I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 22 juni 2009

Av Marie - 22 juni 2009 23:21

Jag ska se om jag inte ska ta och se över det jag vill beställa imorgon, så jag hinner få hem lite nya filmer och en ny tv-serie innan helgen. Jag måste passa på när jag ändå ska beställa att göra det ihop, sen får jag se om jag även tar och beställer lite annat när jag ändå håller på? Annars får jag nog ta och städa imorgon förutom att jag ska ta och promenera lite längre sträcka än den jag gick idag. Sen får jag se vad mer jag hinner med? Men jag ska nog ta och försöka läsa ut en av mina böcker i alla fall, så man får nått gjort på den fronten med. Jag har läst lite i mina nya böcker om Asperger syndrom, och jag har alltid hävdat att jag inte har något special intressen men tydligen så räknar psykiatierna, läsandet som ett sådant, men jag tror ändå inte att det är på samma grund av vad de tycker och det jag gör, så det gäller nog inte jag i alla fall, för jag går inte under när jag inte får läsa, jag tycker bara om att koppla av framför en bok - lite då och då.

Av Marie - 22 juni 2009 22:44

Jag kom och tänka på vad mina favoriträtter kommer ifrån, när jag satt och funderade lite idag, medan jag solade mina 20 minuter. De flesta kommer ifrån Sverige, någon enstaka från Spanien men mest från Italien. Det franska köket finns bara reprisenterat i form av Brieosten, sedan är allt annat oätligt. Italien har ju några pastarätter, som lasange till exmpel och sedan pizza, och av deras ost så kan man äta en hel del av Mossarellan, men mer bevandrad är jag inte i det italienska köket än så. Och ur det spanska äter jag helst lamm, spansk korv, svärdfisk och tonfisk. Men nog av mitt ätande, nu har jag spelat lite mer sims 3 sedan sist och nu har äntligen föräldrarna till dem dött. Så barnen får möjlighet till att skaffa egna familjer. Får se hur många generationer som jag kommer orka föda upp? Mendet ska bli kul så länge det varar.

Av Marie - 22 juni 2009 18:56

Idag har jag spelat en hel del sims 3, och en av mina familjers son har nu gift in sig i den familj som jag spelar för närarande men det var inte lätt, till en början så gillade hon inte honom. Så det tog flera dagars övertaling innan de till slut gifte sig, sen dröjde den inte länge förens deras son föddes.

 Annars har jag läst några sidor och ska snart börja läsa en deckare men innan dess tog jag och tog en promenad idag, och det märks att jag inte har kommit ut på mina promenader på ett par dagar nu. Får se om jag orkar gå mina två promenader imorgon, annars så tänker jag ta och beställa hem lite filmer och så nu i veckan, det känns så tråkigt att se om filmer hela tiden och inte se något nytt, jag hittade lite film som hade nersatt pris. Det är kanske läge att slå till?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards