I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 15 januari 2015

Av Marie - 15 januari 2015 23:24

Det har varit en produktiv dag, jag har både lärt mig mer om kameran som jag tänker beställa imorgon till 45% lägre pris tackvare att den som beställde den valde att ångra köpet. På visa affärer går det då att köpa varan till ett lägre pris för att kartongerna är öppnade, detta är inte mitt första av dessa typ av köp. Jag har även handlat demo ex fast ger inte lika mycket rabatt på dessa. Jag har sett mer än 3 olika typer av video på youtube med information av kameran men jag har ännu inte bestämt mig för om jag vill ha retro stil eller bara ett svart kamerahus.

Nu håller jag även på att lära mig mer om min telefon, det är så mycket som jag inte vet som aldrig tidigare har haft en sådan här stor telefon/mobil dator tidigare. Inte gör det bättre att bruksanvisningen som jag tidigare brukade läsa från a till ö inte längre existerar gör det hela ännu mer frustrerande när det finns visa funktioner som jag inte kan då det aldrig fanns på gsm telefonerna. Får se vad jag behöver förstå och lära mig. Var lite frustrerad över en funktion som jag har lagt till och ändrat två ggr, och som det sedan visade sig att jag bara skulle scanna av fingret. Trodde jag gjort något fel då jag hela tiden varit tvungen att ange lösenord, ja ja nu vet jag hur man gör när det gäller det.

Men det finns så mycket annat som jag måste lära mig innan jag vågar göra en del saker, rädd att göra fel och inte veta hur jag ska ångra valen.


Annars har jag hittat två saker som jag vill använda mina pengar som jag fick i födelsedagspresent, eller de är två typer av saker som jag intresserad just nu. Får se när jag gör mina beställningar?

Halkade till idag med bägge fötterna, det är flera år sedan det hände. Dock fungerade mina reflexer så att jag ändrade hållning blixtsnabbt och undvek att ramla.

Av Marie - 15 januari 2015 22:54

 

från ikea


Jag nämnde innan jul att jag nog skulle fortsätta uppdatera och göra om lite i mitt duschrum, och jag plockade upp ett badrumshylla som hänger på dörren men jag är inte nöjd över den över huvud taget. Den låter när man öppnar och stänger dörren, det lilla jag har i hyllan ramlar runt varje gång du öppnar dörren. Så nu tänker jag överge den hyllan så fort som jag kommit till ikea och kan plocka upp denna hylla istället, den i rostfritt stål den andra har även delar av plast och så dessa hängande korgar. Nu hoppas jag att jag har löst mitt problem. Nu ska jag bara se om det finns fler problem områden som ska lösas så jag har en lista över saker istället för att åka flera gånger fram och tillbaka.

Av Marie - 15 januari 2015 22:52

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards