I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 16 juni 2009

Av Marie - 16 juni 2009 22:19

Jag har en sådan vansinnets lust att köpa någon Tv-serie box att titta på i sommar utefall om det ska regna mera, sedan var det ett tag sedan jag köpte en tv-serie, inte sedan OC och det är snart 2 år sedan, jag ska köpa Gossip Girl 2, men den kommer inte förens i höst och så länge orkar jag inte vänta. Det är ju sommar nu, och inte så mycket att titta på, för snart börjar jag se om OC pga tristess. Får se om det blir Grey's anatomy eller Numb3rs?


I höst kommer säsong 5 av Grey's Anatomy, men vem orkar vänta tills dess för att köpa en box med alla 5 säsongerna? Nej, nu köper jag den med 4 säsongerna och så väntar jag och betäller Grey's anatomy 5 och Gossip Girl 2 samtidigt istället, här orkar jag inte gå och vänta.

Av Marie - 16 juni 2009 21:10

Ja, idag tog det en stund innan jag satt mig framför datorn, det är inte första gången, men tidigare har jag inte suttit länge utan bara tittat in en stund för att sedan suttit i solen en stund (såg ni att solen var framme idag? Det var nästan som man fick en chock.) och sedan har jag promenerat mina två varv. Annars har läst en del idag, det var riktigt skönt inte göra annat för en stund än att bara läsa. Men jag har även hittat en ny smyckes webbshop eller ny och ny, jag upptäckte inte att de sålde smycker via hemsidan för igår, men jag blev genast sugen på att köpa lite smycken, jag hittade inga som föll mig i smaken på kanarieöarna, men där måste man nästan leta en stund för att hitta  butikerna som säljer äkta silver och guld, och jag stod och titta in i en men jag tyckte inte jag hade råd med den, men de sålde snygga smycken i guld. Nu gäller det bara att bestämma sig, innan man kan beställa hem smyckerna. Jag har ju en del smycken från när jag var liten som jag inte kan använda pga att de bara är silver vilket är 83 % rent och som jag fick utslag av, så jag slutade använda dem, medan de jag själv köper, lite guld men framför allt sterlig silver (92,5 % rent) får jag inge nickelutslag av, vilket jag inte vi ha tillbaka då det gjorde väldigt ont (utslagen). Men jag imorgon funderar jag på att kanske åka ner till centrum igen, och titta runt en stund. Annars kanske jag gör det på torsdag istället, jag har inte bestämmt mig helt enkelt, men det skulle nog vara bäst att få det avklarat imorgon kanske? Jag får se hur jag gör, helt enkelt.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards