I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 7 januari 2015

Av Marie - 7 januari 2015 23:34

Sitter och tittar på Tyst vittne, har inte så mycket annat att se och jag orkar inte se en film. Jag tycker den är intressant i alla fall, fast inte på samma sätt som Gotham. Min mellandagsrea fynd anlände idag, jippi. Äntligen har jag ett hjälpmedel med större hårdisk och lite bättre skärm, uppkopplingen mot routen verkar lite stabilare - den når lite längre. Jag är så nöjd att jag fick tag i denna version på rean, ipad mini 2. På den kommer jag kunna göra en hel del mer än på min förra som jag fortfarande kommer att använda till att läsa mina tidningar och böcker, men på den nya kan jag även ha flera appar och även musik då det är mycket större hårddisk så det ser ut att bli denna som jag kommer att använda när jag behöver det som mest. Dock vet jag inte än vad jag tycker om ios 8 som jag precis uppdaterade till, det var stabil tills jag installerade den, då försvann 4 % fortare än jag hade velat. Under tiden som jag laddade ner och uppdaterade ios så var den på 99% och efter installationen nere på 97% innan den nu är på 95%. Jag hoppas att det löser detta fort om det är en bugg om att batteriet laddas ur av ingenting.


Jag såg Beck: Rum 302 och jag tyckte att den var okej, väntar med spänning på Beck: Familjen på lördag.


Satt och såg på några nyheter, det har tagit ett par dagar som jag har varit inne och sökt efter vårens säsong och ännu finns inte jättemycket men mer än i går. Får se vad jag gör? Finns ett par saker på rean som jag är lite intresserad av. Ska se om jag inte ska försöka låna och ladda ner yes please om den nu finns på mitt lokala bibliotek förstås. Annars får det bli en annan bok istället.

Av Marie - 7 januari 2015 22:43

Jag satt och såg Essiebuttons senaste vlog och först hade jag inte tänkt göra det, för jag brukar inte ägna mig åt nyårslöften men så blev jag inspirad i alla fall - så här kommer min version.



1# Börja fotogafera mera

2# Ha lite mer bilder i mina inlägg

3# Funderar på att börja instagrama

4# Börja läsa minst 1 bok i månaden

5# Kanske läsa några av böckerna från Button´s bokklubb

6# Försöka göra en av mina drömmar i år

7# Lära mig något nytt för varje vecka

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards