I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 17 juni 2014

Av Marie - 17 juni 2014 23:37

Jag har ännu inte läst klart Smuts, får väl ta och göra det innan jag somnar. Jag började bla läsa lite tidningar och kolla in lite program som jag missat under veckorna som gått, fast nu märks det av att vi börjar gå in i lite lugnare tider då det börjar bli uppehåll på en hel del serier. Vilket betyder att det inte blir riktigt lika intensivt att följa dem varje dag, men det får inte bli för få heller så att det inte finns något att se om man är rastlös eller det är en regnig dag. Sen får man ta och läsa fler böcker, jag ska försöka läsa fler i år än jag gjorde förra sommaren. Jag fastade framför datorn, en hel del. Men nu vill jag börja läsa mer igen. Och kanske börjar skriva lite också??

Av Marie - 17 juni 2014 23:19

 

ceannisshop.se, cyberphoto.se, tous.com


Dessa föremål finns med på min önskelista. Ett nytt objektiv - har inte bestämt mig för vilket än ? och så ett stativ som kan niga så man slipper ha flera. Sen skulle jag vilja ha en ny väska, fast jag vet inte i vilken färg? Och sist men inte minst så har jag sett ett par saker som jag har sett nyligen, och här är ett par saker som jag vill ha från den butiken. Dock finns inte den butiken längre i Sverige, men om jag åker utomlands ska jag försöka titta förbi.

Av Marie - 17 juni 2014 09:30

 

bilder från ikea

 

Söderfönster är perfekta för krukväxter som behöver mycket ljus – det gäller bara att komma ihåg att temperaturen kan närma sig tropiska nivåer om sommaren. Därför måste man välja växter som tål hög värme, eller se till att det finns möjlighet till skugga. Förutom att ge en vink om vem som bor där bakom fönstret, kan krukväxterna också säga något om vilket väderstreck fönstret vetter mot. Krukväxter trivs nämligen olika bra vid olika ljusinfall och temperaturer.

 

Förslag på krukväxter som lämpar sig för de olika väderstrecken:

Syd

  • Euphorbia  (Marmoreuforbia)
  • Hydrangea (hortensia)
  • Kalanchoe
  • Sansevieria (bajonettlilja/svärmors tunga?)

 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards