I huvudet på Aponi

Alla inlägg under januari 2010

Av Marie - 6 januari 2010 21:11

Det är kallt, man kan riktigt höra hur kallt det är när det knastrar under fötterna. Det är nästan som att det är skönare att stanna inomhus, läsa en bra bok eller kolla på en bra film. Fast jag är född på vintern så börjar jag nästan tycka att det nästan är irreterande kallt just nu. Jag som ska hämta ett paket och har planer på att åka till Stockholm, jag vill inte frysa ihjäl under tiden. Fast jag kommer nog att åka in snart i alla fall, men tycker ändå att det är kallt. Idag har jag plocka lite grann och kollat på några Grey´s Anatomy och jag har även läst lite. Funderar på att städa lite på mitt rum imorgon, något måste man underhålla sig med.   Annars sitter jag och funderar på att plocka och städa undan bland mina kläder också tror jag? Rensa det jag aldrig har burit, för jag tror nog inte att jag kommer börja klä mig i det 2010, när jag förrut aldrig haft det. Det tar bara upp plats. Men det får vänta tills imorgon. Då jag nog ska göra ett nytt försök med att läsa i boken Under ingrodda ärr.

Av Marie - 5 januari 2010 23:00

 


Kolla in James Dorough i Oslo den 5 december -09. När han kollade in DJ innan showen med Leigh och Howie. Det verkar vara kul.   

Av Marie - 5 januari 2010 22:18

Hua, nu är det riktigt kallt ute. Det är nästan så att näsan fryser bort, det är inte roligt att frysa om näsan. Jag var i alla fall iväg idag och handlade lite naturgodis och mat, men det var verkligen kallt, fast nu är det ännu kallare ute och jag har suttit och kollat på Grey´s A säsong 3, förra säsongen tog slut när jag skulle gå och lägga mig och det var så spännande att jag inte kunde låta bli att börja med nästa säsong fast jag sagt att jag ville ta och spela lite grann, får se om jag tar och gör det imorgon? Annars har jag lite funderingar över vad jag kan göra imorgon? Och snart ska jag nog ta och åka in till Stockholm, men tills dess ska jag nog ta och hämta ut mitt packet först. Men nu ska jag nog ta och dricka lite te och fortsätta kolla på Grey´s Anatomy.

Av Marie - 4 januari 2010 23:11

Klockan tickar sagta ner, och jag är trött. Vad jag borde göra är att gå och lägga mig, men just nu sitter jag fortfarande uppe. Jag är trött och jag måste bädda sängen, och just nu orkar jag inte ens göra det. Det är som om det är mer tröttsammare att bädda sängen eller att stanna uppe och vänta ut tröttheten lite? Jag hade tänkt kolla lite mer på Grey´s Anatomy, så jag väntar nog en liten stund till. Sen har jag planer för imorgon, stora planer vilket inkuderar att gå utanför dörren och komma iväg till affären innan de stänger, för idag sprack allt pga min mage. Får se hur det går imorgon, men jag vill väldigt gärna åka iväg. Sen har jag inte heller hunnit läsa något idag, det verkar som att jag är lika slö eller lat, när det kommer till läsning som jag var slutet av förra året. Det är som jag för tillfället gör något som är roligare än att läsa, vilket är att kolla på film, tv-serie. För tidigare idag så fick jag lust att spela lite the sims 3, något jag inte gjorde för att jag inte hade tid, (har inte kollat klart på Grey´s Antomy säsong 2) men kanske att jag tar och spelar lite på Trettondagen. Får se om jag kommer iväg imorgon, men det skulle vara kul om jag gjorde det...

Av Marie - 3 januari 2010 23:13

Jag har plockat lite idag, men bara lite grann och sen har jag även tittat på några GA avsnitt. Jag hann också träna lite men inte lika länge som igår, då jag slutade efter att jag fick mjölksyra i benen. Sen har jag också kollat på Wallander: Tjuven och hade även tänkt se CSI NY idag. Imorgon funderar jag på att köpa lite naturgodis, då jag var sugen på det sedan innan nyår. Konstigt jag har inte ätit det på ett par år nu. Annars har jag lite funderingar på vad jag skulle vilja göra imorgon? Får se om det blir av?? Men annars är det något annat som händer, men det skulle vara skönt att komma ut lite, i alla fall en lite stund.

Av Marie - 2 januari 2010 23:10

Idag har jag tränat lite grann, och sen har jag också kollat på en film som jag lånat, den var inte så rolig men den andra filmen som jag också lånade samtidigt är faktiskt riktigt rolig, på ett sätt men jag har inte sett så mycket av den ännu. Annars så såg jag slutet av Olycksfågel idag, och imorgon hade jag tänkt kolla på Wallander:Tjuven och CSI NY som jag tror jag missat något avsnitt av? Får se om jag tar och städar imorgon? Men annars hade jag funderat på att göra något annat imorgon, som att kanske åka ner till centrum? Hade tänkt lämna tillbaka en bok till biblioteket som jag redan äger. Annars får jag se? Det skulle vara roligt att hälsa på farmor, kanske? Jag får se vad jag gör? Men snart ska jag ta och återgå till filmen hade jag tänkt. Får se vad mer jag gör imorgon?

Av Marie - 1 januari 2010 23:02

Årets tv-serie: Grey´s Anatomy eller Gossip Girl
Årets fest: Midsommarafton??
Årets stilikoner: Alla som inte bär en sopsäck :)


Årets stilar: Klänning eller tunika

Årets pryl: 

Årets plagg: Jeans


Årets accessoar: Dyra Örhängen


Årets ha-begär: Smycken eller väska?


Årets stad: Stockholm


Årets bok: Pepparkakshuset?


Årets panik: Höll på att glömma bsb biljetterna, men bara nästan


Årets sajt: Nickcarter.net eller bsbsquad.com


Årets film: Änglar och demoner?
Bästa parfymen:
?


Bästa shoppingen: Via nätet


Bästa resa: 2009? Till Kanarieöarna, av alla? Ingen aning


Bästa uttrycket: ?


Årets drink: Trocadero är absolutist, har aldrig drukigt


Årets artist: Backstreet Boys


Årets låt: Fallen Angel med Bsb

Fem saker som förgyllde mitt 2009:

Backstreet Boys

Resan till Kanarieöarna 

Min nya inredningstil 

?

?

Av Marie - 1 januari 2010 22:47

Jag satt och försökte räkna hur många böcker jag läste förra året, men jag blev bara förvirrad och glömde bort var jag var någonstans, men jag har i alla fall läst fler än 45 böcker, sen tappade jag bort mig. Men när jag satt och letade igenom det jag tidigare skrivit så hittade ett inlägg som jag skrev för exakt 1 år sedan, som handlade om nyårslöften. Väldigt ambitiöst tyckte jag att det var, kände knappt igen att jag skrev det inför 2009, men i alla fall i år tänker jag inte skriva något om nyårslöften annat än att jag inte lovar något som behöver jag inte bryta något heller, men jag ska försöka komma ut lite mer och städa oftare, inget kan skadad av det? Mot vad jag gjorde ifjol. Får se om jag tar och läser lite om en stund innan jag somnar annars hade jag nog tänkt stämma träff med Grey´s Anatomy, och kanske skriva lite om jag är på humör? Annars åt jag en hel del igår.
Förrätt: Toastskagen och avokado med räkor

Varmrätt: Bakad potatis med ryggbiff

Efterrätt: Choklad och Apelsin glass

Lite senare

Dessert: Chokladkaka och sen en liten ostbricka, bestående av en ost.

Suck, var vad min mage sa till ljudet av fyverkerierna på tvn.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards