I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 17 juni 2009

Av Marie - 17 juni 2009 21:01

Nu har jag vart en duktig flicka, jag tog och gick ett varv till fast jag fortfarande känner mig stel i nackmuskeln, hoppas att den snart går över, jag vill inte få nackspärr av detta. Men det hjälper en del också att inte sitta helt still, det gör det bara värre. Och jag som vill läsa en stund, det gör rätt ont att lägga sig ner och läsa i soffan. Jag får nog ta och sitta om jag ska orka läsa en stund. Men sen blir jag väl så tvungen att börja röja inför den stundande ständningen imorgon, det är nog lika bra att städa inför midsommarafton än efter, eller vad tror ni?


Men annars kanske jag ska ta och besöka centrum i alla fall innan midsommarafton, om inte annat för att inhandla lite håraccessoarer iför midsommarafton, för jag är inte bra på att binda krans och det låter som en dyr historia att låta någon annan göra det åt än. Sen får jag se vad jag kan tänkas hitta på att göra, men det kommer definitivt innehålla promenad, de kommer jag inte undan från, men nu börjar jag se resultat av det. På fredag är det exakt 6 månader sedan jag bestämde mig för att gå ner i vikt, och hittills har jag gått ner 6,6 kilo. Vilket är helt lagom, då huden hänger mig i viktnedgången. Nu undrar jag bara över vilket min nya bok ska bli på fredag då jag äntligen har läst ut Tempelriddarnas arv tills dess.

Av Marie - 17 juni 2009 17:48

Vid närmare eftertanke igår så kom jag inte på något som jag behöver, så jag åkte aldrig ner till centrum idag däremot tog jag och ryckte upp de 70 panséerna som jag planterade för några veckor sedan (i april) för att byta ut dem mot 31 sommarblommor. Jag vet inte om det var i processen när jag ryckte upp den gamla blommorna, planterade ner de nya, var ute och gick eller när jag dansade en stund idag, men jag har lyckasts sträcka en muskel. Så nu sitter jag här med varmdyna för att få igång blodcirkulationen i muskeln, (det känns mindre stelt då) och kan inte bestämma mig för om jag orkar gå ett varv till med stel muskel. Får se hur det känns senare? För det är nog lika bra att jag går ut och går en stund till lite senare... Man går ju ner i vikt om man rör sig.


Vad har jag mer gjort än att planterat och promenerat, jo, jag har läst en del men också njutit en liten stund ute i solen innan jag började klippa häcken. Hm, jag vet inte hur jag har fått träningsvärk, men just nu ser det ut som jag bara får mer till tänkta kandidater. Får se om jag får lite tid över till att spela sims 3, sen går jag och funderar på ett sätt som kanske kan hjälpa mig få lite bättre balans och kordination nämligen genom att börja dansa själv hemma. Jag får se om jag beslutar mig för att med denna träningsform också inom kort, den förbränner ju också fett, så det kan vara ett kompliment till mina promender för att träna andra områden också. Det kan ju aldrig skada att prova.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards