I huvudet på Aponi

Alla inlägg under mars 2013

Av Marie - 3 mars 2013 23:44

Nu har jag sett Skyfall, den var okej. Sen har jag också läst en del och funderar på att rensa lite i mina byråer. Måste vikas och flyttas på lite kläder, en del ligger inte där de ska. Men det får jag nog ta och göra imorgon, filmen tog all den tid som jag tänkt lägga på att sortera om i lådorna. Men jag har ändå en tydlig bild på vad som ska vara i vilken låda, då är det mycket lättare att hitta kläderna. Annars har jag ägnat dagen åt att läsa, både boken som jag läser för stunden men jag har också läst de bloggar som jag följer. Och sett några saker som jag gillar. Får se om jag tar och kollar på något CM avsnitt? Får se vilket det blir? Jag såg även femmilen idag, och det var verkligen spännande ända in i mål fast han låg först. Skulle han orka eller inte? Men det gjorde han. Sen har solen sken ju hela dagen, ett perfekt möjlighet till att ta fina fotografier men jag kom aldrig ut idag med kameran.

Av Marie - 3 mars 2013 09:30

 

Jag blev insperarad av att fotografera något hårt och göra det mjukare, eller jag gillade helt enkelt att försöka se om jag skulle lyckas att fotografera ett hårt matrial och se om jag skulle lyckas hitta vinklar som förstärkte bilden istället för att göra den helt platt.


 

Visa detaljer var roliga att försöka få fram. Sen gillar jag gjutjärn och hårda yttor, men inte enbart men i liten skala så är det snyggt.


       

Av Marie - 2 mars 2013 23:47

Sitter och funderar på vad jag behöver och vad jag vill ha, vet redan ett par saker som måste uppdateras för att det är ett tag sedan sist som jag införskaffade nya underkläder men sen finns det även annat som jag också behöver men också vill ha. Får se bara när det blir av? Just nu sitter jag och lyssnar på musik, och funderar på om jag ska ta och skriva några rader? Eller om jag kanske får ut någonting på pappret idag? Men jag ska ta och testa i alla fall annars tar jag och kollar klart på CM avsnittet istället. Får se vad som händer imorgon? Jag vet vad jag skulle vilja göra, men det lämpar sig inte just nu att ta med kameran och fotografera - för det finns inte så mycket att fotografera när dit jag vill är halt och snön har ännu inte smält bort. Ska ta och gå igenom bilderna som jag har tagit på den senaste tiden, det kanske finns några som borde visas upp? Annars kan man alltid ta med kameran och åka och fotografera, om man nu känner att man orkar med det? Funderar i alla fall på att gå på Josh Groban konserten, jag har aldrig gått på en sådan typ av konsert och någon gång ska väl vara den första? Med stråkar och pipor.

Av Marie - 2 mars 2013 18:49

Igår var jag trött så jag somnade ifrån allt vad bloggandet heter. Men det var skönt att bara ta det lugnt, har softat större delen av dagen och har äntligen börjat se CM säsong 2. Ett tag kändes det som att första säsongen aldrig skulle ta slut, men nu i och med en ny säsong har börjat så känns det roligt att följa den igen. Men jag ska försöka se så många avsnitt och säsonger som jag hinner innan CM är tillbaka på tv, de tog ju säsongsuppehåll innan julafton. Dock sitter jag just nu och kollar på avsnitt som är flera år gamla, men de såg jag i somras, däremot har jag inte sett alla avsnitt av säsong 5-8. Jag har varit bortrest när det sänds eller jag trott att serien har tagit säsongsuppehåll tidigare än de gjort. Vilket lät till att jag missat några avsnitt här och där under årens lopp. Men jag har också tänkt skriva lite senare idag, hoppas att det blir ett par meningar idag och helst nästan en hel sida med nytt matrial. Annars ska jag också passa på att läsa lite också. Läste en del igår och jag fick också en hel del annat gjort också.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards