I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 21 januari 2013

Av Marie - 21 januari 2013 20:56

Nu när det inte är mer än lite över 100 sidor kvar i boken, så börjar man verkligen dras med.  Nu sitter jag och väntar på att mitt pocketfodral ska dyka upp, så att jag kan gömma mina böcker lite enklare när jag sitter och åker i kollektivtrafiken. Men jag har även tänkt beställa lite mer grejor, men jag har ännu inte orkat. När det är tillräckligt ansträngande att fantisera om när man sitter och göra något är tillräckligt ansträngande, ja då är det inte så roligt att ägna sig åt det. Men nu är jag intressarad av någon film och att sedan boka ett eller två album ? för jag tror inte det var något mer som jag är intresserad av. Annars har jag upptäckt en ny serie på 5:an, Gossip girl är ju slut nu för gått. Men Person of Intrest är en riktigt intressant serie, som jag också tycker är lite rolig. Det finns lite komiska inslag, när the bad one tror att de kommer att få det lätt för sig. Men om tre dagar så försvinner första avsnittet från 5:ans play, så det är dags att skynda sig om ni inte redan sett avsnittet? Andra avsnittet finns redan ute, jag sitter och väntar på det tredje genom att kolla igenom avsnitten som finns ute igen. Men nu tänkte jag återgå till att läsa lite - igen.

Av Marie - 21 januari 2013 19:20

Igår orkade jag inte blogga alls. Eller jag hade tänkt skriva något, fast det känns för ansträngande att sätta igång datorn och logga in. Istället gick jag och vilade och läste en hel del ur Venedigkonspirationen som börjar lida mot sitt slut. Såg klart The good wife, så nu funderar jag på om jag ska se Snabba cash I och II innan jag fortsätter med att titta på någon tv-serie. Finns inte så mycket att se ikväll. Igår såg jag dock En pilgrims död, tror att jag ska ta och läsa om de böckerna. Jag har bara läst den första fast jag äger alla tre. Minns i alla fall glimtar av vad som ägde rum igår.


Annars trodde jag att jag skulle bli smått galen igår när jag duschade. För när jag lutade huvudet bakåt för att skölja igenom det med vatten som man ju gör ett par gånger scamponering, balsamering så kunde jag plötsligt inte andas för att jag ju är förkyld och att luta sig framåt så forsade det bara in vatten i näsan. Det gällde att hålla andan, och andas men munnen när man kunde. Febern har försvunnit, lederna gör inte ont längre. Men det kommer upp slem när man hostar, och när man böjer sig fram över handfatet för att hosta upp slemet innan man sätter på kranen, då börjar den andra kranen rinna också näsan och så får man börja om från börjar igen. Då är det rätt skönt ibland att försvinna in i bokens värld.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards