I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 10 juni 2014

Av Marie - 10 juni 2014 21:53

Jag tyckte jag hade beställt tillräckligt med kläder för i sommar (funderar på jeans till hösten) men så snubblar jag över rean på en av mina klädbutiker och jag kan inte låta bli och kolla om de har min storlek, vilket dem har. *suck* Får intala mig om att de är snygga och den ena är en jacka? plus att de tillsammans nu kostar lika mycket som en av dem gjorde tidigare? Det gör att jag vill ha dem lika mycket som jag ville ha dem då, fast stod över dem när jag beställde från dem tidigare i våras. För att nu finns det inte riktigt längre några hinder från att inte beställa, för jag äger redan en linnejacka, men den är några storlekar för stor och då tänkte jag nu när den finns i min storlek på rea att man kan ta och passa på?


Sen att göra beställningen angående förra inlägget, sen är jag klar webbshopande för idag. För det finns en skiva som jag vill ha som kommer om två veckor som jag är sugen på. Sen vet jag aldrig vad som händer imorgon? Annars har jag spelat lite watch dogs, jag är ännu inte riktigt hemma vad man ska göra och vad man kan göra, utan jag gör det bästa av vad jag kan. Sen får jag se om det är tillräckligt, annars får man väl alltid börja om från början när man spelat klart första gången. Och sen har jag läst några kapitel idag och stött på några problem angående läsa två böcker samtidigt. Det kanske inte är så stora problem kanske du tycker ? för du kanske också gillar att läsa flera böcker samtidigt eller måste göra det av en annan anledning men att läsa två böcker av samma författare visades sig inte vara så smart.


Ex:

När en person är gift med en otrogen, advokat i ena boken är skild från samma person i den andra - gör det hela mycket komplicerat att läsa om det samtidigt. Så till mig själv och till er, läs aldrig två böcker samtidigt från samma författare - det blir så rörigt då.

Av Marie - 10 juni 2014 09:45

 

från chao & eero


Dessa örhängen har jag spanat in. Jag sitter just nu och funderar på vilka jag vill ha, detta har jag nu hållt på i en vecka men jag hoppas att jag snart ska ha bestämt mig - för jag orkar inte fundera över detta i en vecka till. Dessa är vad jag gillar från företaget chao & eero, smycken som hämtar sin insperation från naturen. Första paret är fågelspår, lupiner och två ihopsatta hjärta. Vilken gillar ni bäst?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards