I huvudet på Aponi

Alla inlägg under januari 2010

Av Marie - 11 januari 2010 22:55

Jag orkade inte skriva igår. Kollade på Johan Falk - GSI och efter det satt jag och kollade slutet på CSI NY och senare även CSI Miami, lite pga trisdes men sen kunde jag inte heller sova pga att jag hostar slem, vilket gör det rätt svårt att sova. Får se hur det blir i natt? Men jag har lite planer imorgon, jag funderar på att städa mitt rum, får se om jag orkar bara? Det är jobbigt att vara förkyld. Om en stund tänker jag ta och kolla på något Grey´s Anatomy avsnitt och kanske läsa en stund innan jag somnar. En fördel med att vara sjuk att man har tillräcklig ork till att orka läsa, vilket har lett till att det inte är mycket kvar att läsa i Ur ingrodda ärr längre. Får se om jag orkar göra något mer imorgon också?

Av Marie - 9 januari 2010 23:08

 

Idag fyller AJ Mclean 32 år, men han ligger inte på latsidan. Han och sin flickvän (på bilden) Rochelle Deanna Karidis tog in på Hard Rock Café med en del av hans vänner igår, lite efter midnatt idag så gick han upp på scenen och friade till Rochelle, vilket hon var helt ovetandes om. Han närmaste vänner kände till att han gick i förlovningstankar men inte att han skulle göra det på sin födelsedag. Han inhandlade ringen några timmar tidigare i Hard Rock Cafés smyckes butik, Rocks.

Ett oväntat sett att fylla år??

Detta är andra gången han är förlovad, hoppas han har bättre tur den här gången.

Av Marie - 9 januari 2010 22:27

Nu är jag inte längre öm i halsen längre, det gör bara ont när man sväljer. Vilket man tyvärr inte kan sluta göra, bara för att man har blivit sjuk. Var och handlade, lite handkräm till händerna de gillar inte kylan så bra och lite halstabletter. Jag hoppas att det ska börja kännas lite bättre snart då jag dels är på shopping humör och sen fyller år, jag har inte lust att vara sjuk. Men jag tror inte bakterien lyssnar på det örat. Jag försökte ta och fortsätta plocka av och slänga grejer igår, får se om jag fortsätter med det imorgon? Än så länge verkar det som att mössan kommer att dyka upp i veckan, jag håller tummen att den gör det. Annars funderar jag på en grej, som jag ännu inte gjort så jag får nog ta och fixa det nu innan den tar slut. Annars provade jag att sjunga idag, det gick inge vidare. Först orkar jag inte sjunga och sedan låter den spruken pga halsen, den låter ungefär som jag pratar nu, jag som satt och sjöng på hovet för 36 dagar sedan - jag hatar verkligen att vara sjuk. Finns liksom mindre av saker att göra, som man inte får göra och sen orkar man inte göra så mycket heller. Om en stund tar jag nog och kokar mig en kopp te, och fortsätter kolla på Grey´s Anatomy, de kanske är läkare men inte kan de bota min förkylning, men det hjälper lite att bädda in sig nästan helt i täcket.

Av Marie - 8 januari 2010 22:13

 

Jag är öm i halsen idag, riktigt irreterande tycker jag att de är och kylan håller i sig som i ett järngrep. Och äntligen kan mössan vara på väg? Det gick inte som jag ville första gången jag beställde, men jag tror att den är på väg nu. Men nu är jag ju redan sjuk så... Får ta och dricka lite te snart, och kanske kolla på Grey´s Anatomy, tror jag att det får bli. Annars var jag och hämtade mitt paket idag, en lampfot på 68 cm och en lampskärm, samt vita julgranskulor och en ljusslinga, jag hade tänkt göra ett arragemang med de i en stor skål som jag tänk köpa i Stockholm, när jag väl kommer dit. Just nu är lampan inte inkopplad då jag inte bestämt mig var jag vill ställa den än? Jag vet var den ska stå när jag väl bytt skrivbord, men jag vet inte om jag kan ha den där nu? Då mitt nuvarande skrivbord och lampan bli rätt högt upp. Jaja, det är ju inte hela världen, men den ser för konstigt ut mitt fönster i alla fall, den får inte plats helt enkelt. Men jag får se vad jag gör åt det? Får också se vad jag gör imorgon? Då jag helst inte vill bli sjuk, hoppas den stannar vid att bara vara öm ett tag?? Då jag har lust att åka och handla och sedan kanske titta förbi farmor? Får se hur jag känner mig imorgon??

Av Marie - 8 januari 2010 21:55

   


Nu är det lite mer än en månad sedan de var här och spelade i Hovet, men det dröjde ända tills idag innan jag tog och kolla på bilderna. Jag tog inte lika mycket bilder som förra gången (2008) vilket min kamera uppskaddade då den dog i slutet av konserten (2008) pga batteriet. Men lite bilder kan man ju allt dela med sig.   Det här är taget precis efter de har kommit in, och klockan är 20.40   Något senare, kanske lite mer än en timme är detta kort taget. Klockan är nog närmare 22 här, och konserten är på väg mot sitt slut. Synd bara att tiden sprang iväg så fort, det kändes knappt att de höll på i lite över 1,5 timme, nästa gång får de gärna sjunga i 2 timmar, enligt mig.   

Av Marie - 7 januari 2010 23:48


Nu har trailen (officiella) till filmen Kill Speed kommit. Men om den går upp på den svenska biograferna är en annan fråga, men nu släpps den äntligen ! filmen som spelades in under sommaren 2007.

Av Marie - 7 januari 2010 23:24

Jag orkade inte hämta ut mitt paket idag, får se om jag kommer iväg imorgon? Inte har jag städat idag heller, men det kommer en dag för det också. Jag sitter och kollar på mössor just nu, den jag har är för lite, då den inte täcker öronen helt vilket är irreterande, delvis nu när det är så kallt. Annars har jag kollat på Grey´s Anatomy idag, och bläddrat igenom kläder jag kanske ska ha, annars har jag också suttit och funderat över vad jag vill ha i födelsepresent. Vilket är lite svårt just nu, då en del grejer jag vill ha, faktiskt kommer ut efter min födelsedag. *funderar* Vet inte hur jag gör? Men den saken är det bekymret. Men jag ska nog ta och läsa lite grann om en stund. Och sen har jag en del att fundera över inför min kanske shopping resa, in till stan. Sen får jag se vad som händer imorgon?

Av Marie - 6 januari 2010 22:42


I slutet av månaden (20:e januari) så kommer än av årets roligaste animerade filmer på dvd. Jag äger ett antal vid det här laget, och denna kommer bli min senaste. Den är ju helt galen, kul. Får se vilka mer skämt resten av filmen har??

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards