I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 23 januari 2015

Av Marie - 23 januari 2015 22:26

Tyckte att jag upprepade mig för mycket sist, att jag tog en liten paus från allt. Såg jag tog kollade på två fall på 4 avsnitt av Tyst vittne, serien är bra men det är lite synd att den är så pass gammal kvaliteten på bilden har man nu blivit bortskämd med ett riktigt i-landsproblem. I alla fall jag hade tänkt titta på åtminstonde ett fall till ikväll.

Såg dagens avsnitt av The little couple, och de har nu hämtat hem deras son från Kina, man såg hur mycket uppståndelse det blev med tre småväxta och ett filmteam. Alla kom och skulle titta och fota/filma med deras mobiler. Annars sitter jag och kollar på ett par saker som jag tänkt beställa, en av sakerna är på väg efter lite strul. Enligt sidan så fanns det ingen beställning, sedan fick jag ett bekräftelse mail i förmiddags, att den nu är på väg. Gick tillslut in på internetbanken och såg att summan var reserverad så jag antog att det gått igenom. Inte första gången jag har varit med om att orden bara står och laddar och man blir lite rädd att pengarna är borta och det kommer ta ett tag att få dem tillbaka, när man inte får uppgifter om att det har gått igenom.



Får se när jag hittar tid till att se några av dem övriga serierna, jag blev i alla fall glad över att Husdrömmar är tillbaka igen. Som jag har längtat. Men Arrow, Hawaii five-o, good wife får nog vänta tills i helgen även fast det finns en hel del fler avsnitt av Tyst vittne. Sen hade jag tänkt läsa lite mer, har ju bara kommit 100 sidor än så länge - det är 834 sidor kvar till slutet. Sen finns det lite annat som också tänkt bli klar med, som att påbörja städningen. Men det finns som sagt även mer som jag tänkt göra i helgen och jag hoppas att jag inte blir för trött eller övervälgad så att jag inte orkar ta itur med det.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards