I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 3 januari 2013

Av Marie - 3 januari 2013 23:23

Det blev inte alls som jag hade tänkt mig idag, kom inte iväg på någonting och gjorde heller inte det jag hade tänkt mig men imorgon är en annan dag. Jag tog i alla fall och såg Cockpit och den var riktigt bra/rolig. Medan jag funderar på att kolla färdigt på GA, det är inte många avsnitt kvar nu. Det är synd när man verkligen gillar en serie att man inte bara kan nöja sig med ett avsnitt i taget, på tv håller de ju på i mer än ett halvår dels för att de bara går en gång i veckan och dels för att det finns inplanerade säsonguppehåll när de nya avsnitten för våren spelas in. Men jag kan alltid ta och läsa lite och ta en riktig funderare över vilka kläder som jag vill ha, då det är en av sakerna som blev inställd. Men jag åt en god hemlagad italiensk pizza och så har jag hittat två roliga spel som man bara vill spela. Nu sitter jag och kollar om det kommer några spel under året som kommer, men det ser ut som vanligt. Det väl säga inte så många spel som jag är intresserad av, jag tycker det är roligare att lösa grejer, upptäcka saker istället för att bara skjuta på snabbast möjliga tid eller döda mest antal personer. Men tyvärr så växer inte de spelen på träd, allstå mina favorit spel. Nästan allt som släpps är skjutspel, bilspel eller dem ihop.


Varför kan det inte släppas lite andra spel också...? Men jag får väl gå tillbaka till att lösa mordgåtor i böckernas eller filmens värld ett tag till.

Av Marie - 3 januari 2013 19:04

Innan jag skulle lägga mig, så hittade en grejer som jag har velat ha för några månader nu. Fast i perioder så har den nästan varit bortglömd. Men nu funderar jag på den nästan hela tiden efter att jag hittat "den" på en sida som jag handlat förut men jag minns inte medlemsuppgifterna men det finns nog sparade i någon av mapparna bland min e-post. I annat fall så kan man längta, lite till men den är bra snygg den väskan. Tycker i alla fall jag...


Tänker sätta upp den på önskelistan, sen hoppas jag att den inte kommer sitta där för alla framtid tills man helt enkelt inte är intressarad av den längre. Men tills dess så ska jag drömma var eviga dag.

Av Marie - 3 januari 2013 18:20

Kom precis på att det är torsdag idag, ska kolla om det betyder att En idiot på resa visas på svtplay då? Efter lite tryckande kommer man till tv.nu och upptäcker att det finns inget roligt program alls som visas på svt idag. Åh, det var ju i lördags programmet gick, då visas ju inte nästa försens på lördag. Jag blir så besviken, när jag tar och klickar upp kalenden på datorn och ser att det är TVÅ dagar tills man får se något underhållande igen på tv. Tur att man fick några filmer i julklapp, får ta fram dem nu när det inte finns något annat spännande att kolla på. Såg för övrigt Simon och ekarna nu i jul på dvd, får se vilken det blir i kväll. Men den filmen var bra, dock slutade de inte som jag tänkt mig och den boken har jag ännu inte läst. Men jag har läst en del i Alexandriakoden idag och jag tycker att den blir spännande för varje sida, en order är efter en av huvudpersonernas son för att få personen till att ge dem koden, och hans bästa vän som för övrigt har sonen gömd hos sig är med i den orden...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards