I huvudet på Aponi

Alla inlägg under januari 2015

Av Marie - 26 januari 2015 16:45

Av Marie - 25 januari 2015 22:38

 


Jag tog och beställde mina örhängen härifrån.

Av Marie - 25 januari 2015 20:37

Jag har nästan hunnit i fatt alla mina serier nu i helgen, jag har något kvar men jag ändå rätt nöjd och jag är även snart klar med första delen av mitt rum. Och det känns bra att ha kommit igång. Fast det är inte det enda, jag har även beställt ett par örhängen som jag såg sent i höstas och under rätt länge så visste jag inte hur jag skulle få tag i dem, men så äntligen så fann jag adressen. De är rätt minimalistiska, tidlösa och enkla - precis som jag vill ha dem.

Sen finns det en person i en av serierna som jag följer - The flash som jag inte gillar. Han är skum och gör allt för att du ska tror att han är någon som han inte är, utan en falsk person. Gillar inte såna person, även fast det bara är på låsas. Tog dock och laddade ner appen som Estée pratade om i sin senaste vlog, och det är rätt roligt att spela mot okända personer. Specielt om det är inom något som man kan. Sen går det lite sisådär, visa saker förstår jag inte vad de syftar på. Jag kan inte allt på engelska.


Annars har jag även läst ett helt kapitel ur Shantaram. Får se om jag hinner läsa ytterliggare ett kapitel innan jag somnar? Men innan dess så kanske jag tar och uppdaterar min vårgarderob lite grann. Hittade en rabattkod som går ut vid midnatt. Får nog ta och rensa ut lite mer av det jag inte använder av mina kläder. Sen såg jag ett sätt att vika kläder så att man spara plats, genom att vika kläderna i flera steg så det tar mindre plats. Jag blev just klar med två stycken men det tar lite längre tid än det man alltid brukar göra.

Av Marie - 25 januari 2015 19:31

Av Marie - 24 januari 2015 23:06

Jag har nästan lust att ta en sväng till ikea, för att hämta upp ett par saker. Ett av dem skulle vara till stor hjälp att hålla skrivbordet rent genom att ha en plats att ha pennorna i. Jag har på börjat projektet av plockning och damma, en liten stund hade jag tänkt hålla på, samtidigt håller jag även på att förra in anteckningar i mobilen. Så nu är skrivbordet i alla fall rent, nu till nästa område. Samtidigt som jag ser veckans Hawaii 5-o, det är skönt att det går undan när man väl börjar. Det är skönt att se resultat, det sporrar att fortsätta tills man nått sitt mål. Men snart hade jag tänkt ta kväller genom att avsluta den med bla Gotham. Sen får jag se vad jag gör? Men jag ska fortsätta med det som jag har påbörjat och sedan får jag se om jag även får gjort lite av det jag tänkt göra i början av veckan?

Av Marie - 24 januari 2015 17:13

Av Marie - 23 januari 2015 22:26

Tyckte att jag upprepade mig för mycket sist, att jag tog en liten paus från allt. Såg jag tog kollade på två fall på 4 avsnitt av Tyst vittne, serien är bra men det är lite synd att den är så pass gammal kvaliteten på bilden har man nu blivit bortskämd med ett riktigt i-landsproblem. I alla fall jag hade tänkt titta på åtminstonde ett fall till ikväll.

Såg dagens avsnitt av The little couple, och de har nu hämtat hem deras son från Kina, man såg hur mycket uppståndelse det blev med tre småväxta och ett filmteam. Alla kom och skulle titta och fota/filma med deras mobiler. Annars sitter jag och kollar på ett par saker som jag tänkt beställa, en av sakerna är på väg efter lite strul. Enligt sidan så fanns det ingen beställning, sedan fick jag ett bekräftelse mail i förmiddags, att den nu är på väg. Gick tillslut in på internetbanken och såg att summan var reserverad så jag antog att det gått igenom. Inte första gången jag har varit med om att orden bara står och laddar och man blir lite rädd att pengarna är borta och det kommer ta ett tag att få dem tillbaka, när man inte får uppgifter om att det har gått igenom.



Får se när jag hittar tid till att se några av dem övriga serierna, jag blev i alla fall glad över att Husdrömmar är tillbaka igen. Som jag har längtat. Men Arrow, Hawaii five-o, good wife får nog vänta tills i helgen även fast det finns en hel del fler avsnitt av Tyst vittne. Sen hade jag tänkt läsa lite mer, har ju bara kommit 100 sidor än så länge - det är 834 sidor kvar till slutet. Sen finns det lite annat som också tänkt bli klar med, som att påbörja städningen. Men det finns som sagt även mer som jag tänkt göra i helgen och jag hoppas att jag inte blir för trött eller övervälgad så att jag inte orkar ta itur med det.

Av Marie - 21 januari 2015 18:50

Det är snart dags för årets bokrea, den 25 februari för att vara exakt. Jag ser med spänning framemot vilka böcker som finns med i årets rea, sen får jag se om det finns några som jag vill läsa? Annars kan man alltid fortsätta att låna böcker. Kanske någon klassiker, Sherlock Holm mm eller om det finns något speciellt fakta bok, annars tror jag nog att jag kan ta och spara lite plats på hyllorna. Runt första början av nästa månad till mitten av månaden borde det finnas mer information rörande vilka böcker som finns med på årets bokrea.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards