I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 24 februari 2010

Av Marie - 24 februari 2010 22:44

Nu har Sverige gjort det igen, tagit ett nytt guld. Och nu tänkte jag nog ta och gå tillbaka och spela en stund till. Får se hur långt jag kommer idag?? Får se om jag åker ner till centrum imorgon?? På jakt efter en present och så får jag se om jag hittar något till mig själv?? Annars kan jag alltid gå och fönstershoppa lite i väntan på bussen. Men jag skulle gärna vilja ha en murgröna, men det är kanske för kallt att ta med den hem? Sen får jag se vad mer som händer imorgon, jag har lite lust att beställa lite nya filmer, Luftslottet som sprängdes kommer ju snart, eller så väntar jag lite till?? Saken som jag inte hann beställa förut för att den tog slut, kommer tydligen in snart igen. Får se om jag har bättre chans den här gången??

Av Marie - 24 februari 2010 20:09

Nu när jag läst klart Pelikanfallet, så kan jag inte helt kunna slitta mig ifrån den, fast jag nu har påbörjat med en ny bok. Den handlar om en kvinnlig juridiksturerande som får utså svår prövning, men måste ändå lära sig att kunna lite på människor igen, efter att två mord har skakat om landet och hon pekat ut deras mördare. Men rättvisan segrar, men först efter några spännande vänningar. Läs den.

Av Marie - 24 februari 2010 20:01

Jag har verkligen varit frånvarande på ett tag. Men igår fick jag hem, hittills det roligaste spelet iår (också mitt första köpta spel iår som inte hör ihop med ett annat spel) och jag kunde inte slitta mig förens jag förlorade. Men nu spelar jag redan om allt. Dels för att det var kul. Men sen för att se vad som händer härnäst, då den förändras för varje val man väljer. Riktigt kul. Synd att det finns så få sånna liknande spel. Sen har jag äntligen beställt mina reaböcker - vilket nog verkligen var på tiden, de kommer nog kanske den här veckan?? Annars har jag också börjat på en ny bok, Mamma, Pappa, barn, som är en fortsättning på Pepparkakshuset, som kom för några år sedan. Får se om den är lika bra som den första och om den är lika spännande.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards