I huvudet på Aponi

Alla inlägg under juni 2014

Av Marie - 14 juni 2014 22:37

 

Dessa är kläderna som jag beställde tidigare i veckan, de kommer under nu till veckan. Innan onsdag tror jag att det stod i kvittot som kom igår. Jag kan knappt vänta, då jag tror att jag kommer använda dessa flittig nu under sommar då det både består av 100% lin, både koftan och jackan. Och dessa kan man även ta med utomlands då det då blir svala egenskapen kommer till sin rätt när det är varmt ute och det motsatta när det svalnar ute. Sen är de lätta, och miljönvänliga, då lin växer i Sverige.


Sen väntar jag även på dessa:

 


Jag fick ett mejl igår där de talade om att de hade lämnat Finland, och att de kommit in i landet innan 11.00 igår så nu sitter jag och väntar på dem. Jag har tänkt att bära någon av dess på midsommarafton. Sen får jag se vad jag ska ha på mig, men jag ska midsommarkrans i alla fall och det vet jag för det började vi diskutera för mer än en vecka sedan.


Sen har jag läst lite ur Smuts och den börjar sakta lida mot sitt slut. Det är nu cirka 50 sidor kvar innan jag kan börja med en ny andra bok, får se vilken den blir? Men jag har verkligen gillat den här boken. Jag rekomenderar den om man vill ha något att läsa nu i sommar. Annars finns ett par saker att göra imorgon, lite som jag har skjutit på lite för länge, men det ska bli skönt att ha ett städat rum innan midsommar. Jag har dammat klart, nästan plockat undan det mesta men jag tänkte nog tvätta fönstren också?

Men nu sitter jag och försöker komma ikapp lite webbtv som har visats under senare delen av den här veckan, just nu sitter jag och kollar på Gran Design ett av mina favoriter, som jag gillar att kolla på. Jag gillar att se hur de olika byggen ser ut, men framförallt hur slutresultatet ser ut eller kommer att se ut. Sen får jag se om jag kan hitta något mer av mina favoriter innan det är dags för sängen...

Av Marie - 14 juni 2014 21:31

Jag började att promenera under nationaldagen tillsammans med hundar och ägare, vi gick nästan 3 km innan vi utmatade och svettiga hade gått klart rundan. Reslutatet av en varm dag och lite för mycket kläder när man tog sin promenad. På pingstdagen var en repris av gårdagen och man var mer än trött när man kom hem. Hundarna vägrade röra på sig efter dem kom hem, så ville de bara ligga och vila. Och så igår blev det ytterliggare en promenad på ungefär samma längd, fast av en annan anledning. En chans att måla, vara kreaktiv och fotografera. Funderar på att se över mina chanser med att få vara där ibland då det är roligare än packjobb. Får se hur det blir med det. Men det är skönt att röra på sig när inte magen är i uppror för då orkar man/har inte lust att lämna huset alls. Men jag ska försöka promenera när jag kan och magen är med mig, för det är en skön känsla efteråt när man är klar.

Så vi får se hur många gånger jag kommer ut i nästa vecka?

Av Marie - 11 juni 2014 12:30

"You know all THOSE THINGS

 

you've always wanted to do?

 


You should go

 

DO THEM"

 

 

Meredith - Grey´s Anatomy

Av Marie - 11 juni 2014 10:15

En av anledningarna till att jag gillar EssieButton, är att hon gillar Oprah lika mycket som jag. Jag var riktigt ledsen när Oprah Show var slut för några år sedan, för jag visste att det skulle vara sista gången som jag såg henne. Nu har jag sett att den finns en del matrial på youtube, får ta och titta på dem senare. Men jag gillar även igårs vlog av:


Av Marie - 11 juni 2014 08:15

Det är möjligt att det är en reklamfilm men jag gillar råden som den yngre generationen får, sen så gillar jag också katter.


Av Marie - 10 juni 2014 21:53

Jag tyckte jag hade beställt tillräckligt med kläder för i sommar (funderar på jeans till hösten) men så snubblar jag över rean på en av mina klädbutiker och jag kan inte låta bli och kolla om de har min storlek, vilket dem har. *suck* Får intala mig om att de är snygga och den ena är en jacka? plus att de tillsammans nu kostar lika mycket som en av dem gjorde tidigare? Det gör att jag vill ha dem lika mycket som jag ville ha dem då, fast stod över dem när jag beställde från dem tidigare i våras. För att nu finns det inte riktigt längre några hinder från att inte beställa, för jag äger redan en linnejacka, men den är några storlekar för stor och då tänkte jag nu när den finns i min storlek på rea att man kan ta och passa på?


Sen att göra beställningen angående förra inlägget, sen är jag klar webbshopande för idag. För det finns en skiva som jag vill ha som kommer om två veckor som jag är sugen på. Sen vet jag aldrig vad som händer imorgon? Annars har jag spelat lite watch dogs, jag är ännu inte riktigt hemma vad man ska göra och vad man kan göra, utan jag gör det bästa av vad jag kan. Sen får jag se om det är tillräckligt, annars får man väl alltid börja om från början när man spelat klart första gången. Och sen har jag läst några kapitel idag och stött på några problem angående läsa två böcker samtidigt. Det kanske inte är så stora problem kanske du tycker ? för du kanske också gillar att läsa flera böcker samtidigt eller måste göra det av en annan anledning men att läsa två böcker av samma författare visades sig inte vara så smart.


Ex:

När en person är gift med en otrogen, advokat i ena boken är skild från samma person i den andra - gör det hela mycket komplicerat att läsa om det samtidigt. Så till mig själv och till er, läs aldrig två böcker samtidigt från samma författare - det blir så rörigt då.

Av Marie - 10 juni 2014 09:45

 

från chao & eero


Dessa örhängen har jag spanat in. Jag sitter just nu och funderar på vilka jag vill ha, detta har jag nu hållt på i en vecka men jag hoppas att jag snart ska ha bestämt mig - för jag orkar inte fundera över detta i en vecka till. Dessa är vad jag gillar från företaget chao & eero, smycken som hämtar sin insperation från naturen. Första paret är fågelspår, lupiner och två ihopsatta hjärta. Vilken gillar ni bäst?

Av Marie - 9 juni 2014 22:53

Jag sitter och kollar på förra veckans avsnitt av Arvingarna, ikväll visades det sista på tv. Men jag tror att jag väntar med det sista avsnittet till en annan dag, det finns ett par saker som jag vill göra klart innan dess. Sitter och funderar på om jag ska börja spela Watch dogs som kom hem i förra veckan och som jag installerade innan jag blev rastlös och stängde av det. Tror och hoppas att det är ett spel som jag kommer att gilla? Det kom även hem en tv-serie The good wife säsong 4 som jag bokade i vintras och som skulle ha kommit innan våren men som fick ett annat realesedatum för ett par månader sedan, men den tänker jag vänta lite med. Håller på att kolla på Private Practice säsong 3, som är rätt spännande att följa.


Annars har jag klickat hem lite nya sommarkläder, och handlat lite nya linnebyxor dem är sköna nu när det är varmt ute och man inte har lust att ha kjol eller klänning på sig. Ska bara ta och lägga ner dem i byrån först och så lite andra saker men sen finns det lite annat som jag också sitter och funderar på till midsommarafton. Jag har redan bestämt mig för att jag vill ha en midsommarkrans, som jag nog får ta och binda själv. Men det finns ju som sagt även annat som ska hinnas med tills dess. Nu ikväll så såg jag en igelkott, jag hoppas att jag får se den snart igen så att den inte blir dödad i onödan. Jag har i alla fall aldrig sett den på så här nära håll som utanför köksfönstret. Den var så söt när den gick runt och letade efter mat. Men nu har jag ett par saker som jag måste göra inför imorgon.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards