I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 13 januari 2013

Av Marie - 13 januari 2013 23:16

Efter att ha kollat på lite webbtv och under kvällen också på vanlig tv så känns det rätt skönt att varva ner med en bra bok. Jag sitter och tillverkar en liten önskelista, över saker som kan var bra att ha. Det är alltid bra att starta med en plan. Sen får man se vad som finns kvar, när man är nöjd men ett par nya glödlampor måste fixas då det nyss visade sig att den var trasig fast den var helt ny. Men det är alltid trevligt att liva upp lite med något nytt, sen vet jag vad jag vill ha för pengar som jag fick i julklapp. Bara en sådan sak. Men nu känner jag för att se någon film eller titta på lite webbtv. Och kanske bli klar med bortforslandet av julsaker...

Av Marie - 13 januari 2013 23:05

Jag tog äntligen och satt mig ner i min favoritfotölj och läste ut hela Alexadriakoden, som var både spännande men också bra. En av mina favorit författare från USA, jag har ett par till alla män??? Men jag kan inte komma på någon kvinnan från USA som skriver deckare, från andra länder ja, och som jag även läser men de verkar inte direkt vanliga eller så har de fått ta ett steg tillbaka bland bokhyllorna i bokaffärerna. Men jag vet vilken som kommer bli min nästa bok, Venedigkonspirationen en bok som jag velat läsa länge men som har varit svår att få tag på. Då den sålds slut på förlaget, och de valt att inte ens trycka upp boken i pocket....? Jag hoppas i alla fall på att den kommer att vara lika spännande som Alexandriakoden var.

Av Marie - 13 januari 2013 18:26

Idag tog jag en sovmorgon, det märks verkligen att jag behöver ett antal timmar sömn per dag. Vilket innebar att jag sedan orkade läsa en hel del ur Alexadriakoden, nu har jag inte många sidor kvar och nu börjar det verkligen märkas att det inte är långt kvar. Jag hoppas jag hinner läsa ut den ikväll. Annars har jag börjat städa bort julen, alla änglar och jultomtar ska bort och bordstjärnarnan ska plockas undan. Vilket får mig att vilja köpa något nytt, som en till lampa i fönstret eller ett nytt påslakan. En ny pläd och några nya värmljus kan vara trevligt nu när har det nya året har börjat och ljuset så sakta håller på att återvända. Om ett par månader är det dags att ställa om klockan till sommartid, men tills dess kan vi krypa upp i soffan och tända några värmeljus.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards