I huvudet på Aponi

Alla inlägg under februari 2010

Av Marie - 21 februari 2010 21:53

Nu är jag riktigt trött. Hjälpte till att rensa ut linneskåpet tidigare idag och bytta bort julgardinerna till vårgardinerna. Hur ska jag orka hålla mig uppe till att se CSI NY?? Jag tror i alla fall att jag är klar med min beställning angående böckerna till bokrean nu, jag orkar inte längre hålla på och gå igenom det någon mer gång. Ska kanske ta och fika om en stund, och kanske läsa en stund innan CSI börjar. Får ta och beställa födelsepresent kanske imorgon?? Jag orkar inte tänka ut några förslag just nu, så det går rätt trögt att komma på något. Går kanske bättre att läsa istället? Får se hur det blir sen?

Av Marie - 20 februari 2010 23:33

Idag har jag spelat en del, med familjen jag nämnde igår, nu har dottern växt upp och har skaffat sig en pojkvän. Får se hur det slutar?? En sak vet jag, att det är lite mer än 100 sidor kvar nu i Pelikanfallet av John Grisham och jag har äntligen tagit och beställt lite sommar kläder. Två klänningar (en brun och en mörk rosa,) en kjol och linne samt en topp blev det till slut. Nu sitter jag med böckerna som är med i bokrean, och tre av dem är deckare, men sen har jag en som jag inte kan bestämma mig kring?? Men annars har vi tagit Guld igen, vi verkar inte göra annat än ta medaljer på detta OS.   Får se om jag tar och läser en stund innan jag somnar?? Sen är det bara födelsepresent kvar. Får se vad det kan bli för något?? Har inte så många idéer just nu. Hoppas det klarnar till imorgon...

Annars har jag nu bantat ner bokhögen till 4 st böcker. Får se om det blir en beställning av dem imorgon?? Jag har i alla fall en idé om en film, i present. Annars ser det rätt mörkt ut.

Av Marie - 20 februari 2010 23:14

Idag fyller Brian i Bsb, 35 år. Då de befinner sig i Delhi, Indien för en stor festival. Ha det näran i värmen, Brian.

Av Marie - 19 februari 2010 23:53

Idag tog jag och åkte iväg och handla inför middagen idag, som jag var med och lagade. Det blev rester och köttfärsfyllda paprikor. Annars har jag spelat en del sims 3 idag, råkade radera pappan, efter att hon berättat att hon var gravid. :P Så nu blir hon defintivt ensamstående mamma. Typiskt. Annars har jag läst en del idag, det var riktigt läskigt spännande ett tag, nästan som man ville kunna prata med karatären, men det ordnade sig till slut. Tur, annars skulle jag blivit riktigt rastlös. I helgen tror jag att jag har bestämt mig angående, vilka böcker jag ska köpa på bokrean, vad jag ska handla för kläder mm. Det börjar bli dags för det, snart.



Nyss var jag ute och hämtade reklamen, det börjar bli riktigt kallt ute. Jag fryser om fingrarna. (I alla fall om man går ut i t-shirt och klänning)

Av Marie - 19 februari 2010 23:44

På Bsb hemsida står det att någonting stort kommer att hända nästa vecka. Vad skulle det kunna vara???


Jag har några förslag på vad som presenteras nästa vecka.

  • Nya datum till turningen (Sydamerika och Nordamerika)
  • Nytt album ska börja spelas in
  • Kevin kommer tillbaka??
  • Någons fru är gravid??
  • Eller så är det något helt annat...
Av Marie - 19 februari 2010 23:27

Jag har gått och funderat på att köpa Upp, filmen om en pensionär och en scout, och jag tittade på den senast idag när jag var och handlade. Men nu har pappa köpt den istället åt mig. Tack pappa.

Av Marie - 18 februari 2010 22:46

Vilken dag. Äntligen blev jag klar med städning, och Anja tar en medalj, trots sin skadda. Det är stort. Men det är också skönt att ha städningen avklarad. Annars har jag läst en del idag, har lite mindre än halva boken kvar nu, och sitter fortfarande och håller på med böckerna inför bokrean. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilka jag vill ha, och hur många böcker som jag ska ta och beställa? Hoppas att jag kan ta och bestämma mig snart. Annars är jag lite sugen på att åka till centrum en sväng, bara för att få något annat att göra. Får se om det blir av?? Nu tror jag att jag kanske ska se börja på en film. Får se hur mycket jag orkar se??

Av Marie - 17 februari 2010 22:42

OS är i fullgång, och redan har vi tagit två medaljer, men Anja Pärssons vurpa såg inte rolig ut. Det måste ha gjort regält ont. Att få en lårkaka på vaden, jag har en gång fått en lårkaka på låret och det gjorde riktigt ont. En av anledningarna till att jag aldrig skulle sätta på mig ett par skidor. Däremot har jag begravt mig i bokens värld idag, det är riktigt skönt ibland och komma bort från allting. Att bara stänga in sig i själv. Det börjar onekligen bli spännande, först har två domare anställda vid högst domstolen i USA mördats, och nu har en till dött. Hur ska det här sluta?? Annars sitter jag och funderar på att beställa lite vår och sommarkläder redan nu. Det känns onekligen lite frestande med alla snö utanför fönstret. Får se vad jag gör åt detta imorgoon?? Annars börjar det bli på tiden med att bestämma sig angående bokrean. Det är en del som borde äga rum imorgon, får se om det blir så. Eller om jag är lika rastlös som idag??

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards