I huvudet på Aponi

Alla inlägg under mars 2013

Av Marie - 8 mars 2013 19:54

Fredag och inget på tv att kolla på, får bli någon film istället. Har spelat lite Simcity idag, men det är svårt för pengarna tar slut för fort, får se om jag hittar någon lösning på det problemet?? Det brukar finnas pengafusk men jag vet inte än om det finns det i den här nya Simcity?? Annars har jag kollat på webbtv och ett CM avsnitt, inte många kvar nu tills det är dags för säsong 3. Får se om jag tar och kollar på det istället för på tv:n?? Sen har jag läst lite idag, hoppas att kanske läsa ut den under helgen, man kan i alla fall hoppas. Och så ska jag nog  ta och skriva några rader i mitt lilla projekt, får se hur bra jag lyckas åstakomma idag?? Men det borde bli något hoppas jag. Sen hade jag tänkt se om jag kan få något annat gjort också när jag ändå håller på? Jag hoppas på att få avklarat en del saker under helgen. Alltid skönt när man inte känner sig jagad av sina egna funderingar utan se till att få dem utförda också. Nu har det varit en hel vecka med solsken, och det är skönt med lite solljus men flugorna har redan gjort sitt intåg. (Det hade de inte behövt) Det är ungefär en vecka sedan som jag hörde en när den flög runt bland mina blommor, men i veckan när jag tog en promenad så såg jag en väldigt liten fluga vid dörren när jag skulle in. Ibland vill man inte se vårtecken.

Av Marie - 7 mars 2013 15:41

Nu har jag testat att spela Simcity, och det är verkligen roligt tills man förlorar kontakten med servrarna och åker ut från spelet och inte kan göra något annat än att vänta på att få gå tillbaks igen in i spelet. Dock är det trångt när man väl återfår kontakten med servern, så att man kan slussas ut av den anledningen också. Men nu ger jag upp, har nu väntat i ett par timmar utan att få komma in igen, så jag hade tänkt göra lite andra saker istället för att sitta kvar och vänta. Jag har ägnat tiden åt att läsa ur boken lite grann, och så skrev jag en hel del i min under gårdagen - kanske att jag fortsätter med den idag, när det nu inte finns så mycket att göra annars?? Sen får jag se om det blir mer CM, jag såg ett par avsnitt under tiden som jag väntade på att tiden skulle gå innan jag kunde testa Simcity, och nu är det inte så många avsnitt kvar av säsong 2. Men annars finns det ett par andra saker som jag skulle vilja göra, ska se till att göra en del av dem. Har tex beställt klipptid till nästa vecka. Det är ett par månader sedan sist, alltså på tiden enligt vad mina toppar tycker.

Av Marie - 6 mars 2013 17:45

Jag har lågtråkigt och är lite rastlös, jag fick hem ett spel för några timmar sedan på posten men som inte går att spela förens imorgon då det släpps. Det känns som att inget är rolig, då min rastlöshet inte har lust med något under en längre tid. Jag försökte i alla fall skriva för några timmar sedan, det gick så där för innan jag kom igång på riktigt så hade jag tröttnat, på att skriva. Jag ville bara få spela lite grann, det har gått så många år sedan ett nytt Simcity spel kom. Men istället sitter jag och kollar på webbtv och hoppas att det kunde vara torsdag så att jag får spela lite. Ska ta och prova om jag kan ta och skriva några fler rader, så jag får något gjort. Och när jag har tröttnat på det så kan jag alltid sätta i en ny dvd med Criminal Minds avsnitt. Jag har läst en del idag, men jag har snart skrivit mer än jag har läst idag. Kanske för att jag blir mer kreativ när jag är rastlös än att jag bara vill sitta ner och läsa. Nu har ytterliggare en timme gått och jag får se hur mycket jag lyckas skriva på mitt bokprojekt idag??

Av Marie - 6 mars 2013 17:36

 

Jag vill ha en ny taklampa, jag har tröttnat på mina två lysrörsarmatur som kom med huset. Det ger ett så kallt blått ljus, förutom att de låter. Nu har jag inhandlat ett antal olika bordslampor som jag har spridit ut i rummet, så att jag nästan aldrig har taklamporna tända. För mitt rum har ett innetak, och jag vet inte om det rasar ner om jag börjar ta bort lysrörsarmaturen? men om jag fick som jag vill så skulle jag kunna tänka mig någon av dessa två lampor i mitt tak. De sprider båda ett sådan fint ljusnät åt sidorna förutom att det lyser upp rummet.


Ikea Ps Maskros taklampa 80 cm i omkretts 799:- finns även i en mindre storlek för 499:-, Leran taklampa 799:-

Av Marie - 6 mars 2013 16:20

 


Nu är våren på väg - äntligen. Här kommer lite insperation som kan väcka lite vårkänslor till liv? Med lite nya vaser, och fat som reflekterar ljuset, några konstgjorda blommor som aldrig dör, och så en blomma med en rolig form.


Havtorn Färm dekorationsvas 90 cm 349:-, Angenäm fat, skål och vas 199-249:-/st, Smycka konstgjorda lilja 39:-/st, Smycka konstgjord kvist 79:-/st, Smycka torkade växter pil 99:-/st, Åkerbär fat 99:-, Stockholm skål rostfritt stål 299:-

Av Marie - 5 mars 2013 19:31

Nu är jag äntligen klar med rensningen av min garderob/byråer. Jag lyckads skapa lite mer plats genom att rensa och flytta om mina kläder. Så det är skönt att det nu är klart, får se när det blir dags att göra om allt igen? För det är nog lättare om man gör om det då och då, än att vänta tills man inte har något val. Men mitt nästa projekt blev att ta tag i städningen av rummet, jag har börjat damma och plocka undan men det var för optimistiskt att tro att jag skulle kunna hinna med att både damma, plocka undan, städa och rensa i min garderob. Men jag har i alla fall börjat. Sen får jag se om det blir klart i morgon eller i övermorgon. Det känns i alla fall skönt att man är igång.

Av Marie - 4 mars 2013 21:35

Nu har jag påbörjat utrensning och uppfräschning av mina byrårer. Idag har jag bara fyllt på dem, men imorgon har jag tänkt ta och organisera lite i dem, flytta lite toppar och tröjor så man får en bättre överblick. Sen kanske det blir lättare att hitta bland kläderna när man har ett system. Får ta och ha en låda för varje gruppering, som stickade tröjor och koftor/cardigan i en, kortärmade toppar i en, långarmade i en annan. Byxor och kjolar för sig, det ska nog bli ändring snart och lättare att hitta än som de ser ut nu. Jag har en del grejor i en låda, men det är inte vikta efter en snabb påklädning för ett tag sedan, när jag behövde sätta på något och jag inte hann lägga tillbaka de i rätt ordning för att det var bråttom till bussen. Men nu har jag mer saker som jag ska passa på att göra i ordning och inte bara det man först tänker på när det kommer till ordna lite i garderoben.

Av Marie - 4 mars 2013 19:01

Sitter och funderar en del nu. För ett par timmar sedan så släpptes biljetterna till All that echoes, och de finns i olika prisklasser. Och jag har ännu inte beställt någon biljett för jag har inte kunnat bestämma mig för var jag vill sitta = hur mycket jag vill lägga ner på kalaset. Får ta och bestämma mig snart så att biljetterna inte hinner ta slut. Men vad ska man välja? Parkett/finare platser eller bara en vanlig plats inne i Globen. Det är frågan. Ska man bara lyssna live och allt annat är en bonus eller ska man också ha bra platser så att man kan se allt? Men till vilket pris? Jag får som sagt fundera vidare...


Men jag hoppas att jag snart har bestämt mig att biljetten är bokad och klar. För då har ännu en sak avklarad.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards