I huvudet på Aponi

Alla inlägg under februari 2010

Av Marie - 16 februari 2010 23:08

Idag var det fettisdag, och jag tog och spelade en hel del Sims 3 istället för att städa. Det var så mycket roligare.   Får försöka igen imorgon. Ska se om jag tar och tränar en stund imorgon?? Jag har i alla fall kommit upp i fem böcker som finns på årets bokrea, får se om det blir någon mer?? Men dagens semla var helt okej, eller mer än okej den förra var torr, och grädden smakade smör, den åt jag aldrig upp. Tog i alla fall och beställde hem hårvård igen, det är ett tag sedan sist, och konstigt nog så tar det slut.   Sitter och funderar lite över vad jag vill göra, får se om det sen är möjligt??? Drömma kan man ju alltid göra. Tänkte snart ta och bada fotbad, det var ett tag sedan sist, och är nog verkligen på tiden. Men först hade jag tänkt ta och läsa lite till i boken, Pelikanfallet. Det ska bli intressant när jag kommit lite längre in i den, för att se hur den slutar?? Men nu ska jag nog ta och fundera lite över morgon dagen.

Av Marie - 15 februari 2010 23:25

Nu börjar det nästan bli dags att förbäställa böckerna från bokrean, måste bara ta och välja ut några först, men det ser ut att nästan bara bli deckare vid första anblicken. Sen får jag se om jag hittar något mer?? Ibland är det bättre att slå till än att vänta, en sak jag gått och funderat på att köpa, har nu tagit slut. Ibland känns det bara för hopplöst. Får väl ta och hitta något annat istället. Annars verkar Pelikanfallet, var en väldigt intressant deckare så här långt, jag har ju inte läst så många böcker av John Grisham än. Men jag såg att han hade en med på årets bokrea. Jag är sugen på lite andra saker också, men jag vet inte om jag ska vara kall och vänta lite?? Allt kan väl inte ta slut över en natt. Får se vad jag tar och gör imorgon?? Men jag har förmodligen tagit och städat mitt rum då. Sen får jag se när resten faller på plats.

Av Marie - 15 februari 2010 22:33

Den här verkar var rätt så rolig, i alla fall om man får tro trailen.

Av Marie - 14 februari 2010 22:10

Idag har varit en rätt slö dag, det är inte mycket jag fått gjort idag. Jag har spelat ut CSI - Deadly Intent - igen. Suttit och kollat på lite saker, läst ut Höstoffer och har precis börjat läsa på Pelikanfallet. Har lust både med att handla några filmer, böcker på bokrean, lite kläder och så ett par saker till... men vet inte om jag inte kommer att vänta lite till??? Jag sitter i alla fall och bläddrar i bokreakatlogerna online, och är lite sugen på en läsplatta, dels för att den inte väger bly (om man gillar att släppa runt på böcker) samt att den sväljer rätt mycket böcker ändå. Drömma kan man ju allt göra. Men det kommer nog bli en eller två deckare i alla fall tror jag. Annars ska jag nog ta och kolla på CSI om en stund, får ta och skjutta på både städningen och Harry Potter. Får se om det blir något av dem imorgon?? Annars får jag se vad jag tar och hittar på?? Men nu ska jag nog ta och läsa lite.

Av Marie - 13 februari 2010 23:50

Det är inte mycket som har hänt de senaste dagarna, eller jag har inte orkat skriva något. Men nu har jag i alla fall börjat kolla igenom en del kataloger av böcker som kommer vara med på bokrean, och har hittat några värdiga att läsa mer om, finns bla hos cdon.com, adlibris.com och bokus.com har alla redan lagt upp sina kataloger inför bokrean. Det är bara bläddra och läsa redan nu. Det finns dock en del att gå igenom innan det är dags att beställa några böcker. Annars har jag läst en del ur Höstoffer, och nu har jag mindre än 90 sidor kvar, får se hur det hela slutar, snart. Men ett annat säkert vårtecken är vårkläderna, men har också blivit lite sugen på ett par saker till. Får se vad som mer kan hända?? Men nu hade jag nog tänkt ta och läsa lite till, och imorgon kanske jag tar och kollar på Harry Potter?? Jag bör i alla fall ta och städa lite imorgon.

Av Marie - 11 februari 2010 23:19

Jag fick syn på katalogen inför Bokrean idag, får ta och gå igenom den i helgen för att se om det finns något man är intresserad av att läsa, men redan nu kan jag tänka mig att läsa två av böckerna som jag snabbt kollade på. Det ska i alla fall bli spännande och se om det finns några fler böcker att läsa! Sen hann jag också med att beställa ett spel som kommer senare den här månaden och som jag har väntat på i flera månader, det kommer att bli så kul att få spela det, när det väl kommer hem.


Har ni sett den nya läsplatan?? Vet inte om jag är för eller emot?? Det tar mindre plats och väger mindre än flera böcker tillsammans, men kommer man verkligen att använda den så mycket? Jag är i alla fall kluven. Får ta och fundera ett tag, tror jag.


Annars har jag läst en del idag, och ska nog ta och kasta det sista nu. Så jag äntligen kan bli klar med städningen i morgon eller senart i helgen. Sen får jag se vad mer som händer, men det börjar snart bli dags för att handla hårvård igen. Det är ett par månader sen sist.

Av Marie - 9 februari 2010 22:29

Idag när jag satt och läste så tappade jag bort mitt bokmärke, jag spenderade en hel del tid att leta efter det innan jag gav upp och hittade en ny sak att andvända som bokmärke. Jag trodde att jag slängt det när jag inte hittade det. Döm av min förvåning när jag senare återupptar läsandet, då jag hittar bokmärket igen - inne i boken. Ibland blir man rätt hemma blind. Och nu har jag funderat ett tag på hur jag vill att min rum ska se ut. Inredning - i alla fall. Har sett några stora lådor som man kan stoppa undan dvd i, tex. Får se hur det blir?? Får ta och kolla på hyllor sen först bara... Igår tog jag och tittade på Till jordens medelpunkt, det var rätt kul att se en 3-D film, min första faktiskt, men jag får nog ta och se om den sen, för jag såg nästan hela filmen i grönt. Får se vad jag tar och gör idag?? Kanske att jag tar och läser en stund?? Det börjar sakta med säkert krypa närmare dagen D för bokrean, och ännu har inga kataloger dykt upp. Iår är jag lite sugen på att se om det finns någon klassiker som man vill läsa. Får se om det finns en som faller en i smaken??

Av Marie - 6 februari 2010 22:40

Nu har jag snart läst ut, Brytpunkt:Uppsala. Det är ca 9 sidor kvar nu, och jag har läst en stund idag, men jag har också satt igång och städat lite grann. Ska bli skönt när det är klart. Jag tror att jag ska ta och läsa Höstoffer efter den här boken, i alla fall - får se vad den handlar om?? Men annars hade jag tänkt och kanske kolla på någon film eller så fortsätter jag och kollar på mina tv-serier??

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards