I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 9 juni 2014

Av Marie - 9 juni 2014 22:53

Jag sitter och kollar på förra veckans avsnitt av Arvingarna, ikväll visades det sista på tv. Men jag tror att jag väntar med det sista avsnittet till en annan dag, det finns ett par saker som jag vill göra klart innan dess. Sitter och funderar på om jag ska börja spela Watch dogs som kom hem i förra veckan och som jag installerade innan jag blev rastlös och stängde av det. Tror och hoppas att det är ett spel som jag kommer att gilla? Det kom även hem en tv-serie The good wife säsong 4 som jag bokade i vintras och som skulle ha kommit innan våren men som fick ett annat realesedatum för ett par månader sedan, men den tänker jag vänta lite med. Håller på att kolla på Private Practice säsong 3, som är rätt spännande att följa.


Annars har jag klickat hem lite nya sommarkläder, och handlat lite nya linnebyxor dem är sköna nu när det är varmt ute och man inte har lust att ha kjol eller klänning på sig. Ska bara ta och lägga ner dem i byrån först och så lite andra saker men sen finns det lite annat som jag också sitter och funderar på till midsommarafton. Jag har redan bestämt mig för att jag vill ha en midsommarkrans, som jag nog får ta och binda själv. Men det finns ju som sagt även annat som ska hinnas med tills dess. Nu ikväll så såg jag en igelkott, jag hoppas att jag får se den snart igen så att den inte blir dödad i onödan. Jag har i alla fall aldrig sett den på så här nära håll som utanför köksfönstret. Den var så söt när den gick runt och letade efter mat. Men nu har jag ett par saker som jag måste göra inför imorgon.

Av Marie - 9 juni 2014 22:38

 

från mio


Här är ett vardagsrum med saker från mio. Jag satt i soffan för några dagar sedan och den var så skön, det var nästan som man somnade i den. Sen är den ju snygg också, förutom att den är mjuk. Här har jag valt några detaljer också från mio som jag tycker är snygga, och ser fina ihop.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards