I huvudet på Aponi

Alla inlägg under november 2009

Av Marie - 11 november 2009 23:09

Hej, idag var jag nere och sökte Bon Jovi The circle men ingen av ställerna hade fått in den, fick i alla fall glädja mig över att de hade en This is us, Backstreet Boys, men då har jag inget annat val än att beställa skivan över nätet nu när jag gav skivaffären en chans. Annars så har jag hunnit med att läsa en del ur boken och jag har börjat se ett slut av boken, fast det stundstals har känts omöjligt. Boken jag läser för stund är inte så gripande som jag skulle vilja att den var, för då hade jag redan kommit igenom den vid det här laget. Men nu har jag inte en sådan tur, så det är väl bara att härda ut och läsa klar den. Hm, vad har jag mer gjort. Ah, jag har kollat på ett antal till Grey´s Anatomy avsnitt och jag gillar verkligen den ironska humorn i serien, jag skrattar riktigt gott ibland. Får ta och se alla säsongerna i rad någon gång, men inte just nu för efter jag sett klart med GG den här gången så tänker jag återgå till att kolla klart på OC. Sen kanske jag kommer igång med städandet imorgon? Annars får jag se vad som händer imorgon??

Av Marie - 10 november 2009 21:37

Idag kom Grey´s anatomy säsong 5 som egentligen släpps imorgon, men vem klagar att det kommit hem en dag för tidigt? Tänkte ta och kolla på något avsnitt sen när jag ska fika lite, men innan dess hade jag tänkt ta och kolla på Livet i Fagervik. Imorgon kommer Bon Jovi´s senaste The circle, och jag funderar på att svänga förbi centrum och hämta upp ett exemplar då jag faktiskt inte bokat något på ett tag. Annars fortsätter jag och småstädar lite grann, men också planerar inför min önskelista. Ibland är det inte lätt att veta vad man vill ha. Men just nu går det bättre på det området än städningen, för det är inte lätt att städa med en tv i vägen och målarfärg som ramlar ner pga utbytte av gamla tegelpannor. Så det är lika bra att vänta med storstädningen, annars blir det städning fler gånger. Men annars får jag se vad jag kan tänkas hitta på?

Av Marie - 9 november 2009 19:26

Idag kom mitt efterlänktade packet hem, tröjan som Nick har designat. Det är samma handstil som skrivit på packet som sist, så jag tror fortfarande att det kan vara Nick som har skrivit min adress, men jag har inte plockat upp tröjan ännu, jag vill vänta lite grann, känns fortfarande konstigt att tänka att denna tröja bara finns i 100 ex och en finns på mitt rum. Nå, sen har jag även tagit och läst lite, och jag hoppas att jag snart kan ta och börja läsa på en ny bok, det känns som att jag har fastnat eller i alla fall kommit ur min läsrytm. Annars sitter jag och skriver/kollar på OC. Annars har jag sett lite av Platinum Vip, backstage med killarna. Man får träffa en av killarna som visar runt lite i arenan i 20 minuter. Låter kul, men det är för dyrt för min budget. Alltså 3-4 låtar, 2-3 frågor en bild med hela gruppen, och gå runt i arenan i 20 minuter för 5525,- nej jag tror inte det.

Av Marie - 7 november 2009 20:47

Har spenderat dagen med att spela Sherlock Holmes vs Arséne Lupin och det går så där, två steg framåt och tre steg bakåt ibland. Får se om jag tar en paus för resten av kvällen? och sätter igång och tittar på OC, nu när jag har gått igenom alla 8 säsongerna av Förhäxad, det tog sin lilla tid, men nu dröjer det några månader tills jag tittar på den igen. Annars har jag plocka undan lite och dammar av grejer, jag har börjat att småstäda men jag mår inte tillräckligt bra för att orka med att städa allt på en gång, men nu syns det i alla fall att något är på gång. Sen sitter jag också och bläddrar i en katalog, det finns ett par kläder som jag är lite sugen på att beställa. Men sen får jag se om jag hinner och känner mig insperad till att städa undan lite till? Men jag ska i alla fall försöka bädda rent idag, så får jag fortsätta städa imorgon. Men nu får jag se vad som händer härnäst, och vad som händer imorgon?

Av Marie - 6 november 2009 22:23

Det har fortfarande inte gått upp för mig att jag ska gå på konsert om mindre än en månad, måste verkligen ta och lära mig texterna från den nya platan nu så jag kan ta och sjunga med. Sen är jag sugen på lite saker, men jag tog i alla fall och skaffa mig internetbank idag och sen tog jag och gick en promenad som blev lite längre än den häromdagen. Får ta och sätta igång med städningen imorgon istället, för jag tog och börja städa när jag kom hem. Tydligen blev det jätteförvånade på banken över att jag inte har haft internetbank tidigare, men nu har jag tröttnat på att vanligt postgiro ska bli dyrare, nästan 100% mot vad det har varit. Snart ska jag ta och skala räkor till smörgåstårtan och sedan får jag se om jag spelar lite eller om jag tar och tittar på några förhäxad avsnitt, eller det är fredag. Jag kanske tar och gör bägge ock.

Av Marie - 5 november 2009 22:47

Idag har spelat en del men även hunnit med att kolla på några förhäxad avsnitt, pga vädret så har jag inte kommit ut på en promenad, men jag har dock sprungit en del i trappan idag, så jag har inte vart helt still idag, hade tänkt ta och dricka lite te snart och kolla klart på avsnittet innan jag tar och läser några rader i boken innan jag släcker lampan. Imorgon har jag tänkt städa mitt rum och åka ner en stund till centrum, dels för att kolla grejerna jag inte gjorde häromdagen men sen har jag även fått ett nytt ärende dit ner. Får se vad som mer händer imorgon, men snart ska jag ta och fika lite, och sen återgå till att titta på förhäxad eller spela?

Av Marie - 4 november 2009 20:30

Idag tog jag en promenad och det var allt annnat än varmt ute, så den blev till och med kortare än den jag gick igår, huu, man såg till och med snöflingor vilket betyder för min del snart ett slut till mina promenader så fort snön kommer, då får jag ta och träna inomhus istället. Men annars har jag både skrivit på datorn och tittat på några Förhäxad avsnitt, och nu sitter jag och spelar Sherlock holms. Får se om jag fortsätter att spela ett tag till och om jag sen tar och återgår till att titta på förhäxad? Annars hade jag tänkt ta och bläddra igenom en av mina postorderkataloger, och jag har fått en idé hur jag kan förändra en helt vanlig vitstjorta får se om jag tar och gör det lite senare efter att jag införskaffat mig en vitstjorta. Glad Men nu tänker jag ta och läsa igenom lite vad jag ska göra, läsa någon blogg till och så tänker jag fortsätta att spela. Hade även tänkt hinna med att läsa lite också. Och så får jag nog ta och kolla in Stockholm:Arlanda och Oskyldigt dömd, via webbtv imorgon. Får se vad som mer händer då?

Av Marie - 3 november 2009 22:39

Idag tog jag och lämnade in böckerna på biblioteket som jag läst klar och passade på låna om en bok som jag inte riktigt var klar med. Jag får ta och lista dem här lite senare, jag minns inte titlarna just nu, men jag håller i alla fall på att läsa Fotografens flickor, och den är i alla fall något underhållande och tänkvärd. Annars har jag tagit en promenad idag som tydligen var 2,25 km enligt stegräknaren, i alla något, sen gick jag och kolla på saker medan jag fördrev tiden i väntan på att min buss skulle avgå. Får se om jag tar och gör ett återbesök för att titta på det jag inte gjorde idag eller om jag tar och beställer mina byxor istället. Annars har jag lite annat som jag ska göra, men nu ska jag nog ta och fika lite och sedan ska jag fortsätta skriva lite. Får se vad som händer imorgon??

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards