I huvudet på Aponi

Alla inlägg under november 2009

Av Marie - 20 november 2009 22:59

Idag har jag gjort det jag brukar göra (läsa, spela) hade tänkt ta och kolla lite på OC nu, och kanske skriva lite? Jag är snart klar med att plocka undan och slänga saker, vilket snart betyder dammnning, dammsugning mm. Ska kanske börja ta upp lite advetsaker också när jag ändå håller på? Sen får jag se vad jag tar och gör imorgon? Men nu ska jag ta återgå till att läsa min aktuella bok, och så kolla på OC, så får jag se om jag tar och kollar upp lite grejer imorgon?

Av Marie - 19 november 2009 23:16

Hej, idag har jag gjort framsteg när det kommer till boken, jag har läst en hel del mot förut, och nu är äntligen Jesus född, så nu får jag se hur resten av boken hänger ihop? Men jag har en känsla av att Jesus är involverad i hur boken slutar. Annars har jag spelat lite grann, klarat lite fler gåtor, det är ett kul inslag i sims 3 att allt inte är helt upp och ner, men nu hade jag tänkt ta och fika lite och kolla på några OC avsnitt. Får se vad som händer imorgon, men det är nog inte så stor chansning att säga att det nog blir regn imorgon. Annars kan jag alltid hålla på med min önskelista i brist på annat, men jag ska försöka bli klar med min städning också.

Av Marie - 18 november 2009 23:03

Jag fick hem Sims 3: Destanation världen, idag en dag för tidigt, men vad gör det? Det är jätteroligt att spela det, när det inte dyker upp några buggar. Det finns problem att lösa, för att få mer visum tid, för att upptäcka fler platser i Frankrike, Egyptien och Kina. Får se om jag spelar lite till idag? Allt spelande har gjort att jag inte har städat något alls idag, och jag har heller inte läst många rader. Boken handlar om romartiden, kejsar Agustus som lät införa skatskrivningen av Bethlehem, och jag är bara i början av boken, men om 16 år i boken så kommer Jesus att födas. Och jag har redan fått möta en av de tre vise männen, de är synd att jag just nu lätt bli distraherad av annat då jag väldigt gärna skulle vilja läsa lite mer i boken än bara några sidor här och där. Får se om jag tar och gör imorgon? Men jag bör ta och plocka undan lite, sen kan jag fortfarande knappt gå pga skoskavet, går omkring med träskor ute för att de inte nuddar såret. Annars får jag se vad som händer imorgon?

Av Marie - 17 november 2009 22:23

Idag har jag kommit igång med att städa lite grann, ute regnar det men om man tittar i almanackan så är det snart advent, men det känns inte som att den står för dörren. Det finns ingen julkänsla, när regnet öser ner. Jag hoppas att den känslan kommer att gå över och att julkänslan ska börja infinna sig, snart. Annars har jag försökt skriva lite grann idag, och jag trodde att de skulle gå lite bättre när jag nu har kommit på lite idéer, men nu känns det som att det tar en stund innan dialogerna kommer till mig, så jag kanske ska ta och sluta skriva för idag? Jag kanske ska ta och plocka undan lite till, ta och dricka lite te och kolla på något OC avsnitt istället? Och sen kanske läsa något kapitel ur den senaste boken som jag håller på att läsa? Sen får jag se vad som händer imorgon och senare den här veckan??

Av Marie - 16 november 2009 23:38

Jag sitter och funderar över en del, får se om jag tar och gör någonting av allt det jag går och funderar på? Annars har jag inte promenat idag pga skavsåren nog behöver läka lite till, det gjorde ont att sova i natt då man kom åt hälarna när man vände på sig. Får se vad jag gör imorgon? Det finns ju alltid bomull och tejp. Sen ska jag väl ta och fortsätta läsa boken som jag håller på och läser för stunden. Får se om jag tar och kollar på lite OC nu, innan jag somnar? Så får jag se vad som händer imorgon?

Av Marie - 15 november 2009 22:23

Just nu har jag börjat läsa en ny bok, som jag lånade för ett tag sedan på biblioteket; Den som vandrar om natten av Marianne Fredriksson. Detta är min andra bok av Marianne Fredriksson, min förra var Älskade barn. Får se om jag kommer tycka lika mycket om berättelsen i Den som vandrar om natten, som jag gjorde med Älskade barn? Annars så har jag gått 2 km idag, och jag hade jätteont i fötterna när jag kom hem. Jag kände av fötterna redan innan jag gick ut, men sen fick jag skavsår om min smärta innan inte vore nog. Sen har jag även sett några OC avsnitt, får se vad jag gör om en stund? Och vad som händer imorgon?

Av Marie - 13 november 2009 21:57

Jag kanske kan ta och lägga ut en bild på breven, men inte idag. Idag har jag sett sista avsnittet av GA säsong 5, och det är så tråkigt att behöva vänta tills 6 säsongen kommer ut, får se om jag hinner kolla på en del avsnitt på tv innan dess? Just nu sitter jag kollar bsb fanclub, och ser lite roligt matrial som är inför turnén, kan knappt vänta tills de är här, tills showen ska börja. T-shirtarna ser rätt fräcka ut, mer säger jag inte. Annars har jag plockat lite bland mina saker idag, och så hade jag tänkt läsa om en stund. GA hade ett sorgligt slut idag, och det skulle gärna får vara fler avsnitt per säsong. Men jag får se vad jag tar och gör imorgon, förutom att plocka undan och kanske också ta en promenad?

Av Marie - 12 november 2009 22:49

Jag är ledsen men jag kan inte lägga ut en bild på handstilen, för det enda som står är min adress. Men det kanske inte är Nick i alla fall, vem vet? Jag har kollat på en del GG idag, och även börjat att gå igenom från början med min text, dels för att rätta stavfel, ändra ord och lägga till. Men också att frächa upp det jag har skrivit om tidigare, jag har rätt så roligt åt det. Imorgon har jag en del att göra. Och en av sakerna är att jag ska försöka komma ut på en promenad, nu är det ett tag sedan jag bara tog en promenad - igen det vekar aldrig gå som jag vill. Eller försöker att planera det. Ska även ta och försöka ta och läsa lite nu.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards