - 10 november 2014 22:23

 

Letat fram min enda reseguide, får se vad jag kommer att göra med den förutom att jag tänkt läsa på mer om två olika öar. Jag hoppas att jag vågar göra något som jag önskar att jag gjort tidigare men inte vågat göra för en del skäl men som jag tror kommer att jag skulle vilja göra. Annars har jag återigen gått igenom reafynden från igår jag har inte lagt en beställning än och jag har nu hittat ännu mer sånt som jag tycker om. Och jag tror nu att jag har alla delar som jag känner mig bekväm i, och som jag tycker är snyggt. Ibland kan det ta lite tid att hitta något och andra gånger verkar det nästan som att man inte gjorde något annat. Så jag har en del att göra imorgon, en del är roligt sen finns det även en del mindre roliga saker, men det måste ändå göras. Men jag hoppas att det roliga ska överväga de tråkiga.

Av Marie - 10 november 2014 21:54

Sitter som bäst och kollar på lite webbtv, samtidigt som jag spelar Farming Simulator 15 och det går inte riktigt som jag hade hoppats på. Jag tog och sådde gräs när jag trodde att jag sådde korn så istället för att jag hade ett spanmål att skörda och sälja så måste jag ta och plöja upp hela mitt land igen och den ligger på mer än 2 hektar så jag har rätt tråkigt mellan varven. Men nu börjar jag se slutat på tunnen men det har kostat pengar, och jag tror heller inte att jag hinner känna något på det idag, för det tar så pass lång tid dels att plöja tills det är klart men sen att så osv. Då är det skönt att man kan titta på How to get away with murder och The good wife, men det kommer även ett par nya avsnitt att kolla in den här veckan. Fast jag började dagen med att kolla in youtube, det hade hintats om ett och annat i helgen...



Och en annan variant:


Av Marie - 9 november 2014 23:53

Nu har jag satt ihop en lista med lite reafynd, nu är jag nästan nöjd får ta och forsätta imorgon. Tänkte ta och beställa jeansen då, men det är alltid roligt att hitta något på rea. Men jag är nöjd med det lilla som jag hittat, det enda som behövs nu är halsduk, mössa och ett par vantar. Det märks att vintern är på väg, när kragen är låg och man glömt ta med halsduken hemma, jag är verkligen i behov av en som inte är av konstmatrial snart. Orkar inte vänta tills jag har frysit ihjäl mig av brist på en halsduk som inte gör ont. Sen får jag se vad mer jag hinner få gjort imorgon, det finns ett par saker som jag önskar att jag hinner med, men det finns även andra saker som jag går och drömmer om. Det känns som att det är något som jag har översett, men jag vet inte vad det skulle kunna vara?

Av Marie - 9 november 2014 23:36

Jag har tagit det lugnt i några dagar, inte gjort någonting faktiskt eller i alla fall inte gjort något av det jag hade trott att jag skulle ha avverkat vid det här laget. Får ta och se över beställningarna nu istället, sen får jag se vilka som jag hinner med idag men jag har spenderat en stor del av helgen med att spela dataspel. Och bara kopplat av, ska försöka ta och läsa en stund sen, för det har jag inte gjort på några dagar, kanske är det därför som hjärnan går på högvarv, den kan inte koppla av så lätt. Sitter nu och kollar på lite kläder, men av det som var rabatt på tills ikväll har jag det mesta som jag vill ha. Det ända som finns skulle i såna fall vara en kappa, men den kan jag nog inte ha för den är förstår över brösten. Äsch, en jacka som man kan stänga om sig är i vissa fall att föredra, så att man inte fryser. Får se hur det blir med den saken?

Av Marie - 6 november 2014 23:38

Nu vet jag vad jag ska göra i nästa vecka, har tänkt inhandla de första julklapparna och några andra julsaker, och jag blev glad när jag såg att alla tre butikerna som jag har lust att besöka, ligger bara några meter från varandra från busshållplatsen, och det tänker jag utnyttja. Annars hade jag tänkt göra ett par saker nu, och resten under helgen, kanske imorgon också. Så att jag är utvilad till nästa vecka, då jag tänkt börja julshoppa. Dels finns det ett par saker som jag har spanat in länge som jag tänkte införskaffa, sen finns det andra saker som inte blivit av än. Men det finns tonvis av saker som jag vill få gjort, både inför julen men även andra saker. Sen finns det ett par andra saker som jag måste sätta tänderna i, och som jag inte riktigt har slutfört fast jag gärna hade önskat att jag redan hade gjort det.

Av Marie - 3 november 2014 23:42

 


Jag funderar varje år vad det är för något som jag vill addera till mina juldekorationer, och jag har inte riktigt hittat något i år som jag känner att jag måste ha. Därför tänker jag egna mig åt sådant som jag upptäckte under förra året runt jul, men som av olika orsaker var för nära jul eller som jag faktiskt kom och tänka på under julafton som jag skulle vilja ha i år. Och det är ljuslyktor som får mig att tänka på jul. För att det går i julfärger tycker jag. Jag vill inte ha allt rött, för det känns som det hörde hemma under ett annat årtionde, men några stänk av rött som i ljuslykor kan bli väldigt fint. Sen har jag även sneglat åt stjärnor i papper som inte ska ha el-dragning, så att man kan sätta på en hylla mm utan att vara bunden till en kontakt, för jag har redan en adventsstjärna på fot som jag tänkt använda.


För snart är det första advent och då gäller det att vara förbered, så att det inte blev som förra julen när jag såg saker som jag ville ha men som då var försent att göra något åt.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards